13 Mayıs 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 2 13.3%
  • Survivor (Show)

Oy: 6 40.0%
  • 2 Yaka Bir İsmail (ATV)

Oy: 5 33.3%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 1 6.7%
  • Pazar Sineması Kuşağı (Star)

• Behzat Ç. (Star)

• Babam İçin (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Farklı Desenler (STV)

• Arka Sıradakiler (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Futbol Yayınları

Oy: 3 20.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Yorum çok başarılı adam4, sadece bu güne özel belirtiyorum, bundan sonra "beğen" ile yetineceğim. :)

@adam4 Ben Star'ın başarılı olan programlarını da söylüyorum. Yeni Bir Hayat, 1 Erkek 1 Kadın ve dün akşam 10000 BC için yaptığım yorumlara bakarsan gayet olumlu. :)

@kreys Atv haber 40 yıla bir düşmüş onu gösteriyorsun yine işine geldiği gibi ama Star haber hep o reytigleri alıyor.:D Hafta sonu aldığı 0 küsür reytinglerden bahsetmiyorum bile.:D

Ayrıca ben rahatım, rahat olmayan sensin. Star'ı illa ki savunmana gerek yok.:D

Star 16 Yapım ve ab çogu 10 share geçmis atv 9 yapım fox 10 yapım sokmus

yapım sıralamasi ab

star fox atv

reyting sıralamasi ab

star atv fox

share sıralamasi star atv fox seklinde lodly bardagin dolu tarafini görmüyorsun bos tarafina bakıp bakıp duruyorsun

kreys listeye doğru bak. hangi çoğu 10 share'i geçmiş ya illa abartacaksın.

vay be umutsuz ev kadınların hali ne böyle 5 reytingi bilemem görememiş :)))))) bide bazı arkadaşlar kanald çok iyi diyor :)))
2yaka bir ısmail beklediğimden iyi dizicikti ilk bölüm kurgu olarak zayıf kaldı normal bir durum ama içerik olarak dizinin potansiyei çok yüksek dizi umutsuz ev kadınlarını geçerse şaşmamak lazim

Kim Milyoner Olmak ister erken saatte oldukça başarılı, ATV bu programı niye boş günlerine saat 20:00'ye koymuyor ?

Ya ayrıca tutturmuşsunuz Star 3. diye. Ben kanal sıralamasından ne zaman bahsettim. Ne zaman atv veya fox genel olarak star'dan daha iyi dedim?

Ben sadece Star tv'nin başarısızlıklarından bahsediyorum. Bunu anlayamadınız gitti. Atv ve fox'dan banane yahu.

Ya ayrıca tutturmuşsunuz Star 3. diye. Ben kanal sıralamasından ne zaman bahsettim. Ne zaman atv veya fox genel olarak star'dan daha iyi dedim?

Ben sadece Star tv'nin başarısızlıklarından bahsediyorum. Bunu anlayamadınız gitti. Atv ve fox'dan banane yahu.

star tv bu iki kanali ab geçio ama ne hikmet

yine star elestiriliyor fox la atv geçmesine bakilmiyor hep nie star elestirion foxla atv elestir biraz da bak bugün son var bakalim ilk 100e girecekmi :)

@kreys Sen de hep Star, atv ve fox'u geçti diyip duruyorsun ama Show veya Kanal D Star'a toz yutturuyo demiyorsun? O zaman senin yorumların da taraflı?

Zaten Star o kadar çok program yaptırdı ki bu haliyle bile atv ile fox'u geçemeseydi yuh derdim yani.

@kreys Sen de hep Star, atv ve fox'u geçti diyip duruyorsun ama Show veya Kanal D Star'a toz yutturuyo demiyorsun? O zaman senin yorumların da taraflı?

Zaten Star o kadar çok program yaptırdı ki bu haliyle bile atv ile fox'u geçemeseydi yuh derdim yani.

umutsuz ev kadınlarinda erime var pazar gecesi siamasi film birazcik iyi yinwe kötü filmdi ama ama reytinglerini artırmıs kıyamet vakti filmi mükemmel bir film izlemediysen tavsiye ederim acunla anca ö.b.g.z m.yüzyil fatma gül vadi basa çıkar .... acun baska kimse basa çıkamaz dramanın hasi döver ancak acunu

Mesajlarını çözdürmek için decoder lazım okuyamıyorum. :-/ Biraz daha düzgün yazsan daha iyi olur.

Sonuç: Benim demek istediğim Atv veya Fox'u geçmek bir başarı göstergesi değil. Ben başarıyı kıyaslamaya göre yapmıyorum.

İsterse bütün kanallar 1 reyting alsın, Star 2 reyting alsın. Bu durumda star bütün kanalları geçti diye başarılı sayılamaz çünkü 2 reyting başarı değil benim gözümde. Bu diğer kanallar için de geçerli.

Ayrıca ben Star hakkında olumsuz yorumlar yapıyorsam bunun nedeni Star'dan çok şey beklemem. Ama Star elindeki bolluğa rağmen başarısızlığına devam ediyor.

ve her gün Star hakkında olumsuz yorumlar yazmaya devam edecem.:D

Mesajlarını çözdürmek için decoder lazım okuyamıyorum. :-/ Biraz daha düzgün yazsan daha iyi olur.

Sonuç: Benim demek istediğim Atv veya Fox'u geçmek bir başarı göstergesi değil. Ben başarıyı kıyaslamaya göre yapmıyorum.

İsterse bütün kanallar 1 reyting alsın, Star 2 reyting alsın. Bu durumda star bütün kanalları geçti diye başarılı sayılamaz çünkü 2 reyting başarı değil benim gözümde. Bu diğer kanallar için de geçerli.

Ayrıca ben Star hakkında olumsuz yorumlar yapıyorsam bunun nedeni Star'dan çok şey beklemem. Ama Star elindeki bolluğa rağmen başarısızlığına devam ediyor.

hadi bakalım :)))))) benimde beklentim fazla en azindan pazartesi ve persembe vadi alirsa pazartesi persembe çarsamba iktidarligi iyi olur

iktidar diyorum bunu genelde acun m.yüzyil öyle bir geçer zaman ki geliyor akla

Tamam Behzat Ç. Başarısız Diosunuz Ama +13 ve 22:00'de Yayınlanan Bi Diziye göre iyi reytingler bence:S

Umutsuz Ev Kadinlari cok dusmus. İnsallah TNS'de tam aksidir ve zirvededir
Show Tv iyi diyorsunuz ama haftanin her gunu Acun yayinlayan kanal birinci olursa buyuk haksizlik olur
İki yaka bir ismail normal baslamis
Starin filmi ve Behzat iyi gitmis

Umutsuz Ev Kadinlari cok dusmus. İnsallah TNS'de tam aksidir ve zirvededir
Show Tv iyi diyorsunuz ama haftanin her gunu Acun yayinlayan kanal birinci olursa buyuk haksizlik olur
İki yaka bir ismail normal baslamis
Starin filmi ve Behzat iyi gitmis

Haksızlık diyemeyiz ona, halk her gün yayınlansa da o programı izliyor, Show ve Acun da parasına bakıyor.