kreys listeye doğru bak. hangi çoğu 10 share'i geçmiş ya illa abartacaksın.
Ya ayrıca tutturmuşsunuz Star 3. diye. Ben kanal sıralamasından ne zaman bahsettim. Ne zaman atv veya fox genel olarak star'dan daha iyi dedim?
Ben sadece Star tv'nin başarısızlıklarından bahsediyorum. Bunu anlayamadınız gitti. Atv ve fox'dan banane yahu.
@kreys Sen de hep Star, atv ve fox'u geçti diyip duruyorsun ama Show veya Kanal D Star'a toz yutturuyo demiyorsun? O zaman senin yorumların da taraflı?
Zaten Star o kadar çok program yaptırdı ki bu haliyle bile atv ile fox'u geçemeseydi yuh derdim yani.
Mesajlarını çözdürmek için decoder lazım okuyamıyorum. :-/ Biraz daha düzgün yazsan daha iyi olur.
Sonuç: Benim demek istediğim Atv veya Fox'u geçmek bir başarı göstergesi değil. Ben başarıyı kıyaslamaya göre yapmıyorum.
İsterse bütün kanallar 1 reyting alsın, Star 2 reyting alsın. Bu durumda star bütün kanalları geçti diye başarılı sayılamaz çünkü 2 reyting başarı değil benim gözümde. Bu diğer kanallar için de geçerli.
Ayrıca ben Star hakkında olumsuz yorumlar yapıyorsam bunun nedeni Star'dan çok şey beklemem. Ama Star elindeki bolluğa rağmen başarısızlığına devam ediyor.
Tamam Behzat Ç. Başarısız Diosunuz Ama +13 ve 22:00'de Yayınlanan Bi Diziye göre iyi reytingler bence:S
20:00'de yayınlansa daha iyi olmazdı bence, +13'ün belki az bir etkisi olabilir.
Umutsuz Ev Kadinlari cok dusmus. İnsallah TNS'de tam aksidir ve zirvededir
Show Tv iyi diyorsunuz ama haftanin her gunu Acun yayinlayan kanal birinci olursa buyuk haksizlik olur
İki yaka bir ismail normal baslamis
Starin filmi ve Behzat iyi gitmis