13 Mayıs 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 2 13.3%
  • Survivor (Show)

Oy: 6 40.0%
  • 2 Yaka Bir İsmail (ATV)

Oy: 5 33.3%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 1 6.7%
  • Pazar Sineması Kuşağı (Star)

• Behzat Ç. (Star)

• Babam İçin (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Farklı Desenler (STV)

• Arka Sıradakiler (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Futbol Yayınları

Oy: 3 20.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
2 Yaka 1 İsmail için yaptığım tahmin tuttu gibi. Bakalım yarın net sonuç ne olacak.

iki yaka bir ismail iyi başlamamış gözüğküyor lakin tutacak bir dizi gibi gözüküyor. senaryo biraz zayıf ama tatlı bir dizi olmuş. atv nin en çok reyt
ng alan ikinci dizisi olacak gibi :))))))

21:00 - 22:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>reyting 'leri; 1) SHOW: 8.36 , 2) STV: 4.75 , 3) STAR: 3.94 , 4) KANALD: 3.33 , 5) ATV: 2.86

ismail batmış star filmi ucmus kanald umutsuz ev kadınlari batmıs gibi
yarım saati var ismailin bu reytinglerde.. asıl batan umutsuz ev kadınların olmuş. ismail. sanırım yapısı itibariyle umutsuz ev kadınlarını daha da düşürecek gibi.. bence ismail. pazar günlerinin en çok izlenen dizisi olacak

10000 BC'den bu reytingi hiç beklemiyordum. 2 reyting falan alır diye bekliyordum. Totalde 3,5 gibi bir reyting alacak herhalde. A/b'de daha iyi bir sonuç alabilir belki.

behzat ölmüşte aglayanı yok . yazık ne durumalara düşmüş :)))))))))) fox az kalsın dövecekmiş :))))))))))

behzat ölmüşte aglayanı yok . yazık ne durumalara düşmüş :)))))))))) fox az kalsın dövecekmiş :))))))))))

behzat totalde zaten yüksek reyting almıyor bu oranlar total ..

ab grubunda ilk 10 a girse yeterlidir türkiyede kaliteli izleyici zaten az behzatın fazla yükselemeyişi ondandır ...

2 Yaka Bir İsmail totalde gerçekten kötü bir başlangıç yaptı gibi gözüküyor. Fakat A/B reytinglerini bilemiyoruz. A/B'de durum daha iyi olabilir.

Umutsuz Ev Kadınları gerçekten ciddi düşüş yaşadı. Bu sezon için reytingleri hala gayet iyi fakat gelecek sezon ciddi sıkıntı olabilir. Kanal D, alternatif üretse iyi olur...

2 Yaka Bir İsmail totalde gerçekten kötü bir başlangıç yaptı gibi gözüküyor. Fakat A/B reytinglerini bilemiyoruz. A/B'de durum daha iyi olabilir.

Umutsuz Ev Kadınları gerçekten ciddi düşüş yaşadı. Bu sezon için reytingleri hala gayet iyi fakat gelecek sezon ciddi sıkıntı olabilir. Kanal D, alternatif üretse iyi olur...

iki yaka bir ismailin ilk bölümünü mutlaka izlerim diyordum şimdi aklıma geldi :)))

kaçırmışız hatırlasam kesin izlerdim ..