Yarın totel böyle olur inş@xemrexxx in reyting tablosunda eşkiyadan sonra 2.sırada kösem varmıs
1 SURVİVOR 8.92
2 EDHO 8.78
99 MYK 0.58
Yarın totel böyle olur inş@xemrexxx in reyting tablosunda eşkiyadan sonra 2.sırada kösem varmıs
Hhhaha kış geri döndü ayoll gece üstünü açmaYarın totel böyle olur inş
1 SURVİVOR 8.92
2 EDHO 8.78
99 MYK 0.58
Ben şokSayın Cumhurbaşkanım bu hafta bayılttı, haftaya Acun Ilıcalı öldürecek inşallah Totalde de zirveye ambargo koyacağız sezon sonuna kadar
@BesaleT Doğu'nun hesabından çıkar mısın.Sayın Cumhurbaşkanım bu hafta bayılttı, haftaya Acun Ilıcalı öldürecek inşallah Totalde de zirveye ambargo koyacağız sezon sonuna kadar
Cumhurbaşkanı bayılttı dedin YaHayrola seni şok eden nedir ?
Cumhurbaşkanı bayılttı dedin Ya
Hahaha yanlış anladınız Kırgın Çiçekler'i totalde aşağı çekti manasında dedim Haftaya da Acun Totalde ikinciliği alacak inşallah. Temennide bulundum haşa Reise bayılttı der miyim hiç@BesaleT Doğu'nun hesabından çıkar mısın.
Hıhı tabi biz anladıkHahaha yanlış anladınız Kırgın Çiçekler'i totalde aşağı çekti manasında dedim Haftaya da Acun Totalde ikinciliği alacak inşallah. Temennide bulundum haşa Reise bayılttı der miyim hiç
Bir yanlışlık olduğunu tahmin etmiştim ya sende ya benim algımda.Hahaha yanlış anladınız Kırgın Çiçekler'i totalde aşağı çekti manasında dedim Haftaya da Acun Totalde ikinciliği alacak inşallah. Temennide bulundum haşa Reise bayılttı der miyim hiç