La senin kafan mı güzel Kırgın Çiçekler zaten 8,5 Reyting alıyor hatta daha fazlasını daKÇ Başkomutanımız sayesinde yükselmiş haftaya yayınlanmazsa KÇ totalde 7yi görür
İçerdeyi konuşmaya gerek yok zaten tek kelimeyle muazzam
La senin kafan mı güzel Kırgın Çiçekler zaten 8,5 Reyting alıyor hatta daha fazlasını daKÇ Başkomutanımız sayesinde yükselmiş haftaya yayınlanmazsa KÇ totalde 7yi görür
İçerdeyi konuşmaya gerek yok zaten tek kelimeyle muazzam
Totalde hafif düşmüşüz ama diğer gruplarda yükselmişiz kanka normal yani 21:42'ye kadar seyirciler diğer dizilere geçmiştir dedik ama kitlemiz yine izlemiş. Haftaya da fragmanın şahane oluşunu hesaba katarsak total 9 küsür gelebilirTatmin olmadım reytinglerden ama haftaya 9a çıkarız.
Pt2'de bile yükselmişiz siz düşmüşsünüz
Boşlukta bir zahmet yükselsin tam boşlukçu dizi yerini buldu PT2.Pt2'de bile yükselmişiz siz düşmüşsünüz
Hı Hı tabi düşman çatlatmaya devam ediyor dizimiz İçerdeyi izlemeyen sen bile kuduruyorsun işte farkımızBoşlukta bir zahmet yükselsin tam boşlukçu dizi yerini buldu PT2.
Kendini böyle mi avutuyorsun ahahaha.Hı Hı tabi düşman çatlatmaya devam ediyor dizimiz İçerdeyi izlemeyen sen bile kuduruyorsun işte farkımız
Valla avutulacak bir şey Yok dün pt2 de düşer deyip yeri göğü inlettiniz ama size haddinizi bildirdik ayrıca Ne boşluğu pardonKendini böyle mi avutuyorsun ahahaha.
Yarım saat daha geç bitmiş ayrıca dün reklamsız gittiniz onu neden söylemiyorsun.Valla avutulacak bir şey Yok dün pt2 de düşer deyip yeri göğü inlettiniz ama size haddinizi bildirdik ayrıca Ne boşluğu pardon
Ee ne yapalım hem pt2 de gidip hem de reklamlı gidip geçen yarısına mı kalalım bizi hiçbir şey yıkamaz bunu böyle bilin ve şuna da inanın İçerde daha önce finale gidecekYarım saat daha geç bitmiş ayrıca dün reklamsız gittiniz onu neden söylemiyorsun.
Sana masalsı hayatında mutluluklar akşam 21.00'da Bu Şarkı Benim'de buluşalım bys.Ee ne yapalım hem pt2 de gidip hem de reklamlı gidip geçen yarısına mı kalalım bizi hiçbir şey yıkamaz bunu böyle bilin ve şuna da inanın İçerde daha önce finale gidecek
Hee ben de biraz daha diretseydin bunu hatırlatacaktımSana masalsı hayatında mutluluklar akşam 21.00'da Bu Şarkı Benim'de buluşalım bys.
haha bu hafta öyle olmuş gerçekten ayoll
Vadi eskiden 21:45 de baslar ne reytingler alirdi ah ahTotalde hafif düşmüşüz ama diğer gruplarda yükselmişiz kanka normal yani 21:42'ye kadar seyirciler diğer dizilere geçmiştir dedik ama kitlemiz yine izlemiş. Haftaya da fragmanın şahane oluşunu hesaba katarsak total 9 küsür gelebilir
Bugünde konsey var Totelde şansımız varhaha bu hafta öyle olmuş gerçekten ayoll
bu arada acunun 8 ortalamaya çıkması kötü olmuş @EFE UYSAL @Bully içerdeyi geçemez ama kırgın çiçekleri geçebilir acun bey için oda büyük başarı olur gerçi
@xemrexxx in meryemi var ayoll şansınız yok siz önce kösemi geçin ayollBugünde konsey var Totelde şansımız var
7 8 kat altımızda reyting alan diziyi kaale almıyorum@xemrexxx in meryemi var ayoll şansınız yok siz önce kösemi geçin ayoll
@xemrexxx in reyting tablosunda eşkiyadan sonra 2.sırada kösem varmıs7 8 kat altımızda reyting alan diziyi kaale almıyorum