Söz muhteşem bölümdü, hiç boş sahne yok devamlı gerildim.Daha izlemedim, hafta sonu hallederim.
Söz muhteşem bölümdü, hiç boş sahne yok devamlı gerildim.Daha izlemedim, hafta sonu hallederim.
Sende mi izliyorsun? 😱 Sen ve asker dizisi? 😱Söz muhteşem bölümdü, hiç boş sahne yok devamlı gerildim.
MY o kadar ünlü ismi bünyesinde barındırıyor yüksek prodüksüyonlu bir iş bir zahmet alsın KÇ çoğu tanınmamış yüzler ve sağlam senaryoyla devirdi. Üzgünüm ama başarı gerçekten kıskanılıyor ben şimdi Yeni Geline 2 almış desem haksızlık etmiş olurumAma başarısızlık söylenmeli kanka Muhteşem Yüzyıl 100’lü bölümlerde 10 reyting alıyordu, Diriliş 95 bölüm oldu 17 reyting alıyor Unutma Beni 1200. Bölümünde 5 reyting alıyordu Yani 2 reyting almış Çiçekler başarısızlığı söylenmeli.
denizz19:Ama başarısızlık söylenmeli kanka Muhteşem Yüzyıl 100’lü bölümlerde 10 reyting alıyordu, Diriliş 95 bölüm oldu 17 reyting alıyor Unutma Beni 1200. Bölümünde 5 reyting alıyordu Yani 2 reyting almış Çiçekler başarısızlığı söylenmeli.
Evde izliyorlar. Başlarda baya beğenmeyerek izliyordum ama 3-4 bölümdür baya sardı. Seviyorum gerilim bol olunca.Sende mi izliyorsun? 😱 Sen ve asker dizisi? 😱
Peki Diriliş’de kim var? Unutma Beni keza...MY o kadar ünlü ismi bünyesinde barındırıyor yüksek prodüksüyonlu bir iş bir zahmet alsın KÇ çoğu tanınmamış yüzler ve sağlam senaryoyla devirdi. Üzgünüm ama başarı gerçekten kıskanılıyor ben şimdi Yeni Geline 2 almış desem haksızlık etmiş olurum
Bunlar daha fazlasını hakediyor.Peki Diriliş’de kim var? Unutma Beni keza...
2 almıyoruz zaten TOTAL 7, AB’de 4’e dayandık bu hafta. Herkes de Yeni Gelin’e takmış anlamıyorum. @Ahmed
En azından bir tarzımız var bizim Yeni Gelin saçma sapan bir diziPeki Diriliş’de kim var? Unutma Beni keza...
2 almıyoruz zaten TOTAL 7, AB’de 4’e dayandık bu hafta. Herkes de Yeni Gelin’e takmış anlamıyorum. @Ahmed
Bana göre de Kırgınlar saçma sapan bir dizi, her hafta biri ölüyor ensestten tut adam öldürmeye kadar her türlü pis hikaye var. En azından absürd komedi biri Kırgınlar ne dram ne komedi trajikomik.En azından bir tarzımız var bizim Yeni Gelin saçma sapan bir dizi
Yaaaaaaaaa yerler ama seni. Türkiye'nin TV sektöründe ne bekliyorsun? Bilim kurgu mu yoksa aksiyon ve fantastik mi? Konusuna ve içeriğine laf atmak yerine dizinin kendini sürekli tekrar etmesini söylemen daha güzel bir eziş şekli olurdu.Bana göre de Kırgınlar saçma sapan bir dizi, her hafta biri ölüyor ensestten tut adam öldürmeye kadar her türlü pis hikaye var. En azından absürd komedi biri Kırgınlar ne dram ne komedi trajikomik.
Olabilir seyirci izliyor ve keyif alıyorsa izlemeyen sana ya da bir başkasına laf düşmez. Her hafta diziyi ezmeye çalışan yorumlar okuyorum herkesten beğenmiyorsanız izlemezsiniz bu kadar basit. Kendi dizilerinize laf gelse kıyameti koparıyorsunuz kusura bakmayın da ben de kendi dizime laf söyletmem. 😉Bana göre de Kırgınlar saçma sapan bir dizi, her hafta biri ölüyor ensestten tut adam öldürmeye kadar her türlü pis hikaye var. En azından absürd komedi biri Kırgınlar ne dram ne komedi trajikomik.
Şu an yayınlanan saçma olmayan 5 dizi saysın forumdan çıkıp gideceğim.Olabilir seyirci izliyor ve keyif alıyorsa izlemeyen sana ya da bir başkasına laf düşmez. Her hafta diziyi ezmeye çalışan yorumlar okuyorum herkesten beğenmiyorsanız izlemezsiniz bu kadar basit. Kendi dizilerinize laf gelse kıyameti koparıyorsunuz kusura bakmayın da ben de kendi dizime laf söyletmem. 😉
Dikkat edersen önce saçma sen dedin kendine gelmesini istemediğin davranışı kendin yapmayacaksın o zaman. Geçen sezon konu açarken bile İçerde’ye neler yazıyordun şimdi mi bu hassasiyetleri düşünür oldun?Olabilir seyirci izliyor ve keyif alıyorsa izlemeyen sana ya da bir başkasına laf düşmez. Her hafta diziyi ezmeye çalışan yorumlar okuyorum herkesten beğenmiyorsanız izlemezsiniz bu kadar basit. Kendi dizilerinize laf gelse kıyameti koparıyorsunuz kusura bakmayın da ben de kendi dizime laf söyletmem. 😉
Hayır ben İçerdeye hiçbir zaman tek taraflı laf atmadım bunu yapan da yine sizlersiniz. Ben eğlencesine takılırım ama siz her fırsatta kötüleme peşindesiniz diziyi. 98 bölüm oldu başarıyı görmezden gelmeyin diyorum bir sürü bahane sürüyorsun yok şu dizide bu kadardı falan filan. Tebrik etmeyi bilmiyorsanız saygı duymak zorundasınız. Diziye laf atabilirsiniz ama ayarında yapacaksınız. Yani sorun değil ben hepinize cevap veririm ama konu bu değil sizin pervasız tavırlarınızDikkat edersen önce saçma sen dedin kendine gelmesini istemediğin davranışı kendin yapmayacaksın o zaman. Geçen sezon konu açarken bile İçerde’ye neler yazıyordun şimdi mi bu hassasiyetleri düşünür oldun?
Konuşuyor işteŞu an yayınlanan saçma olmayan 5 dizi saysın forumdan çıkıp gideceğim.
O sana göre eğlence işte, biz de eğleniyoruz o zaman. Saçmaladın şuan.Hayır ben İçerdeye hiçbir zaman tek taraflı laf atmadım bunu yapan da yine sizlersiniz. Ben eğlencesine takılırım ama siz her fırsatta kötüleme peşindesiniz diziyi. 98 bölüm oldu başarıyı görmezden gelmeyin diyorum bir sürü bahane sürüyorsun yok şu dizide bu kadardı falan filan. Tebrik etmeyi bilmiyorsanız saygı duymak zorundasınız. Diziye laf atabilirsiniz ama ayarında yapacaksınız. Yani sorun değil ben hepinize cevap veririm ama konu bu değil sizin pervasız tavırlarınız
Konuşuyor işte
Sen eğleniyorsun ben de eğleniyorum zaten sorun o değil ki işte. Yani 5,85 aldığı hafta hiçbiriniz KÇ'i yorumunuza almıyorsunuz bile çünkü yükseldiği için o zaman düştüğü zaman da almamalısınız anladın mı demek istediğimi Yine söylüyorum burada olduğum sürece isterse 10 kişi laf atsın hepinize yeterimO sana göre eğlence işte, biz de eğleniyoruz o zaman. Saçmaladın şuan.
Yahu ne 5'i 3.10 almış Allah Allah 5 alsa tamam 5 diyeceğim.Sen eğleniyorsun ben de eğleniyorum zaten sorun o değil ki işte. Yani 5,85 aldığı hafta hiçbiriniz KÇ'i yorumunuza almıyorsunuz bile çünkü yükseldiği için o zaman düştüğü zaman da almamalısınız anladın mı demek istediğimi Yine söylüyorum burada olduğum sürece isterse 10 kişi laf atsın hepinize yeterim
Parti kur oy vereyim.Sen eğleniyorsun ben de eğleniyorum zaten sorun o değil ki işte. Yani 5,85 aldığı hafta hiçbiriniz KÇ'i yorumunuza almıyorsunuz bile çünkü yükseldiği için o zaman düştüğü zaman da almamalısınız anladın mı demek istediğimi Yine söylüyorum burada olduğum sürece isterse 10 kişi laf atsın hepinize yeterim
Yeni Gelin de geçen hafta 2 almıştıYahu ne 5'i 3.10 almış Allah Allah 5 alsa tamam 5 diyeceğim.
Hali hazırda parti gibiyim zatenParti kur oy vereyim.