Ben de EDHO'nun her fragmanına denk gelişimde birbirine silahla Ateş ediyorlar gerçekten güncel yaşamda sıkça yaşanacak şeylerKÇ başladığından beri daha saçma birşey görmedim her hafta fragmanlarda birini öldürüyorlar
Ben de EDHO'nun her fragmanına denk gelişimde birbirine silahla Ateş ediyorlar gerçekten güncel yaşamda sıkça yaşanacak şeylerKÇ başladığından beri daha saçma birşey görmedim her hafta fragmanlarda birini öldürüyorlar
Aynen siz hep kara günlerde ortaya çıkan bakterilersiniz hepinizi temizleyeceğim domestoslaSenin dışında forumda herkes bizim cephede heralde. Anti KÇ team.
Ocak'ta final yapacak gibi duruyor, final yaparsa haberini kimseye bırakmamKırgınlar ha çıktı ha çıkacak derken sonunda AB'de ilk 10 dışı kalmış. Artık yenilere yer açmalı.
Kırgınlar ha çıktı ha çıkacak derken sonunda AB'de ilk 10 dışı kalmış. Artık yenilere yer açmalı.
Ocak'ta final yapacak gibi duruyor, final yaparsa haberini kimseye bırakmam
Daha izlemedim, hafta sonu hallederim.Söz tam kurtuldular heyecan bitti dedim ama son sahneden yeni bir konu açıldı hemen bu oranlar devam eder @Yiğitt
Çukur bence bu oranlar gayet iyi totelde 7 ortalamayada çıkıcağını düşünüyorum konu yeni yeni açılıyor @mrt-06
Kırgın Çiçekler 4 reyting sinyalleri çalmaya başladı 4 e düştüğü an final kararı gelir dikkatli olun @denizz19
İlk 10 içindeyiz çok şükür Hayat Sırları gibi ilk 20'ye zorla girmiyoruzKırgınlar ha çıktı ha çıkacak derken sonunda AB'de ilk 10 dışı kalmış. Artık yenilere yer açmalı.
UMUT fakirin ekmeği bekle bakalım Haziran'da final yaptığımız zaman konuşabilecek misin bakalımOcak'ta final yapacak gibi duruyor, final yaparsa haberini kimseye bırakmam
Biz gayet iyi durumdayız memnunuz bu oranlardan haftaya yeniden 6 aldığımızda bir başka bahara artık diyeceksinizSöz tam kurtuldular heyecan bitti dedim ama son sahneden yeni bir konu açıldı hemen bu oranlar devam eder @Yiğitt
Çukur bence bu oranlar gayet iyi totelde 7 ortalamayada çıkıcağını düşünüyorum konu yeni yeni açılıyor @mrt-06
Kırgın Çiçekler 4 reyting sinyalleri çalmaya başladı 4 e düştüğü an final kararı gelir dikkatli olun @denizz19
şok geçirecen yanı tam ortalık sakinledi diyordum çok fena karıştırdılarDaha izlemedim, hafta sonu hallederim.
4 almadığınız sürece sorun yok ama sinyaller çalmış vlla çok tehrikeli reytingler almışsınız benceİlk 10 içindeyiz çok şükür Hayat Sırları gibi ilk 20'ye zorla girmiyoruz
UMUT fakirin ekmeği bekle bakalım Haziran'da final yaptığımız zaman konuşabilecek misin bakalım
Biz gayet iyi durumdayız memnunuz bu oranlardan haftaya yeniden 6 aldığımızda bir başka bahara artık diyeceksiniz
2 Reyting alan Seven Ne Yapmaz bile 11 bölümdür devam ediyor rahat olunşok geçirecen yanı tam ortalık sakinledi diyordum çok fena karıştırdılar
4 almadığınız sürece sorun yok ama sinyaller çalmış vlla çok tehrikeli reytingler almışsınız bence
o hangi diziydi @Yiğitt in bir oğlanı vardı çim çocuk onun dizimiydi2 Reyting alan Seven Ne Yapmaz bile 11 bölümdür devam ediyor rahat olun
Evet o Yani bizi üzgünüm ama Haziran'a kadar izlemek zorundasınızo hangi diziydi @Yiğitt in bir oğlanı vardı çim çocuk onun dizimiydi
4 alırsa bence fişi çekerler cnm siz 6 a zıplamaya çalısın haftayaEvet o Yani bizi üzgünüm ama Haziran'a kadar izlemek zorundasınız
Bu söylediğine kendin bile inanmıyorsun biz öyle tek kalemde fişi çekilecek dizi miyiz 3.sezonumuz son zaten Haziran'da bitiriyoruz4 alırsa bence fişi çekerler cnm siz 6 a zıplamaya çalısın haftaya
Ama başarısızlık söylenmeli kanka Muhteşem Yüzyıl 100’lü bölümlerde 10 reyting alıyordu, Diriliş 95 bölüm oldu 17 reyting alıyor Unutma Beni 1200. Bölümünde 5 reyting alıyordu Yani 2 reyting almış Çiçekler başarısızlığı söylenmeli.@mrt-06 bu da onlardan biri