13 Kasım 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

Dün ben @denizz19 denize maç bizi etkileyecek demiştim öylede olmuş hem maç hemde bölüm biraz yavaştı yinede 97.bölümde bu oranları alması büyük başarıdır:D
Sözü Ve Çukuru tebrik ediyorum Siyah beyaz aşkta Ab gruplarında iyi almış onada tebrikler:D

Kırgınlar ha çıktı ha çıkacak derken sonunda AB'de ilk 10 dışı kalmış. Artık yenilere yer açmalı. :A

Söz tam kurtuldular heyecan bitti dedim ama son sahneden yeni bir konu açıldı hemen bu oranlar devam eder @Yiğitt :A

Çukur bence bu oranlar gayet iyi totelde 7 ortalamayada çıkıcağını düşünüyorum konu yeni yeni açılıyor :A @mrt-06

Kırgın Çiçekler 4 reyting sinyalleri çalmaya başladı 4 e düştüğü an final kararı gelir dikkatli olun :A @denizz19

Söz tam kurtuldular heyecan bitti dedim ama son sahneden yeni bir konu açıldı hemen bu oranlar devam eder @Yiğitt :A

Çukur bence bu oranlar gayet iyi totelde 7 ortalamayada çıkıcağını düşünüyorum konu yeni yeni açılıyor :A @mrt-06

Kırgın Çiçekler 4 reyting sinyalleri çalmaya başladı 4 e düştüğü an final kararı gelir dikkatli olun :A @denizz19
Daha izlemedim, hafta sonu hallederim. :Z

Kırgınlar ha çıktı ha çıkacak derken sonunda AB'de ilk 10 dışı kalmış. Artık yenilere yer açmalı. :A
İlk 10 içindeyiz çok şükür Hayat Sırları gibi ilk 20'ye zorla girmiyoruz :A

Ocak'ta final yapacak gibi duruyor, final yaparsa haberini kimseye bırakmam :F :F
UMUT fakirin ekmeği bekle bakalım :A Haziran'da final yaptığımız zaman konuşabilecek misin bakalım :F

Biz gayet iyi durumdayız memnunuz bu oranlardan haftaya yeniden 6 aldığımızda bir başka bahara artık diyeceksiniz :F

Daha izlemedim, hafta sonu hallederim. :Z
şok geçirecen yanı tam ortalık sakinledi diyordum çok fena karıştırdılar :F :F :F

İlk 10 içindeyiz çok şükür Hayat Sırları gibi ilk 20'ye zorla girmiyoruz :A

UMUT fakirin ekmeği bekle bakalım :A Haziran'da final yaptığımız zaman konuşabilecek misin bakalım :F

Biz gayet iyi durumdayız memnunuz bu oranlardan haftaya yeniden 6 aldığımızda bir başka bahara artık diyeceksiniz :F
4 almadığınız sürece sorun yok ama sinyaller çalmış vlla çok tehrikeli reytingler almışsınız bence :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,849
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi