Evet Youtube'de vurdum baya video geldi ama direk bunu tıkladımYazdığım sözü mü arattın bulmak için
Evet Youtube'de vurdum baya video geldi ama direk bunu tıkladımYazdığım sözü mü arattın bulmak için
Bunu bilmediğine göre LM pek izlememişsin herhalde canım sıkıldıkça açar izlerim bu videoyu sonda bir de yanayım yanayım söylüyor ya bitiyorum onaEvet Youtube'de vurdum baya video geldi ama direk bunu tıkladım
Diziyi izlemişliğim var ama hakim değilim. Her bölüme bakmadım. Bi dinliyeyim şimdi videoyu. Şimdi sen yanayımı deyince sanki izlemiştimBunu bilmediğine göre LM pek izlememişsin herhalde canım sıkıldıkça açar izlerim bu videoyu sonda bir de yanayım yanayım söylüyor ya bitiyorum ona
Buraya attığın videoyu da mı izlemedin neye göre attın acabaDiziyi izlemişliğim var ama hakim değilim. Her bölüme bakmadım. Bi dinliyeyim şimdi videoyu. Şimdi sen yanayımı deyince sanki izlemiştim
hislerime güvenerekten attım izledim şimdi, sonunu güzel bağlamışBuraya attığın videoyu da mı izlemedin neye göre attın acaba
Ya içinden başka bir şey çıksaydı sonuca bakarım ben diyeceksin tamamhislerime güvenerekten attım izledim şimdi, sonunu güzel bağlamış
haha yok yok, ben açıklam kısmına baktim. Işimi sağlama alıyorumYa içinden başka bir şey çıksaydı sonuca bakarım ben diyeceksin tamam
Nihayet güzelden anlayan Amine'ye oy veren biriAmine Gülşe
Büşra Develi
Özge Özpirinçci
Eda Ece
Bu kadar az oy almasına şaşırdım ben de, o kadar güçlü bir grup da değil aslındaNihayet güzelden anlayan Amine'ye oy veren biri
Uzun zamandır ekranlarda yok, ondan olabilir artı dizilerini izleyen az üye vardır Malum, 80% dizilerinden dolayı oyluyorBu kadar az oy almasına şaşırdım ben de, o kadar güçlü bir grup da değil aslında
Güzellik yarışması güzellerinin aslında o kadar da güzel olmaması gibi bir durum var ama Amine Gülşe nispeten iyilerden benceUzun zamandır ekranlarda yok, ondan olabilir artı dizilerini izleyen az üye vardır Malum, 80% dizilerinden dolayı oyluyor
Onun güzelliği tescillenmiş üstelikGüzellik yarışması güzellerinin aslında o kadar da güzel olmaması gibi bir durum var ama Amine Gülşe nispeten iyilerden bence
Yalnız ben de onu diyorum işte, güzelliğinin tescilli olması çok bir şey ifade etmiyor Azra Akın mesela, bırak Türkiye'yi Dünya güzeli seçildi. Ehh işte yani Türkiye'de ondan güzel 18109135013531 kadın vardır (Sayı Dünya nüfusunu bile aşmış olabilir ama demek istediğim şey belli )Onun güzelliği tescillenmiş üstelik
@xemrexxx diyorki, Türkiye'de kalmıyor niye oylayayım, ama gidip Türkiye'de kalmayan Meryem'i oylamasını biliyor
Çünkü o 18109135013531 kadın yarışmaya katılmıyor, katılsa kazanacaklarYalnız ben de onu diyorum işte, güzelliğinin tescilli olması çok bir şey ifade etmiyor Azra Akın mesela, bırak Türkiye'yi Dünya güzeli seçildi. Ehh işte yani Türkiye'de ondan güzel 18109135013531 kadın vardır (Sayı Dünya nüfusunu bile aşmış olabilir ama demek istediğim şey belli )
Yarışmamaya katılmamak da bir etken ama ondan önce güzellik yarışmasında fiziğin olmazsa zaten katılamıyorsun. 1.70 bile kısa bir boy en az 1.75 falan olacaksın 90-60-90 falan olacak ölçülerin falan da filan da. E bu kriterlerle Türkiye'nin %95'ini elemiş oluyorsun zaten, bizim o beğendiğimiz insanların neredeyse hepsi dışarıda kalıyorÇünkü o 18109135013531 kadın yarışmaya katılmıyor, katılsa kazanacaklar
Aman tescillenen baya çirkinlerde var. Fizik beğeniliyordur ama yüz olarak gerçekten güzel olmayanlar var
At gibi kadın derlerya, öyle olmalılar işte demekYarışmamaya katılmamak da bir etken ama ondan önce güzellik yarışmasında fiziğin olmazsa zaten katılamıyorsun. 1.70 bile kısa bir boy en az 1.75 falan olacaksın 90-60-90 falan olacak ölçülerin falan da filan da. E bu kriterlerle Türkiye'nin %95'ini elemiş oluyorsun zaten, bizim o beğendiğimiz insanların neredeyse hepsi dışarıda kalıyor
%90 kesin diyorum ben, 95'i de zorlar Türkçede önce yüzde sonra sayı. Diğer dillerde tersi olabilir İngilizce 95% oluyor mesela dediğin şekilde yaniAt gibi kadın derlerya, öyle olmalılar işte demek
Aynen sizin beğendiğinizin çoğu özellikle boydan kaybediyor 95% fazla oldu sanki be? Bu arada %95 mi yoksa 95% mi yazılır? yani bizde 95% de, Türkiye'de farklı galiba?
Bak gece gece kafamı nereye taktırdın
Bunu şuana kadar bilmemem 😱%90 kesin diyorum ben, 95'i de zorlar Türkçede önce yüzde sonra sayı. Diğer dillerde tersi olabilir İngilizce 95% oluyor mesela dediğin şekilde yani
Bunu şuana kadar bilmemem 😱
doğru, siz yazıyla yüzde doksan diyorsunuz, biz ise nittio procent diyoruz
Bende hatlar çok karışıyor sizinle yazışırken. Mesela arşiv yazacağım zaman muhakak arkiv yazıp yolluyorum sonra k'yi ş ile değiştiriyorum. Bizde okunuşu arşiv ama yazılışı arkiv. K harfi ş'ye dönüşüyor @Tolstoyevski @xemrexxx @Forumdash
Başka şeyde, parantes, positiv falan bu şekilde yazıyorum isveçcenin alışkanlığından dolayı