13. Grup - En Favori Güzel 2019 - 2. Tur

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 4 güzel üst tura çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten öyle yaptık şuana kadar :A ne kadar az güzel okadar az iş bana. oyüzden işime gelmiyor 4'ten fazla çıkınca :A
Önceki tura bakma kuralını uygulamıyorum ben :A
Ben öbür kural bulunuyor sanıyordum aslında bir yolu daha bulunuyor eşit oy alanları düello yapsınlar :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben öbür kural bulunuyor sanıyordum aslında bir yolu daha bulunuyor eşit oy alanları düello yapsınlar :A
ay yok, zaten oylama süreleri 1 hafta, birde düello ile uğraşamayız ama finale 1-2 adım kala öyle bir durum olursa düşünülebilir :A duruma göre karar veririz :A

• Güldürdün
Reactions: Turkuazz
ay yok, zaten oylama süreleri 1 hafta, birde duello ile uğraşamayız ama finale 1-2 adım kala öyle bir durum olursa düşünülebilir :A duruma göre karar veririz :A
İlk başta daha karışıktı 200 den fazla aday şimdi biraz daha sayı azalınca daha uygun :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İlk başta daha karışıktı 200 den fazla aday şimdi biraz daha sayı azalınca daha uygun :A
haftaya bu şekilde olacak ama 16 değilde 8 grup olacak. Yarısını eleyeceğiz :A sonra iyice rahatlayacam konuları açarken :Z

• Güldürdün
Reactions: Turkuazz
@offensive oylamalarda bulunmak istersen 9-16 olan gruplarda her grupta 4 güzele oy verebilirsin :D

• Beğendim
Reactions: offensive
Büşra Develi
Özge Özpirinçci
Ege Kökenli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...