Korkmuşsun işte, tek foto atıyon diye laf ediyorduk, bir kaç cümle ile değişikliğe gitmişsinBen hiçbişeyden korkmam, herkes benden korksun
Ekli dosyayı görüntüle 67344
Korkmuşsun işte, tek foto atıyon diye laf ediyorduk, bir kaç cümle ile değişikliğe gitmişsinBen hiçbişeyden korkmam, herkes benden korksun
Ekli dosyayı görüntüle 67344
hastalıklı bi beynin düşünceleri bunlarKorkmuşsun işte, tek foto atıyon diye laf ediyorduk, bir kaç cümle ile değişikliğe gitmişsin
Beynini kim hasta etti? vah vahhastalıklı bi beynin düşünceleri bunlar
Bizimki güzelliği tescillendi, kıyaslaman alakasızo uluslar üstü .ss
ben güzel bulmadımBizimki güzelliği tescillendi, kıyaslaman alakasız
Bu lafı unutma. 3. turda görüşürüz canımben güzel bulmadım
Büşra'nız diğer turda elenir inşallahSıralamada çok şansı yok
Büşra üst turları hak ediyorBüşra'nız diğer turda elenir inşallah
Sanem Çelik'temi?Büşra üst turları hak ediyor
Sanem bu oyları tesadüflü almıyor başka turlarda da alabilir Amine, Büşra yada başka biri alabilir ama Sanem oylamaların çoğunda o oranları alırSanem Çelik'temi?
ya o değilde, oylar çok yakın, bu işin sonunda 6 güzel üst tura çıkmaz umarım Sanem'e razıyım ama 4 güzelden fazla olmasın. Bana fazladan bir isim oluyor üst turdaSanem bu oyları tesadüflü almıyor başka turlarda da alabilir Amine, Büşra yada başka biri alabilir ama Sanem oylamaların çoğunda o oranları alır
Eşit oy alanların hepsini üst tura yolla bazı kategorileri fazla eklersinya o değilde, oylar çok yakın, bu işin sonunda 6 güzel üst tura çıkmaz umarım Sanem'e razıyım ama 4 güzelden fazla olmasın. Bana fazladan bir isim oluyor üst turda
Zaten öyle yaptık şuana kadar ne kadar az güzel okadar az iş bana. oyüzden işime gelmiyor 4'ten fazla çıkıncaEşit oy alanların hepsini üst tura yolla bazı kategorileri fazla eklersin