xBUGRAx
Süper Emekli
20:45 - 21:00 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) KANALD: 4.39 2) FOX: 3.53 3) ATV: 2.56 4) STAR: 2.02 5) TRT1: 1.81
Güneşi Beklerken iyi onu açsan daha pratikti.takas post: 1412977' Alıntı:gb yine iyi gidiyo ama rakibi yok tv de izlicek bişey yok showda türk malının tekrarı var onu açmışız ama öyle açık duruyo
EveN post: 1412979' Alıntı:
Güneşi Beklerken iyi onu açsan daha pratikti.
Aslında izlesen belki ilgini çeker. Sen jenerik müziğini beğenmediğin için hemen kapattım demiştin. Yani bence bir şans ver diziye.takas post: 1412983' Alıntı:hiçbi dizi ilgimi çekmiyo yorgunluktan tv izlemiyorum zaten yazın bi doksanları izlerim eylül gelsinde dizilerim başlasın
Takas'ın ilgisini çekeceğini düşünmüyorum Deniz.... @takasAslında izlesen belki ilgini çeker. Sen jenerik müziğini beğenmediğin için hemen kapattım demiştin. Yani bence bir şans ver diziye.
Aslında izlesen belki ilgini çeker. Sen jenerik müziğini beğenmediğin için hemen kapattım demiştin. Yani bence bir şans ver diziye.
bence de okulda aşk başlar o şekil gider.. ben aşk temalı dizileri kolay kolay izlemem
Tabi o zaman sen bilirsin. Ama yine de Türk Malı yerine şu çerçevede Kanal D açık olabilir bence.takas post: 1412990' Alıntı:yav o işin şakası tabi güzeldir ama gerçekten yazın dizi izleme gibi bi huyum yok