xBUGRAx
Süper Emekli
20:45 - 21:00 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) KANALD: 4.39 2) FOX: 3.53 3) ATV: 2.56 4) STAR: 2.02 5) TRT1: 1.81
Güneşi Beklerken iyi onu açsan daha pratikti.takas post: 1412977' Alıntı:gb yine iyi gidiyo ama rakibi yok tv de izlicek bişey yok showda türk malının tekrarı var onu açmışız ama öyle açık duruyo![]()
EveN post: 1412979' Alıntı:
Güneşi Beklerken iyi onu açsan daha pratikti.![]()
Aslında izlesen belki ilgini çeker. Sen jenerik müziğini beğenmediğin için hemen kapattım demiştin. Yani bence bir şans ver diziye.takas post: 1412983' Alıntı:hiçbi dizi ilgimi çekmiyo yorgunluktan tv izlemiyorum zatenyazın bi doksanları izlerim eylül gelsinde dizilerim başlasın
![]()
Takas'ın ilgisini çekeceğini düşünmüyorum Deniz.... @takasAslında izlesen belki ilgini çeker. Sen jenerik müziğini beğenmediğin için hemen kapattım demiştin. Yani bence bir şans ver diziye.![]()
Aslında izlesen belki ilgini çeker. Sen jenerik müziğini beğenmediğin için hemen kapattım demiştin. Yani bence bir şans ver diziye.![]()
bence de
Tabi o zaman sen bilirsin. Ama yine de Türk Malı yerine şu çerçevede Kanal D açık olabilir bence.takas post: 1412990' Alıntı:yav o işin şakası tabi güzeldir ama gerçekten yazın dizi izleme gibi bi huyum yok![]()