13 Ağustos 2013 Salı Reyting Sonuçları

Güneşi Beklerken'in özeti bile böyle gidiyorsa yeni bölümü düşünmek bile istemiyorum :)

21:00 - 21:15 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 3.67
2) FOX: 3.51
3) STAR: 3.03
4) KANALD: 2.81
5) SMNYL TV: 2.58

gb yine iyi gidiyo ama rakibi yok tv de izlicek bişey yok showda türk malının tekrarı var onu açmışız ama öyle açık duruyo :D

takas post: 1412977' Alıntı:
gb yine iyi gidiyo ama rakibi yok tv de izlicek bişey yok showda türk malının tekrarı var onu açmışız ama öyle açık duruyo :D
Güneşi Beklerken iyi onu açsan daha pratikti. :D

EveN post: 1412979' Alıntı:

Güneşi Beklerken iyi onu açsan daha pratikti. :D

hiçbi dizi ilgimi çekmiyo yorgunluktan tv izlemiyorum zaten :( yazın bi doksanları izlerim eylül gelsinde dizilerim başlasın :D

takas post: 1412983' Alıntı:
hiçbi dizi ilgimi çekmiyo yorgunluktan tv izlemiyorum zaten :( yazın bi doksanları izlerim eylül gelsinde dizilerim başlasın :D
Aslında izlesen belki ilgini çeker. Sen jenerik müziğini beğenmediğin için hemen kapattım demiştin. Yani bence bir şans ver diziye. :)

Aslında izlesen belki ilgini çeker. Sen jenerik müziğini beğenmediğin için hemen kapattım demiştin. Yani bence bir şans ver diziye. :)

yav o işin şakası tabi güzeldir ama gerçekten yazın dizi izleme gibi bi huyum yok :D

- - - Ekleme - - -

Takas'ın ilgisini çekeceğini düşünmüyorum Deniz.... @takas
:X
bence de :D okulda aşk başlar o şekil gider.. :d ben aşk temalı dizileri kolay kolay izlemem :D

takas post: 1412990' Alıntı:
yav o işin şakası tabi güzeldir ama gerçekten yazın dizi izleme gibi bi huyum yok :D
Tabi o zaman sen bilirsin. Ama yine de Türk Malı yerine şu çerçevede Kanal D açık olabilir bence. :)