13 Ağustos 2013 Salı Reyting Sonuçları

Geçen bölümün sıkıcılığı bu bölümde ortadan kalkmış. Müthiş bir bölüm izliyoruz. :D

takas post: 1412990' Alıntı:
yav o işin şakası tabi güzeldir ama gerçekten yazın dizi izleme gibi bi huyum yok :D

- - - Ekleme - - -

bence de :D okulda aşk başlar o şekil gider.. :d ben aşk temalı dizileri kolay kolay izlemem :D
Kısa bir süre dizi zevkini anladım o yüzden biliyorum agam.
:X

takas post: 1412990' Alıntı:
yav o işin şakası tabi güzeldir ama gerçekten yazın dizi izleme gibi bi huyum yok :D

- - - Ekleme - - -

bence de :D okulda aşk başlar o şekil gider.. :d ben aşk temalı dizileri kolay kolay izlemem :D
Öyle vıcık vıcık aşk dizilerini ben de sevmem. Bu öyle değil. :D

denizz19 post: 1412994' Alıntı:
Tabi o zaman sen bilirsin. Ama yine de Türk Malı yerine şu çerçevede Kanal D açık olabilir bence. :)

diziyi hiç izlemedim şimdi açmaya gerek yok türk malı açık kalsın zaten deli yürek i bekliyorum :D

Güneşi Beklerken'de klişe esas oğlanımız vücut gösterisini de yaptı kızlarımız ekrana kilitlenmiştir. :F

Bildiğin kız dizisi ya ergen kız dizisi açık ve net. :F
Tamam tüm diziler kötü tüm kanallar kalitesiz tüm kanallar iktidar yanlısı bi tek senin izlediklerin en iyisi en güzeli....

mrt-06 post: 1413038' Alıntı:
Tamam tüm diziler kötü tüm kanallar kalitesiz tüm kanallar iktidar yanlısı bi tek senin izlediklerin en iyisi en güzeli....

Herkes için öyle değil midir. :)))) Mesela senin için showdakiler ultra kalite. :))

takas post: 1412983' Alıntı:
hiçbi dizi ilgimi çekmiyo yorgunluktan tv izlemiyorum zaten :( yazın bi doksanları izlerim eylül gelsinde dizilerim başlasın :D

Aga sakın açma ya kız dizisi bildiğin boşlukta at koşturuyor işte. :D Türk malı şuan için en iyisi. :D

- - - Ekleme - - -

mrt-06 post: 1413044' Alıntı:
Her zaman kaliteli dediğimi hatırlamıyorum elbette eleştiriyorum.
)

Peki sen öyle diyosan. :))))

İlgi çekmeye çalışanlar yine iş başında. :D

En çok ona buna ergen diyenden korkacaksın. Esas ergenuslar onlar. :F