Kısa bir süre dizi zevkini anladım o yüzden biliyorum agam.takas post: 1412990' Alıntı:yav o işin şakası tabi güzeldir ama gerçekten yazın dizi izleme gibi bi huyum yok
- - - Ekleme - - -
bence de okulda aşk başlar o şekil gider.. ben aşk temalı dizileri kolay kolay izlemem
Öyle vıcık vıcık aşk dizilerini ben de sevmem. Bu öyle değil.takas post: 1412990' Alıntı:yav o işin şakası tabi güzeldir ama gerçekten yazın dizi izleme gibi bi huyum yok
- - - Ekleme - - -
bence de okulda aşk başlar o şekil gider.. ben aşk temalı dizileri kolay kolay izlemem
Kesinlikle öyle. Bu hafta Demet döktürdü.EveN post: 1412995' Alıntı:Geçen bölümün sıkıcılığı bu bölümde ortadan kalkmış. Müthiş bir bölüm izliyoruz.
denizz19 post: 1412994' Alıntı:Tabi o zaman sen bilirsin. Ama yine de Türk Malı yerine şu çerçevede Kanal D açık olabilir bence.
Peki sen bilirsin.takas post: 1413012' Alıntı:diziyi hiç izlemedim şimdi açmaya gerek yok türk malı açık kalsın zaten deli yürek i bekliyorum
Gayet iyi gitmiş bu anlıkta da.22:00 - 22:15 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) KANALD: 6.29 2) FOX: 4.34 3) SMNYL TV: 2.75 4) TRT1: 2.61 5) STAR: 1.41
denizz19 post: 1413006' Alıntı:Kesinlikle öyle. Bu hafta Demet döktürdü.
Ya benimde aklım Bir Aşk Hikayesi'nde kaldı....
Tamam tüm diziler kötü tüm kanallar kalitesiz tüm kanallar iktidar yanlısı bi tek senin izlediklerin en iyisi en güzeli....Güneşi Beklerken'de klişe esas oğlanımız vücut gösterisini de yaptı kızlarımız ekrana kilitlenmiştir.
Bildiğin kız dizisi ya ergen kız dizisi açık ve net.
mrt-06 post: 1413038' Alıntı:Tamam tüm diziler kötü tüm kanallar kalitesiz tüm kanallar iktidar yanlısı bi tek senin izlediklerin en iyisi en güzeli....
Her zaman kaliteli dediğimi hatırlamıyorum elbette eleştiriyorum.Lordly post: 1413041' Alıntı:Herkes için öyle değil midir. ))) Mesela senin için showdakiler ultra kalite. )
takas post: 1412983' Alıntı:hiçbi dizi ilgimi çekmiyo yorgunluktan tv izlemiyorum zaten yazın bi doksanları izlerim eylül gelsinde dizilerim başlasın
mrt-06 post: 1413044' Alıntı:Her zaman kaliteli dediğimi hatırlamıyorum elbette eleştiriyorum.
)
Tamam ok.Lordly post: 1413046' Alıntı:Aga sakın açma ya kız dizisi bildiğin boşlukta at koşturuyor işte. Türk malı şuan için en iyisi.
- - - Ekleme - - -
Peki sen öyle diyosan. )))