Haftanın En Çok Görüntülenen Konuları
Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları
Haftanın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları
Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları
Haftanın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları
Teşekkür ederiz efenim, çok naziksiniz.@Emre Ozansoy tebrikler ediyorum senii böyle devam et sen hak ettiğin yere geleceksin
@Bully sevgili adminim profesörümüz efem damga vurmuşsunuz maşallah
Teşekkür ederiz efenim, çok naziksiniz.
Yaaa ne güzel her hafta zirvedeydim. Bana çelme takmışsın tebrikler 🤗Damga vurmuşum.
Teşekkür ederim, ben de seni tebrik ederim.Yaaa ne güzel her hafta zirvedeydim. Bana çelme takmışsın tebrikler 🤗
Yalnız şu var, herkes hem fikrlini hemde tebrik edilen mesajları alıntılayarak 11-12 tepki alırken ben kendi fikrimi ayrı yazıp ve alıntılarada ayrı teşekkür edince dağılmış tepkilerim. İkisini aynı mesajda yapsam 22 tane olacakmış, tabi yine seni geçemiyordu
Mayıs ve Haziranda aylıklarda 30 küsür reaksiyonum vardı ama bu ay durgundum baya varmıydı 20 üstü hatırlamıyorum şuanTeşekkür ederim, ben de seni tebrik ederim.
1 haftalığına zirveyi aldım senden. Bakalım aylıkta nolacak
Bu ay durgun olman iyi. Umarım yoktur.Mayıs ve Haziranda aylıklarda 30 küsür reaksiyonum vardı ama bu ay durgundum baya varmıydı 20 üstü hatırlamıyorum şuan
Kafamda 20li birşeyler kalmış gibi ama bilemedim. Neyse hiç bakmıyayım . Sürpriz olsun zamanı gelinceBu ay durgun olman iyi. Umarım yoktur.