'Survivor' Finalinde Skandal Görüntüler!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,667
Puanı
1,061
images

TV8'in sevilen yarışması Survivor dün akşam yayınlanan büyük finaliyle ekranlara veda etti.

Galataport'tan canlı yayınla ekranlara gelen gecede şampiyonluk heyecanı tüm kuralları unutturdu. Korona salgınına rağmen maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulmaması, tüm izleyicilerin gece boyunca sanki her şey normalmiş gibi dip dibe oturması, sosyal medyada büyük tepki topladı.

20200715_231133.jpg

20200715_231144.jpg

20200715_231140.jpg

20200715_231137.jpg

Alenen herkese bela okuyacaktım ama çok sert olur diye Allah hepsini bildiği gibi yapsın diyerek yumuşatabiliyorum anca. Bunlar gibiler yüzünden biz hala evdeyiz işte. Hani bir de çok önemli bir şey yapıyorlarmış gibi kasım kasım kasılmaları yok mu. Acun efendiye sorsan tüm önlemler falan da alınmıştır. Survivor bu ülkenin tümörüdür.

Etrafı tamamen açık alan, muhtemelen giriş çıkışlarda da koronavirüs testi yapılmıştır oradaki herkese. Kapalı alan olsa ve alelade bir etkinlik olsa tepkilerin tümüne hak verebilirdim ama dediğim gibi hem tüm tedbirler alınmıştır hem de tamamen açık alan...

Boşuna duyar kasmaya gerek yok. Herkese ateş ölçümü ve virüs testi yapıldığını düşünüyorum.
Eee? Burada maske ve sosyal mesafeye uyulmadığından bahsediyoruz yoksa her yerde ateş ölçümü yapılıyor ama yetmez. Sağlık Bakanı bas bas bağırırken dün akşamın en çok izlenen programında dalga geçer gibi bu görüntüler var bu rezaleti savunmaya kalkmayın bari.

Etrafı tamamen açık alan, muhtemelen giriş çıkışlarda da koronavirüs testi yapılmıştır oradaki herkese. Kapalı alan olsa ve alelade bir etkinlik olsa tepkilerin tümüne hak verebilirdim ama dediğim gibi hem tüm tedbirler alınmıştır hem de tamamen açık alan...
Korona açık veya kapalı alan olmasına göre mi bulaşıyor anlamadım? Ateş ölçmek veya test yapmak yetmiyor ki her yerde üstüne basa basa sosyal mesafe kuralı uygulanıyor. Açık veya kapalı olsun, ne etkinlik yapılırsa yapılsın insanlar mesafeli şekilde oturmak ZORUNDA.

Eee? Burada maske ve sosyal mesafeye uyulmadığından bahsediyoruz yoksa her yerde ateş ölçümü yapılıyor ama yetmez. Sağlık Bakanı bas bas bağırırken dün akşamın en çok izlenen programında dalga geçer gibi bu görüntüler var bu rezaleti savunmaya kalkmayın bari.
Aynen bir şey olmasa bile millete teşviken yapılması lazımdı.

• Beğendim
Reactions: Aserat
Aynen bir şey olmasa bile millete teşviken yapılması lazımdı.
Acun madem kendini çok önemli biri olarak görüyor bunu en azından TV içeriklerine de taşımak zorunda. 10 reytinglik kitlenin izlediği bir işte bu farkındalığı kafaya sokması lazım ama para tatlı olduktan sonra insan hayatının ne önemi var.

Acun madem kendini çok önemli biri olarak görüyor bunu en azından TV içeriklerine de taşımak zorunda. 10 reytinglik kitlenin izlediği bir işte bu farkındalığı kafaya sokması lazım ama para tatlı olduktan sonra insan hayatının ne önemi var.
Sonra millet nasıl olsa açık alan bir şey olmaz diye çıkıyor. Hatta sorsan niye maskesiz dolaşıyorsun diye birine bunu bahsederek savunan bile çıkar. Aynı şekilde ünlüler de evde kal diyip kendileri bir yıl gitmezsek bir şey olmaz demeyip tatile gidiyor ancak onlar bir nebze daha ılımlı sonuçta kendi hayatı.

• Beğendim
Korona açık veya kapalı alan olmasına göre mi bulaşıyor anlamadım? Ateş ölçmek veya test yapmak yetmiyor ki her yerde üstüne basa basa sosyal mesafe kuralı uygulanıyor. Açık veya kapalı olsun, ne etkinlik yapılırsa yapılsın insanlar mesafeli şekilde oturmak ZORUNDA.

Evet, aylardır söyleniyor bu zaten. Açık alan ve kapalı alan farkı çok şeyi değiştiriyor. Oradaki insanlara yapılması gereken tüm testler de zaten yapılmıştır, öyle oraya alınmışlardır. Acun salak değil, tepki çekeceğini bile bile oturtmaz herhalde insanları o şekilde. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. :D

Fazla sert yazdığını düşünüyorum; en baştan gelen Survivor düşmanlığınında etkisi var.

Adama GalataPortu açıp,çekim yapmasına müsade ettiler.
Adam zamanında Kendi uçağına devlete verdi,adalardan türk vatandaşlarını getirdi.

Emin ol bütün önlemler alınmıştır; sadece yarışmacılar ve aileri vardı birde. Dış seyirciye kapalıydı.

Açık alandaydı ve farkettiysen bir sıra düzenindede oturmuşlardı.

O nedenle eleştrilerini ağır buldum.

Evet, aylardır söyleniyor bu zaten. Açık alan ve kapalı alan farkı çok şeyi değiştiriyor. Oradaki insanlara yapılması gereken tüm testler de zaten yapılmıştır, öyle oraya alınmışlardır. Acun salak değil, tepki çekeceğini bile bile oturtmaz herhalde insanları o şekilde. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. :D
En azından bundan bahsedilebilirdi edildiyse bilmiyorum izlemedim programı. Bunun gibi şeylere sığınan çok insan var. Evet ben de biliyorum kapalı alan açık alan fark ediyor ancak bu maskesiz açık alan diye dolaşacağımız anlamına gelmiyor.

Yaaa hocam test öyle saniyesinde sonuç vermez. Bugün korona çıkmazsın yarın çıkarsın 14 gün kuluçka süresi var yapmayın etmeyin :A
Hee şimdi yaaa Acun'un yaptığı test daha özeldir falan diyeceksiniz öyle bir şey de yok 2 testi negatif 3.sü pozitif bile çıkan binlerce kişi var bu virüste

• Beğendim
Reactions: Jonsnow and Aserat
Sonra millet nasıl olsa açık alan bir şey olmaz diye çıkıyor. Hatta sorsan niye maskesiz dolaşıyorsun diye birine bunu bahsederek savunan bile çıkar. Aynı şekilde ünlüler de evde kal diyip kendileri bir yıl gitmezsek bir şey olmaz demeyip tatile gidiyor ancak onlar bir nebze daha ılımlı sonuçta kendi hayatı.
O zaman sinema ve tiyatro salonlarında da uygulanmasın onlar enayi mi. Üstelik burada adamlar 4-5 saat dip dibe oturuyor orada en fazla 2-3 saat. Bu şeyi savunmaya kalkanlara cevaplarını vereceğim zira yarışmayı sevsen de sevmesen de bunun savunulacak bir tarafı yok.
Valla tepki çekmiş zira insanlar yakın. En azından bu durumda açık veya kapalı olması fark etmez çünkü kalabalık bir ortam. Sağlık Bakanı dahil birçok yetkili kalabalık yerlerden uzak durun, gidecekseniz de kurallara uyun diyor ama beyefendiler bir şampiyon açıklanacak diye hiçbir şeyi kafaya takmıyor. Ayrıca ateşi yüksek olmadan korona kapmış insanlar da var madem Acun çok bilgiliydi onları da düşünseydi.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Fazla sert yazdığını düşünüyorum; en baştan gelen Survivor düşmanlığınında etkisi var.

Adam zamanında Kendi uçağına devlete verdi,adalardan türk vatandaşlarını getirdi.

Emin ol bütün önlemler alınmıştır; sadece yarışmacılar ve aileri vardı birde. Dış seyirciye kapalıydı.

Yaa sadece yarışmacılar ve ailesi var nasıl bir mantık bu kişiler sonrasında sosyal hayattan tamamen kendilerini izole mi edecekler :A

Eleştiri değil olanı söylüyorum. Bir tek ben değil başta kültür sanatla uğraşanlar olmak üzere birçok insan tepki göstermiş çünkü görüntülerin yoruma açık bir tarafı yok. Evet başka önlemler alınmış olabilir ama en temeli olan sosyal mesafe olmayınca hiçbirinin önemi kalmıyor. Acun daha önce iyi şeyler yaptı diye bunu görmezden mi gelelim.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Yaa sadece yarışmacılar ve ailesi var nasıl bir mantık bu kişiler sonrasında sosyal hayattan tamamen kendilerini izole mi edecekler :A
Cevabını kendin verdin zaten; hepsi kontrol edilebilen bireyler çünkü. Kimin geldiği;kimin kim olduğu belli.
Tek tek kontrol edilmişlerdir.

Canlı yayında bunları düşünerek hareket edilmiştir.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Cevabını kendin verdin zaten; hepsi kontrol edilebilen bireyler çünkü. Kimin geldiği;kimin kim olduğu belli.
Tek tek kontrol edilmişlerdir.

Canlı yayında bunları düşünerek hareket edilmiştir.
Yooo demek istediğimi anlamadın :A Bu kişiler evde kalmayan kişiler diyorum. Yarın bi restorana giderler virüs varsa birinde oradaki kişilere bulaştırırlar, alışverişe çıkarlar oradaki kişilere bulaştırırlar vs vs
Böyle bir mantık yok düşünerek hareket etmişlerdir. O zaman herkes bir şeyler düşünsün sosyal mesafenin içine etsinler :D Hem maske takılması zorunlu en basit örnek. Sinema salonlarında bile maske takacakmışız gittiğimiz zaman ben fotolarda maske göremiyorum

• Beğendim
Yaaa hocam test öyle saniyesinde sonuç vermez. Bugün korona çıkmazsın yarın çıkarsın 14 gün kuluçka süresi var yapmayın etmeyin :A
Hee şimdi yaaa Acun'un yaptığı test daha özeldir falan diyeceksiniz öyle bir şey de yok 2 testi negatif 3.sü pozitif bile çıkan binlerce kişi var bu virüste
O zaman sinema ve tiyatro salonlarında da uygulanmasın onlar enayi mi. Üstelik burada adamlar 4-5 saat dip dibe oturuyor orada en fazla 2-3 saat. Bu şeyi savunmaya kalkanlara cevaplarını vereceğim zira yarışmayı sevsen de sevmesen de bunun savunulacak bir tarafı yok.

Valla tepki çekmiş zira insanlar yakın. En azından bu durumda açık veya kapalı olması fark etmez çünkü kalabalık bir ortam. Sağlık Bakanı dahil birçok yetkili kalabalık yerlerden uzak durun, gidecekseniz de kurallara uyun diyor ama beyefendiler bir şampiyon açıklanacak diye hiçbir şeyi kafaya takmıyor. Ayrıca ateşi yüksek olmadan korona kapmış insanlar da var madem Acun çok bilgiliydi onları da düşünseydi.

Acun ve ekibinin büyük bölümü aylardır Dominik'te izole bir şekilde zaten, yarışmacıları ve ekibi koronavirüs tehlikesi iyice azalmadan göndermedi Türkiye'ye. Onun dışında da oraya gelen kişiler ve kimler olduğu belli, iki-üç gün öncesinden hepsine koronavirüs testi yapılmıştır ve evlerinden özel araçlarla alınıp getirilmişlerdir. Mekan zaten yarışma finaline özel olarak açıldı ve sağı solu önü arkası açık alan. Bu yüzden böyle oturmaları ve orada toplanmaları hiçbir şekilde risk teşkil etmiyor. İlla böyle mi yazmam gerekiyor, bunun mantığı budur.

Sırf Acun'u ve yarışmayı sevmiyorsunuz diye eleştiriyorsunuz bu kadar, aynısı sosyal medyadaki birçok insan için de geçerli. Çok saçma yerden eleştiriyorsunuz.