'Survivor' Finalinde Skandal Görüntüler!

Bu görüntüler bence de doğru değil. Acun, milyonların gözü önünde noteri öptü bir de, o hiç doğru değil.
İşte aradığım yorum. Tamam Survivor'ı seven sever sevmeyen sevmez ama sevenlerin de her şeyi göz ardı edip bunu savunmaması lazım her şey apaçık ortada.

• Beğendim
Reactions: Bully and Gerekli24
Ben çöp atmaya bile maskeyle iniyorum hala korkumdan, bunlardaki rahatlıktan istiyorum ben. :A

Ne diyorsun sen be her şeyin en doğrusunu bilen dokunulmazların dokunulmazı Acun paşa varken sen kimsin bre gafil. :bağır:
1E58196A-3006-4AAC-B5F9-F379FEC23367.jpeg

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Konu yine çok saçma yerlere gelmiş. :F

Acun’u hep eleştiririm hele bu sene reyting için yaptıklarından dolayı en çok eleştirenlerden oldum ama @Sherlock un da dediği gibi adam virüs çıkınca yarışmacıları izole bir alana aldı. Eskisi gibi çıkıp gezemediler, küçücük bir kampta kaldılar. Elenen yarışmacılar ve teknik ekip dahil olmak üzere herkes uzun süre Dominik’te yine izole bir şekilde hayat sürdü. Türkiye’ye geldiklerinde bizim yurtta karantinada kaldılar hatta. :A Kaldı ki finalde sadece eski yarışmacılar ve aileleri vardı.

Ha elbette mesafe olmalıydı. Görüntü yanlış. Ama 1 Haziran’dan beri zaten normalleşmedik mi? :) Herkes bilinçsiz değil mi zaten? Aylardır dip dibe olan ekip mi virüsü yayacak? Tekrar ediyorum sosyal mesafe olmalıydı ama konudaki bazı çarpıtılan yorumlar yine forumun ve toplumun çok güzel örneği. :)

O benim de dikkatimi çekti ama forumda dillendirme ihtiyacı duymadım her şeyi burada eleştirmek zorunda değilim. Sırf burada yazmadım diye desteklediğim bir şey olduğu anlamına gelmiyor.
Her şeyi burada eleştirmek zorunda değilsin ama sevmediğin bir şey olunca dibine kadar da gömüp, eleştirirsin. :A

Acun dün gece NOTERİ öptü noteri :F Hem de yıllardır hiç öpmemiş, dün gece ilkkez öpmüş:F

Son düzenleme:
Ne çok yazmışsınız :A
Ya ben finali izlemedim ama yarı finale baktım.
Acun Murat'ı çağırınca onunlada sarılıp öpmesini yadırgamıştım .
Bu yarışmacılar yurt dışında geldiler ve daha geleli 1-2 gün olmadan dip dibe oturmak doğru değil. İsterse hepsinde korona olmasın ama ekranlarda milyonlar izliyor ve örnek teşkil edilsin diye oturanlara mesafe konulabilirdi. Maske desen yok zaten.

Ben aylardır aileme hasretim 2 sokak ötede oturmalarına karşın. Haftada 1 yada 10 günde bir ilaçlarını dengelemek ve yenilemek adına uğruyorum ama sarılmıyorum bile. Evin içinde bile dip dibe oturmuyoruz. Bunlardaki dikkatsizlik sinir bozucu.

Acun dikkatli ve duyarlı biriydi. Yakıştıramadım. Dediğim gibi hepsinin sonucu negatif olsa dahi örnek olma açısından daha iyi organize edilebilirdi :D