'Survivor' Finalinde Skandal Görüntüler!

Yooo demek istediğimi anlamadın :A Bu kişiler evde kalmayan kişiler diyorum. Yarın bi restorana giderler virüs varsa birinde oradaki kişilere bulaştırırlar, alışverişe çıkarlar oradaki kişilere bulaştırırlar vs vs
Böyle bir mantık yok düşünerek hareket etmişlerdir. O zaman herkes bir şeyler düşünsün sosyal mesafenin içine etsinler :D Hem maske takılması zorunlu en basit örnek. Sinema salonlarında bile maske takacakmışız gittiğimiz zaman ben fotolarda maske göremiyorum
Öncelikle babamın oğlu olmadığı için daha fazla cevap vermek istemiyorum.
Ülkede herşey harika tek sorun bu çünkü(!!)

Hepsinin testleri ve kontroleri yapılıp,onay alınarak yapılmıştır buda benim fikrim tabiki...

Acun ve ekibinin büyük bölümü aylardır Dominik'te izole bir şekilde zaten, yarışmacıları ve ekibi koronavirüs tehlikesi iyice azalmadan göndermedi Türkiye'ye. Onun dışında da oraya gelen kişiler ve kimler olduğu belli, iki-üç gün öncesinden hepsine koronavirüs testi yapılmıştır ve evlerinden özel araçlarla alınıp getirilmişlerdir. Mekan zaten yarışma finaline özel olarak açıldı ve sağı solu önü arkası açık alan. Bu yüzden böyle oturmaları ve orada toplanmaları hiçbir şekilde risk teşkil etmiyor. İlla böyle mi yazmam gerekiyor, bunun mantığı budur.

Sırf Acun'u ve yarışmayı sevmiyorsunuz diye eleştiriyorsunuz bu kadar, aynısı sosyal medyadaki birçok insan için de geçerli. Çok saçma yerden eleştiriyorsunuz.
Şimdi ikna oldum cidden Acun baba yaptıysa bir bildiği varmış herkes yanlış biliyor her şeyi zaten bi siz doğru biliyorsunuz :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Acun ve ekibinin büyük bölümü aylardır Dominik'te izole bir şekilde zaten, yarışmacıları ve ekibi koronavirüs tehlikesi iyice azalmadan göndermedi Türkiye'ye. Onun dışında da oraya gelen kişiler ve kimler olduğu belli, iki-üç gün öncesinden hepsine koronavirüs testi yapılmıştır ve evlerinden özel araçlarla alınıp getirilmişlerdir. Mekan zaten yarışma finaline özel olarak açıldı ve sağı solu önü arkası açık alan. Bu yüzden böyle oturmaları ve orada toplanmaları hiçbir şekilde risk teşkil etmiyor. İlla böyle mi yazmam gerekiyor, bunun mantığı budur.

Sırf Acun'u ve yarışmayı sevmiyorsunuz diye eleştiriyorsunuz bu kadar, aynısı sosyal medyadaki birçok insan için de geçerli. Çok saçma yerden eleştiriyorsunuz.
Evet işimiz gücümüz yok nefret ettiğimiz için karalama yapıyoruz bu görüntüler de montaj. Eğer bir şey olmasaydı da bu konu açılsa tamam ama ünlü oyuncular da tepki göstermiş onlar da Acun'u sevmediği için mi bunları yazmış yani. Aksine siz sevdiğiniz için asıl noktayı gözden kaçırıyorsunuz. Kamu sporlarında dışarı çıktığınızda maske takın ve sosyal mesafenizi koruyun diye bas bas bağırıyor. Özel aracı vs. düşünebilecek biriyse bunu da düşünebilirdi ama adamın aklı bütün gece kazanacağı parada olduğu için şaşırmamak lazım.

Öncelikle babamın oğlu olmadığı için daha fazla cevap vermek istemiyorum.
Ülkede herşey harika tek sorun bu çünkü(!!)

Hepsinin testleri ve kontroleri yapılıp,onay alınarak yapılmıştır buda benim fikrim tabiki...
Ya ülkede, dünyada bu kadar her şey kısıtlanmışken insanların gözüne sokularak yapılmasın bazı şeyler. Şu fotoğrafı gören birisi mesela ya millet benim asker uğurlamama ne karışıyor, cenazeme ne karışıyor diyemez mi?

• Beğendim
Reactions: Aserat
Kimse birşeyi doğru bilemez.

Sadece sevmediğiniz biri olduğu için eleştirmek kolay gelir.

Herneyse iyi geceler.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Yaaa Acun'u sevsem en çok forumda sevecek 3-5 adamdan biri benim. Niye fanatik Fenerbahçeliyim Acun da fanatik Fenerbahçeli geçen sene FenerOl falan iyi kötü kulübe bir gelir soktu. Ama yanlışa yanlış doğruya doğru diyeceksin.
Bu sene Survivor yorumlarken evet ada hayatı gösterilmiyor, Survivor şova döndü falan diyorsunuz ama biz eleştirince de Acun'u sevmediğiniz için eleştiriyor oluyoruz. Ben niye Acun'u sevmeyim 2005-2013 arası çoğu Survivor'ı izledim eski yarışmalarını izledim. Ama şimdi de yaptıkları hoşuma gitmiyor doğru şeyler yapsa da doğru yaptı derim zaten.

Evet işimiz gücümüz yok nefret ettiğimiz için karalama yapıyoruz bu görüntüler de montaj. Eğer bir şey olmasaydı da bu konu açılsa tamam ama ünlü oyuncular da tpeki göstermiş onlar da Acun'u sevmediği için mi bunları yazmış yani. Aksine siz sevdiğiniz için asıl noktayı gözden kaçırıyorsunuz. Kamu sporlarında dışarı çıktığınızda maske takın ve sosyal mesafenizi koruyun diye bas bas bağırıyor. Özel aracı vs. düşünebilecek biriyse bunu da düşünebilirdi ama adamın aklı bütün gece kazanacağı parada olduğu için şaşırmamak lazım.

Ya ben ne diyorum sen ne diyorsun, daha fazla tartışmayacağım. Acun'u bugüne kadar en çok eleştiren üyelerden birisiyim, geçmiş mesajlarımdan kontrol edebilirsin. Burada da eleştirilecek ve yerin dibine sokulması gereken bir şey olsa yine eleştirirdim. Sevmediğin şeyler hakkında konuşurken tam anlamıyla objektif bakamıyorsun maalesef, bu durum da onlardan birisi evet. :D

• Beğendim
Yaaa Acun'u sevsem en çok forumda sevecek 3-5 adamdan biri benim. Niye fanatik Fenerbahçeliyim Acun da fanatik Fenerbahçeli geçen sene FenerOl falan iyi kötü kulübe bir gelir soktu. Ama yanlışa yanlış doğruya doğru diyeceksin.
Bu sene Survivor yorumlarken evet ada hayatı gösterilmiyor, Survivor şova döndü falan diyorsunuz ama biz eleştirince de Acun'u sevmediğiniz için eleştiriyor oluyoruz. Ben niye Acun'u sevmeyim 2005-2013 arası çoğu Survivor'ı izledim eski yarışmalarını izledim. Ama şimdi de yaptıkları hoşuma gitmiyor doğru şeyler yapsa da doğru yaptı derim zaten.
Neyse Acun paşa çok yaşa deyip konuyu kapatalım nasılsa dokunulmazlığı olduğu için bizim çenenizi kapatıp oturmamız lazım. :A

Ya ben ne diyorum sen ne diyorsun, daha fazla tartışmayacağım. Acun'u bugüne kadar en çok eleştiren üyelerden birisiyim, geçmiş mesajlarımdan kontrol edebilirsin. Burada da eleştirilecek ve yerin dibine sokulması gereken bir şey olsa yine eleştirirdim. Sevmediğin şeyler hakkında konuşurken tam anlamıyla objektif bakamıyorsun maalesef, bu durum da onlardan birisi evet. :D
Olay sevip sevmeme değil fotoğrafa bakarak konuşuyorum ve fotoğrafta da salgın yokmuş gibi yakın oturan insanlar var yani sosyal mesafeye uyuşmuyor. Bu eleştiri olayından çok bağımsız bir şey ama uzatmayacağım. Zaten bu yarışmanın insanları bu kadar hipnotize etmesini hiçbir zaman aklım almadı.

Mesafe bakımından ceza gelmez zira otobüsten metroya kadar her yerde 1 Hazirandan sonra sürü bağışıklığına geçildi. Ama sosyal örnek olması amaçlı mesafeli oturabilirlerdi gayet, ne bu böyle dip dibe olmasa kıyamet mi kopacak?

Asıl ceza gerektiren şey ise maske kullanmamaları. Türkiye’de ev harici her yerde istinasız maske zorunluluğu var. Takmayana yolda ceza kesiyorlar, elin garibanına kanun işliyor da zenginlere, medya patronlarına işlemiyor mu?

• Beğendim
Reactions: Aserat and xdragxx
@xdragxx ve @Aserat
MD haberinde Onur Tuna ve Hayal Köseoğlunu neden eleştirmediniz mesela?
O benim de dikkatimi çekti ama forumda dillendirme ihtiyacı duymadım her şeyi burada eleştirmek zorunda değilim. Sırf burada yazmadım diye desteklediğim bir şey olduğu anlamına gelmiyor.

• Güldürdün
ÖNCELİKLE İSTERSE ACUN ORADAKİ HERLESE KORONA AŞISI YAPMIŞ OLSUN BİR KERE MASKE TAKMAK ZORUNLU DEĞİL Mİ??

Sosyal mesafe nerede acaba?

Koca koca kulüpler seyircisiz maç izliyorlar. Milyonlarca zarar ediyorlar. Tiyatrolar sinemalar kapanıyor sırf bu yüzden bari insanların gözlerine sokmayın ya!

Ve orada sadece aileler yoktu. Arkadaşlar da vardı seyirci de vardı Demet Akalın bile oradaydı

Amacım Survivora bir şey demek değil ben full sezonu izledim ama bu görüntüler Halk tv de bir programda olsaydı sonuç ne olurdu?? Ceza olur muydu??