'Dr. Foster' Uyarlamasında Cansu Dere'nin Partneri Belli Oldu! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,747
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
RO2QF6V49nbzMEiqAICTGuTvlBR1n38bCCnFc9ORo-hqyoKRnvaYvbWFVL23MSDI9WPzP32cLUL65jOvocy5dVGno8lLT4EBKcZnJsyOxQ

'Dr. Foster'ın erkek başrol oyuncusu belli oldu!

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturacağı ve Kanal D'de yayınlanacak yerli 'Dr. Foster' uyarlaması için Cansu Dere'nin ardından Kaan Urgancıoğlu ile anlaşıldı.

Son olarak 'Aşk 101' dizisinde yer alan yakışıklı oyuncu, dizide Cansu Dere'nin canlandıracağı karakterin eşini oynayacak.

'Dr. Foster' uyarlaması yeni sezonda Kanal D'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Partnerinden kat kat iyi bir oyuncu ama Cansu Dere ile yan yana olduramıyorum. Aynı yaştalarmış ama adam genç gösteriyor. Neyse hayırlı olsun.

• Beğendim
Reactions: Klaus
Yaş farkı olsa da bence uyumlu olacaklardır. Cansu Dere'yi Ferhat ile Şirin'de görünce Ezel dizisinden beri pek bir değişiklik görmedim.

Yeni sezonda şans vermeyi istediğim bir iş, sevdğim iki oyuncu yan yana. Merakla tanıtımı bekliyorum. :Z

Yaş farkı olsa da bence uyumlu olacaklardır. Cansu Dere'yi Ferhat ile Şirin'de görünce Ezel dizisinden beri pek bir değişiklik görmedim.

Bence de uyumlu olacaklar. Ezel dizisinde ki karakteri her ne kadar efsane olsa da ben Ferhat ile Şirin ve Şahiset'te daha çok sevdim Cansu'yu. :love1:

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Kara Sevda ben de eskiden bir kaç bölüm bakmıştım. Hepsi iyi oyuncuydu. Burak olsun Neslihan olsun Kaan olsun.

Burak Özçivit'in izlediğim ilk işi Kara Sevda oldu, onu da geçen hafta ilk bölüm tekrarları sayesinde izledim. :A İnternetten tamamlayacağım diziyi ama üşeniyorum. :(

Burak Özçivit'in izlediğim ilk işi Kara Sevda oldu, onu da geçen hafta ilk bölüm tekrarları sayesinde izledim. :A İnternetten tamamlayacağım diziyi ama üşeniyorum. :(
Ben de bakmadım ama eskiden akşam vakti ailem izlerken bakmışlığım vardı. Oradan az çok biliyorum :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy