serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,846
Puanı
1,060
Babil_star.jpg

Ozan Güven 'Babil'in yeni sezonunda rol alacak mı?

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar'ın oturduğu, kadrosunda; Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta gibi isimlerin yer aldığı 'Babil'in başrol oyuncularından olan ve sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği için gündeme oturan Ozan Güven'in hapse girmediği takdirde diziye devam edeceği ve projeden ayrılmayacağı konuşuluyor.

"Babil" 2. sezonuyla Eylül'de Star'da!

Tahmin etmek zor değil zaten. Talat Bulut'un tacizde bulunduğu ama hala dizisinde kaldığı bir ülkede o da devam edecek. Ha bunu savunma amacıyla söylemiyorum ama dizinin önemli karakterlerinden birini çıkarmayı göze alacaklarını hiç sanmıyorum.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Tahmin etmek zor değil zaten. Talat Bulut'un tacizde bulunduğu ama hala dizisinde kaldığı bir ülkede o da devam edecek. Ha bunu savunma amacıyla söylemiyorum ama dizinin önemli karakterlerinden birini çıkarmayı göze alacaklarını hiç sanmıyorum.
Yalnız Talat Bulut'un suçsuzluğu ispatlandı diye biliyorum. Taciz ettiği iddia edilen kızın bu ilk vukuatı değilmiş.

Yalnız Talat Bulut'un suçsuzluğu ispatlandı diye biliyorum. Taciz ettiği iddia edilen kızın bu ilk vukuatı değilmiş.
Valla ben o sonuca hiç güvenmiyorum kıza iftira atıp onu temize çıkarmışlardır. O adamdan hiç iyi bir elektrik almıyorum çünkü ki setin kadınları da yüzüne bakmıyor.

• Beğendim
Reactions: Polat Şaşmaz
Valla ben o sonuca hiç güvenmiyorum kıza iftira atıp onu temize çıkarmışlardır. O adamdan hiç iyi bir elektrik almıyorum çünkü ki setin kadınları da yüzüne bakmıyor.
Türlü türlü söylentiler dolaşıyor. Güya sette can ciğerlermiş. @alperuz daha iyi bilir. :A

Aklanırsa ve suçsuzluğu ispatlanırsa devam eder zaten ki haberde de bu söylenmiş anladığım kadarıyla. Ay Yapım devam eden dizisinin başrollerinden birisini, suçsuz bulunduğu halde diziden göndermez elbette. Hiçbir yapım şirketi böyle yapmaz daha doğrusu.

• Beğendim
Reactions: Aserat
Şevval Sam gereksiz yaratık dedi, Eda Ece adamın videosunda utançtan yerin dibine girdi yani hiç sanmıyorum. Maalesef benzer tablo bu sezon Babil setinde de olacak gibi. :(
Olacaktır çünkü dizide kadın karakter çok baskın.

Türlü türlü söylentiler dolaşıyor. Güya sette can ciğerlermiş. @alperuz daha iyi bilir. :A
Diziye sonradan dahil olan isimlerlee yakın ilişki kurmaya çalışıyor, Eda ve Şevval gibi eski isimler kendisine yüz vermiyor. Hatta Eda onu çektiğini fark ettiği zaman yüzünü gizliyor, kısacası profesyonelce işlerini yapıyorlar.

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Aserat and serhatt
Diziye sonradan dahil olan isimlerlee yakın ilişki kurmaya çalışıyor, Eda ve Şevval gibi eski isimler kendisine yüz vermiyor. Hatta Eda onu çektiğini fark ettiği zaman yüzünü gizliyor, kısacası profesyonelce işlerini yapıyorlar.
Bir videoda Eda yüzünü gizliyordu, arıyorum bulamıyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: alperuz
Diziyi sevmem ama o videoyu görmüştüm yazık kıza. :A

• Güldürdün
Reactions: alperuz
Şevval Sam gereksiz yaratık dedi, Eda Ece adamın videosunda utançtan yerin dibine girdi yani hiç sanmıyorum. Maalesef benzer tablo bu sezon Babil setinde de olacak gibi. :(
İkisi de tavırlarını hala koruyorlar, bazı isimler var ki can ciğer kuzu sarması oldu. Ben mesela, keşke bir şey olsa da dizide olmasa diyorum. :(

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Gözü olanın gözü çıksın...
Bir insan böyle bir kariyeri nasıl göz göre mahveder aklım almıyor. Umarım dizi sonrası tedavi olur ve yeni Deniz Bulutsuz'lar çıkmaz. :(
İkisi de tavırlarını hala koruyorlar, bazı isimler var ki can ciğer kuzu sarması oldu. Ben mesela, keşke bir şey olsa da dizide olmasa diyorum. :(
Kim olmuş az tüyo pls. :A Senin onu mecburen izlerken hissettiklerini ben de ister istemez Babil'de hissedeceğim üzücü. :(

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and alperuz