eTV 13 - 1. Bölüm | Yeni Dizi

Ilk bölümden öldürmüş beni. Ölmek kolay sanırım bence o sahnede zor olan yaşamaktı. Neyse kafam güzelken ölmüşüm. Bu güzel ölüşümden dolayı @Aserat ı tebrik ederim

Hahahah Aaa komik olmuş @Aserat kendini geliştiriyorsun vlla

@mrt-06 @destere ve ben üçümüz damga vurmuşuz @mrt-06 sürekli destere ile aramıza girme sahneleri komik hele şu replikler

mrt-06: İstersen yardım edebilirim.
destere: Hop hop, sana ne oluyor soğan cücüğü!
mrt-06: Cücük mü? Sen kendine bak be endoplazmik retikulum!
Çiğdem-: Endo ne?
mrt-06: Ne bileyim, kötü bir şey gibi görünüyordu.

İnsanlar öelcek @Yiğitt beyin derdi admin olacağı için ölmemizi istiyor düşündüğünden değil

@xemrexxx ile bu komik olmuş

xemrexxx: Bende ölecek göz var mı be? Onlarca kaknemle uğraştım, Meryem antileriyle savaştım; kıçı kırık gemi mi alt edecek beni?
Çiğdem-: Cüce olduğun için göremedik galiba seni, affedersin.

Teşekkürler dediğin ilk kısmı son anda senaryoya eklemiştim güzel oldu. Asıl eğlence adaya gelmenizden sonra başlıyor.

Teşekkürler dediğin ilk kısmı son anda senaryoya eklemiştim güzel oldu. Asıl eğlence adaya gelmenizden sonra başlıyor.
Hhaha güzel olmuş dizinin kahramanları destere @mrt-06 biz olmuşuz sürükleyici olmuş

Yer cücesi @xemrexxx e daha çok cüce iltifatında bulunayım diğer bölümlerde

Hhaha güzel olmuş dizinin kahramanları destere @mrt-06 biz olmuşuz sürükleyici olmuş

Yer cücesi @xemrexxx e daha çok cüce iltifatında bulunayım diğer bölümlerde
Yani aslında belirli başroller yok herkes ön planda. Ama sende doğuştan yıldız ışığı var herhalde sürekli rol çalıyorsun.

Okuyabildim sonunda, çok güzel bir iş olmuş.

Gülerek okudum, vadikızı'nın ''Eşhedü enla ilahe illallah!'' dediği sahnede sesli güldüm. Finalde admin olmam lazım, o adminlik buraya gelecek. Neyse şimdilik işleri ele aldım ben.

Emeğine sağlık, bekliyoruz yeni bölümü de. @Aserat

Teşekkürler okuduğun için. Yorumu zorla almışım gibi oldu ama biz de ekmeğimize bakıyoruz ne yaparsın.