eTV 13 - 1. Bölüm | Yeni Dizi

Çok güldüm çok beğendim eline,aklına sağlık forumda okuduğum en iyi dizi diyebilirim :clapping::clapping:

@Aserat mükemmel olmuş bayıldım diyaloglara:F @denizz19 eylülün canı benim canımdan daha önemli :kiki::kiki:benim replikler süperdi @xemrexxx repliklerine koptumm :kiki::kiki:"Forumun assolistiyim" "Bende ölecek göz var mı be? Onlarca kaknemle uğraştım, Meryem antileriyle savaştım; kıçı kırık gemi mi alt edecek beni? he" hahaha :F:F eline sağlık Eraycım merakla bekliyorum diğer bölümü

Çok güldüm çok beğendim eline,aklına sağlık forumda okuduğum en iyi dizi diyebilirim :clapping::clapping:
Çok dizi okumamışsındır zaten ama teşekkürler. :A
@Aserat mükemmel olmuş bayıldım diyaloglara:F @denizz19 eylülün canı benim canımdan daha önemli :kiki::kiki:benim replikler süperdi @xemrexxx repliklerine koptumm :kiki::kiki:"Forumun assolistiyim" "Bende ölecek göz var mı be? Onlarca kaknemle uğraştım, Meryem antileriyle savaştım; kıçı kırık gemi mi alt edecek beni? he" hahaha :F:F eline sağlık Eraycım merakla bekliyorum diğer bölümü
Sen böyle gülüyorsun da inşallah korkun sonunu getirmez. Teşekkürler. :A

Ben buna niye güldüm? @Aserat beni başrol yap, hitini 5 kat arttır. @Çiğdem- @destere ve @xemrexxx 'ten daha çok reyting getiririm sana.

@Dosi "Salak kafam, niye İsveç'te kalmadım ki. Ne güzel evimde sıcak kahvemle oturuyor olurdum!" Ahahahahaha.

@RüzgarGülü padişahım muazzam bir return yapmışsınız tebrik ediyorum sizi.

İlk bölüm baya aksiyonlu çıktı:A ayrıca diyaloglar harika xbugrax in kadın dizisindeki yorumu,denizin Eylül yorumu,destere Çiğdem diyalogları,Darklegendin yanıtı,ayrıca birçok diyalog çok muazzam bir bölüm:A:A emeğine sağlık @Aserat başarılı bir bölüm:)
Kral'lara yakışır bir cevap vermişim.

Ben buna niye güldüm? @Aserat beni başrol yap, hitini 5 kat arttır. @Çiğdem- @destere ve @xemrexxx 'ten daha çok reyting getiririm sana.

@Dosi "Salak kafam, niye İsveç'te kalmadım ki. Ne güzel evimde sıcak kahvemle oturuyor olurdum!" Ahahahahaha.

@RüzgarGülü padişahım muazzam bir return yapmışsınız tebrik ediyorum sizi.

Kral'lara yakışır bir cevap vermişim.
İyi bari zahmet etmişsin okumaya. Gıcıksın mıcıksın ama senin için iyi sahneler düşünüyorum o yüzden mecburen katlanacağım.