eTV 13 - 1. Bölüm | Yeni Dizi

İyi bari zahmet etmişsin okumaya. Gıcıksın mıcıksın ama senin için iyi sahneler düşünüyorum o yüzden mecburen katlanacağım.
Beni kötü karakter olarak işle. Misal, @Yiğitt 'in admin olmasını engelleyeyim ahahahahaha.

Sende kötü karakter karizması yok. Aslında karizma bile yok o yüzden mümkün değil. Yine de belli olmaz tabii. Ayrıca bana emir veremezsin istediğim gibi işlerim.
Sen adisin. Ve de terbiyesizsin. Benim üzerimden hit kazanıyorsun, pis yazar parçası seni.

Ben buna niye güldüm? @Aserat beni başrol yap, hitini 5 kat arttır. @Çiğdem- @destere ve @xemrexxx 'ten daha çok reyting getiririm sana.

@Dosi "Salak kafam, niye İsveç'te kalmadım ki. Ne güzel evimde sıcak kahvemle oturuyor olurdum!" Ahahahahaha.

@RüzgarGülü padişahım muazzam bir return yapmışsınız tebrik ediyorum sizi.

Kral'lara yakışır bir cevap vermişim.
En çok bana gülmüşsün belli :A
bende sen ve @Aserat ın mesajlarına güldüm :A

Aaaaaah ben ölürsem dizi biter. KVP'deki Polat Alemdar ne ise ben de O'yum.
Kendini çok önemli zannetme yoksa sonun fena olur. Konuşulmak için bu diziye muhtaçsın.
Bu gudubetin yerine beni al kadroya en iyisi,dizine renk gelir :A
Onun yerine kimi alsam renk gelir zaten çünkü kendisi somurtuk ve nemrut bir arkadaş. Neyse daha yeni başladık gelecek bölümlerde neden olmasın. :A

Kendini çok önemli zannetme yoksa sonun fena olur. Konuşulmak için bu diziye muhtaçsın.

Onun yerine kimi alsam renk gelir zaten çünkü kendisi somurtuk ve nemrut bir arkadaş. Neyse daha yeni başladık gelecek bölümlerde neden olmasın. :A
Beni dahil et yani ayıp oluyor :A

Ohaaa. Iyyyy.

Bu gudubetin yerine beni al kadroya en iyisi,dizine renk gelir :A
Ciddi ciddi benim boşluğumu doldurabileceğini düşünüyor musun?

Eline sağlık güzel başladı. :bhr: @Aserat

'RüzgarGülü de yok' repliğim dışında bütün repliklerim FOX ürün yerleştirmesi olmuş. :A

Güzel bölüm sıkmadan okuttu kendisini. Ölenler için açık kapı bırakman güzel olmuş, bakarsın yüze yüze biri gelir adaya. :D Biraz daha espri kaldırırmış ama bölüm. Ellerine sağlık :D @Aserat

Güzel bölüm sıkmadan okuttu kendisini. Ölenler için açık kapı bırakman güzel olmuş, bakarsın yüze yüze biri gelir adaya. :D Biraz daha espri kaldırırmış ama bölüm. Ellerine sağlık :D @Aserat
Teşekkürler. Ama iki lafın üçü espriydi daha ne olsun. :A Sonraki bölümler de bayağı komik olacak şimdiden söyleyeyim. :Z