eTV 13 - 1. Bölüm | Yeni Dizi

Ben buna niye güldüm? @Aserat beni başrol yap, hitini 5 kat arttır. @Çiğdem- @destere ve @xemrexxx 'ten daha çok reyting getiririm sana.

@Dosi "Salak kafam, niye İsveç'te kalmadım ki. Ne güzel evimde sıcak kahvemle oturuyor olurdum!" Ahahahahaha.

@RüzgarGülü padişahım muazzam bir return yapmışsınız tebrik ediyorum sizi.

Kral'lara yakışır bir cevap vermişim.
Ilk bölümden öldürmüş beni. Ölmek kolay sanırım bence o sahnede zor olan yaşamaktı. Neyse kafam güzelken ölmüşüm. Bu güzel ölüşümden dolayı @Aserat ı tebrik ederim :)

Hahahah Aaa komik olmuş @Aserat kendini geliştiriyorsun vlla :F

@mrt-06 @destere ve ben üçümüz damga vurmuşuz @mrt-06 sürekli destere ile aramıza girme sahneleri komik hele şu replikler :F

mrt-06: İstersen yardım edebilirim.
destere: Hop hop, sana ne oluyor soğan cücüğü!
mrt-06: Cücük mü? Sen kendine bak be endoplazmik retikulum!
Çiğdem-: Endo ne?
mrt-06: Ne bileyim, kötü bir şey gibi görünüyordu.

İnsanlar öelcek @Yiğitt beyin derdi admin olacağı için ölmemizi istiyor düşündüğünden değil :A :A :A

@xemrexxx ile bu komik olmuş :A :A :A

xemrexxx: Bende ölecek göz var mı be? Onlarca kaknemle uğraştım, Meryem antileriyle savaştım; kıçı kırık gemi mi alt edecek beni?
Çiğdem-: Cüce olduğun için göremedik galiba seni, affedersin.

Hahahah Aaa komik olmuş @Aserat kendini geliştiriyorsun vlla :F

@mrt-06 @destere ve ben üçümüz damga vurmuşuz @mrt-06 sürekli destere ile aramıza girme sahneleri komik hele şu replikler :F

mrt-06: İstersen yardım edebilirim.
destere: Hop hop, sana ne oluyor soğan cücüğü!
mrt-06: Cücük mü? Sen kendine bak be endoplazmik retikulum!
Çiğdem-: Endo ne?
mrt-06: Ne bileyim, kötü bir şey gibi görünüyordu.

İnsanlar öelcek @Yiğitt beyin derdi admin olacağı için ölmemizi istiyor düşündüğünden değil :A :A :A

@xemrexxx ile bu komik olmuş :A :A :A

xemrexxx: Bende ölecek göz var mı be? Onlarca kaknemle uğraştım, Meryem antileriyle savaştım; kıçı kırık gemi mi alt edecek beni?
Çiğdem-: Cüce olduğun için göremedik galiba seni, affedersin.
Teşekkürler dediğin ilk kısmı son anda senaryoya eklemiştim güzel oldu. Asıl eğlence adaya gelmenizden sonra başlıyor. :Z

Teşekkürler dediğin ilk kısmı son anda senaryoya eklemiştim güzel oldu. Asıl eğlence adaya gelmenizden sonra başlıyor. :Z
Hhaha güzel olmuş dizinin kahramanları destere @mrt-06 biz olmuşuz sürükleyici olmuş
:Z:Z:Z

Yer cücesi @xemrexxx e daha çok cüce iltifatında bulunayım diğer bölümlerde :A :A :A

Hhaha güzel olmuş dizinin kahramanları destere @mrt-06 biz olmuşuz sürükleyici olmuş
:Z:Z:Z

Yer cücesi @xemrexxx e daha çok cüce iltifatında bulunayım diğer bölümlerde :A :A :A
Yani aslında belirli başroller yok herkes ön planda. Ama sende doğuştan yıldız ışığı var herhalde sürekli rol çalıyorsun. :A

Okuyabildim sonunda, çok güzel bir iş olmuş. :D

Gülerek okudum, vadikızı'nın ''Eşhedü enla ilahe illallah!'' dediği sahnede sesli güldüm. Finalde admin olmam lazım, o adminlik buraya gelecek. Neyse şimdilik işleri ele aldım ben. :Z

Emeğine sağlık, bekliyoruz yeni bölümü de. @Aserat :X

Okuyabildim sonunda, çok güzel bir iş olmuş. :D

Gülerek okudum, vadikızı'nın ''Eşhedü enla ilahe illallah!'' dediği sahnede sesli güldüm. Finalde admin olmam lazım, o adminlik buraya gelecek. Neyse şimdilik işleri ele aldım ben. :Z

Emeğine sağlık, bekliyoruz yeni bölümü de. @Aserat :X
Teşekkürler okuduğun için. Yorumu zorla almışım gibi oldu ama biz de ekmeğimize bakıyoruz ne yaparsın. :A