13 Şubat 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

@Lordly
okuyalim sonra yazalim, bilgimiz olsun, sonra tartişirsak.
yazdigim altinda linki vememin sebebi bu.
http://www.alieyuboglu.com.tr/tnsnin-gunduz-ab-reytingleri/

Beni Affet 18.00-19.00 arası yayınlanıyor o saatte eve dönmüş insan sayısı çok bu nedenle aldığı reyting ve share gayet normal. :)

Zamanında 15.00'da yayınlanan Unutma Beni 7 reyting alırken sorun yoktu da 18.00'da yayınlanan Beni Affet 7 alınca mı sorun oldu. :F

Evet o. :F

Sizin club bugün çok telaş yapmış, üzülmeyin o kadar. :)

O değil de Beni Affet ve Kardeş Payı'nın coşmasını Kanal d fan club yedirememiş kendilerine. :A

Bu kadar telaş etmenize gerek yok yahu. :)
Ben yerli dizi izlemiyorum sadece yd ve ah (kanal d) sbsv izliyordum (fox), yerli kanalların hiç birinin fanı değilim. :)

Kurtlar Vadisi Pusu her iki gruptada çok iyi gitmiş:)
Intikam total de pek iyi değilken ab de yıkmış ortalığı😱
Arkadaşım Hoşgeldin bence güçlü rakibi karşısında reytingleri düşsede çok iyi gitmiş:)
Kardeş Payı çok iyi başlangıç yapmış. Düğün Dernek in etkisini göstermiş:)
Beni Affet çok iyi gitmiş:)
Show TV günü vasat geçirmiş:(
Fox TV artık eskisi gibi değil:(
Adını Kalbime Yazdım ın tekrarı kötü gitmiş.Show Tv dizinin gününü değiştirmekle hayatının hatasını yaptı:(

Yorumlarımı şimdi yazıyorum eve yeni geldim:)

KVP total 14 ab 10 alarak gayet başarılı gitmiş...
AH için herkes bu bölüm çok güzeldi reytinglerini arttırır falan diyorlardı ama görüldüğü gibi düşüş yaşamış bunda kardeş payının etkisi var..
Kardeş Payı çok iyi oranlar almış total+6 ab +7 alarak kanalını sevindirmiş.Ben bu kadar yüksek oranlar alacağını düşünmüyordum..Kardeş Payının gece yayınlanan tekrarıda ab de 5 almış.Demek ki ab de 5 ten inmeyecek..
Aramızda Kalsın eski yüksek oranlarına dönmeye başladı totalde 6 ab de+7 almış ve günü güzel geçirmiş.
ZKFO da başarılı gitmiş ama sbt anlık şişirmesinde aldığı oranlarla tns arasındaki fark ortada
İntikam ab de aldığı +6 lık reytingle kanalını memnun etmiş ama totali vasat
Beni Affet çok başarılı gitmiş.Bazı arkadaşlar tns şişirmesi diyor da 18 19 arasında yayınlanıyor ve bu dizi kadınların izlediği bir dizi ve herkes o saatte işten dönmüş evinde tv başında oluyor...
Beni Affete bir çok kanal talip olur seneye:D

kardeş payının o saatte aldığı reytingi bir kanal d yapımı alsa bazıları coşardı kesin :D

Arkadaşım Hoşgeldin alıyor ya aga daha fazlasını. :D
o dizi değil ama yine de coşuyo bazıları :)))

bu arada bazı arkadaşlar çözümleme yapamadan konuşmuşlar perşembe günü yüksek alıyo dediğimiz yapımlar vadinin özetini geçemiyor vadiden sonra 3. ve 4.olan yapımlarda p2 programları :))

Kurtlar Vadisi Pusu lider. 11 senedir tebrikler demekten bıktım. :D Büyük tebrikler.. :)

Aşk Ekmek Hayaller ve Umutsuz Ev Kadınları vasat.. :)

Kardeş Payı beklediğim gibi iyi başlamış tebrikler. :)

Arkadaşım Hoşgeldin TOTAL'de düşerken AB'de yine çok iyi, tebrikler.. :)

Yapımlar arasında kıran kırana bir yarış olmuş gerçekten. Vadi iki grupta da yarışı galibi olarak günü zirvede kapatmış tebrikler. :)

Arkadaşım Hoşgeldin totalde Kardeş Payı'ndan biraz etkilense de ab oranlarını yine korumayı başarmış tebrik ederim. Kanal D'ye gerçekten çok uğur getirdi program. :)

İntikam finale yaklaşırken ab'de çok iyi gitmiş. Haftaya da yükseliş yakalayarak iyi oranlarla vedasını yapar umarım. :)

Kardeş Payı çok iyi başlamış. Ama haftaya düşecektir.

Aramızda Kalsın ab'de çok iyi..

Zengin Kız Fakir Oğlan TRT'nin gururu olmaya devam ediyor tebrikler. :)

Beni Affet ab'de 7 almış. Diyecek söz bulamıyorum.. :)
Kardeş Payı çok güzel ben dün akşam iki defa izledim,düşse bile ab'de 5-6'dan aşağı düşmez bu bile çok iyi rakam
İşler Güçler bu reytingleri hiç görememişti,Düğün Dernek Filminin bu ikiliye yaptıkları katkı ortada.

kardeş payının o saatte aldığı reytingi bir kanal d yapımı alsa bazıları coşardı kesin :D
Arkadaşım Hoşgeldin daha fazlasını alıyor zaten. :)

Arkadaşım Hoşgeldin`in de yılbaşına özel yüksek reyting aldığını, Perşembe 4`e düşeceğini söyleyenlere de keşke aynısını söyleseydin. O saatte Starın yapımı reyting alsa coşardınız deseydin. :)

Arkadaşım Hoşgeldin daha fazlasını alıyor zaten. :)

Arkadaşım Hoşgeldin`in de yılbaşına özel yüksek reyting aldığını, Perşembe 4`e düşeceğini söyleyenlere de keşke aynısını söyleseydin. O saatte Starın yapımı reyting alsa coşardınız deseydin. :)
arkadaşım hoşgeldin yılbaşında o sesi cem yılmazı falan geçmişti ama perşembe vadinin özetini geçemeyince bi tuhaf olmuştu :D ben helal olsun diyorum zaten reytinglerği müthiş tek şanssızlığı perşembe olması diğer tüm günler zirveye oynar alır belki de
hee bi de p2 de başlıyo vadiyle direk kapışsa 5 lerde kalır

arkadaşım hoşgeldin yılbaşında o sesi cem yılmazı falan geçmişti ama perşembe vadinin özetini geçemeyince bi tuhaf olmuştu :D ben helal olsun diyorum zaten reytinglerği müthiş tek şanssızlığı perşembe olması diğer tüm günler zirveye oynar alır belki de
hee bi de p2 de başlıyo vadiyle direk kapışsa 5 lerde kalır
Salı yılbaşında da Totalde 8 almıştı Perşembe de Totalde 8 almışlığı var. :)

Tekrarı gayet iyi izleniyor ama Kanal D niye PT1`e almıyor bilmiyorum. (b) Belki de daha çok ceza gelir diye.

Neyse konu o değil. Çoğu kişi de AH Perşembe 3-4 alır demişti de Starda olsaydı uçururlardı. Şimdi Kardeş Payının düşeceği bariz belli. :)