13 Şubat 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Kurtlar Vadisi Pusu özeti ile TOTAL'de ilk 2'yi kaplamış AB'de yine zirvede, tebrik ederim..

1KANAL DArkadasim Hosgeldin1,4626,7263,402,91
2ATVKurtlar Vadisi Pusu1,206,1114,492,45
3SAMANYOLU TVÖtesiz Insanlar1,172,094,974,61
4STAR TVKardes Payi1,062,004,742,00
5STAR TVKardes Payi (T)1,061,944,601,98
6KANAL DIntikam1,460,521,233,87
7SAMANYOLU TVKüçük Kiyamet (T)1,040,380,900,00
8TRT 1 HDZengin Kiz Fakir Oglan1,110,370,870,00

{thead}

{th=center}Sıra{/th}
{th=left}Kanal{/th}
{th=left}Bölüm{/th}
{th=center}M/K {/th}
{th=center}Rating {/th}
{th=center}Share {/th}
{th=right}Skor {/th}

{/thead}

13.02.2014 tarihli sosyal medya rating verileri

Vadi her iki gruptada iyi gitmis, AB'si düsük gelir demistim ama iyi gitmis :)

Kardes Payi cok iyi baslamis. Harika oranlar almis ilk bölüm icin.

Arkadasim Hosgeldin özellikle AB süper.

Diger diziler de iyi gitmis. ZKFO ve Aramizda kalsin özellikle AB'ler iyi. Intikam AB'de fena gitmemis final yaklasiyor normal :)

1KANAL DArkadasim Hosgeldin1,4626,7263,402,91
2ATVKurtlar Vadisi Pusu1,206,1114,492,45
3SAMANYOLU TVÖtesiz Insanlar1,172,094,974,61
4STAR TVKardes Payi1,062,004,742,00
5STAR TVKardes Payi (T)1,061,944,601,98
6KANAL DIntikam1,460,521,233,87
7SAMANYOLU TVKüçük Kiyamet (T)1,040,380,900,00
8TRT 1 HDZengin Kiz Fakir Oglan1,110,370,870,00

{thead}

{th=center}Sıra{/th}
{th=left}Kanal{/th}
{th=left}Bölüm{/th}
{th=center}M/K{/th}
{th=center}Rating{/th}
{th=center}Share{/th}
{th=right}Skor{/th}

{/thead}

13.02.2014 tarihli sosyal medya rating verileri

Intikam Sosyal Medyada da düsük.

Günün en çok izlenen üç yapımından ikisinin başlama saatleri. 22.25 ve 22.42

Demek ki o saatlerde de izleniyormuş iyi yapımlar. :)

Kardeş Payı'nın bu kadar iyi başlamasını beklemiyordum. Filmin etkisi herhalde. Bakalım 22.15'te ne yapacak? :)

Arkadaşım Hoşgeldin totalde düşmüş ama A/B'de şaşırtıcı şekilde hiç etkilenmemiş...

Aramızda Kalmasın iyi gidiyor. Star daha fazlasını izleyip diziyle fazla oynamazsa bu oranlar gayet iyi.

İntikam'ın durumu aslında çok kötü değil. Totalde çok kötü de A/B'de 6 reytingin üstüne çıkmış. Yerine konacak dizinin A/B'de bu rakamları görmesi epey zor. (Eğer Boynu Bükükler olursa umarım görür. :))

Kardeş Payı'nın bu kadar iyi başlamasını beklemiyordum. Filmin etkisi herhalde. Bakalım 22.15'te ne yapacak? :)

Arkadaşım Hoşgeldin totalde düşmüş ama A/B'de şaşırtıcı şekilde hiç etkilenmemiş...

Aramızda Kalmasın iyi gidiyor. Star daha fazlasını izleyip diziyle fazla oynamazsa bu oranlar gayet iyi.

İntikam'ın durumu aslında çok kötü değil. Totalde çok kötü de A/B'de 6 reytingin üstüne çıkmış. Yerine konacak dizinin A/B'de bu rakamları görmesi epey zor. (Eğer Boynu Bükükler olursa umarım görür. :))
Aramızda Kalsın o bir öğretemedik :D

Persembe günleri seni TV'ye baglamislar :D
Arkadasim Hosgeldin, Kardesi Payi ve büyük ihtimal Boynu Bükükler...

Kurtlar Vadisi Pusu iki grupta da zirvede AB oranları yükselmiş ama total artış yaşamamış geçen haftayla aynı sonuç.

Arkadaşım Hoşgeldin totalde ve AB grubunda düşüş yaşamasına rağmen oranları çok iyi. Bunda Kardeş Payı etkisi var ama asıl sonuç haftaya belli olur.

Kardeş Payı iki grupta da çok iyi başlamış bakalım bu performansını sürdürmeye devam edecek mi?

Intikam totalde düşük gitse de finale yakın AB oranlarını arttırmayı başardı ve yeniden 6 reyting üstüne çıktı.

Aramızda Kalsın iki grupta da oranlarını arttırmayı başarmış. Ve özellikle AB grubunda eski özlenen reytinglerine kavuşmuş.

Zengin Kız Fakir Oğlan totalde hafif artış yaşamasına rağmen, AB grubunda da hafif düşmüş.

Özet tekrar 2.liğe dönmüş süper :D
bu kadar güçlü rakibin arasında özetin bu mthiş başarısı adeta parmak ısırtıyor :D
geçen haftayla aynı reytingi almışız 14.25 :D ama ben bi 15 bekliyodum neyse haftaya 15 gelir
kardeş payı müthiş başlamış helal
arkadaşım hoşgeldin de gayet iyi durumda
aramızda kalsın ve zkfo da gayet iyiler
bu gün gerçekten en dolu ve en sağlam gün müthiş

bu ne kardeşim dalga mı geçiyor tns beni affet ab de 7 reyting yok deve.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İntikam total de çok az ab de kuvvetli bi yükseliş yaşayarak 6 almış. :) dünkü bölüm çok çok başarılıydı yanlız.

Aramızda kalsın ne kısalıyor ne de uzuyor. 5-7 arası gidip geliyor hep, gayet başarılı. :)

Zkfo total de standart giderken ab de çokta iyi sayılmaz. :)

Arkadaşım hoşgeldin'in çok sağlam ab kitlesi var bence, eğer sağlam bir ab kitlesinden bahsedicek olursak. :)
Kardeş payı total de etkilemiş ama asıl etkilenmeyi ab'de beklerken oranlarını korumuş, sanırsam az biraz yükselmiş. :)

Kardeş payı beklentilerimin çok üstünde gitmiş, bu kadarını kimse beklemiyordu bence. :)
Lakin ab de çok olmasa da total de büyük bi düşüş yaşayacak gibi.. :)

Beni affet ve kvp tns şişirmesinden bAşka bi şey değil. Tns yine iyi iş çıkarmış şişirme konusunda. :):)

beni affet dizisinin gunduz kuşaginda 7 almasi AB de buyuk sorun var demek.
AB denekler gunduz kuşaginda 20 share ulaşilmaz her halde ABde olsa eve gelen yardimcilar izliyor.
mesela sbt de yardimci kadin seçengi olan denekler ayri tutulur ama tns de yok bu.

Kardes Payi'nin tekrari özellikle AB'de cok iyi gitmis. Gelecek hafta alacagi oranlari simdiden merak ediyorum :)

10KARDES PAYI (TKR-GECE)STAR TV24:05:5925:32:514,6623,4719,83