13 Şubat 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Yapımlar arasında kıran kırana bir yarış olmuş gerçekten. Vadi iki grupta da yarışı galibi olarak günü zirvede kapatmış tebrikler. :)

Arkadaşım Hoşgeldin totalde Kardeş Payı'ndan biraz etkilense de ab oranlarını yine korumayı başarmış tebrik ederim. Kanal D'ye gerçekten çok uğur getirdi program. :)

İntikam finale yaklaşırken ab'de çok iyi gitmiş. Haftaya da yükseliş yakalayarak iyi oranlarla vedasını yapar umarım. :)

Kardeş Payı çok iyi başlamış. Ama haftaya düşecektir.

Aramızda Kalsın ab'de çok iyi..

Zengin Kız Fakir Oğlan TRT'nin gururu olmaya devam ediyor tebrikler. :)

Beni Affet ab'de 7 almış. Diyecek söz bulamıyorum.. :)

Yapımlar arasında kıran kırana bir yarış olmuş gerçekten. Vadi iki grupta da yarışı galibi olarak günü zirvede kapatmış tebrikler. :)

Arkadaşım Hoşgeldin totalde Kardeş Payı'ndan biraz etkilense de ab oranlarını yine korumayı başarmış tebrik ederim. Kanal D'ye gerçekten çok uğur getirdi program. :)

İntikam finale yaklaşırken ab'de çok iyi gitmiş. Haftaya da yükseliş yakalayarak iyi oranlarla vedasını yapar umarım. :)

Kardeş Payı çok iyi başlamış. Ama haftaya düşecektir.

Aramızda Kalsın ab'de çok iyi..

Zengin Kız Fakir Oğlan TRT'nin gururu olmaya devam ediyor tebrikler. :)

Beni Affet ab'de 7 almış. Diyecek söz bulamıyorum.. :)
aga özet yine geçti ne diyosun :D

totelde 15 alamadık yine abde çok düşük alıyoruz küçük ağa 12 alır yine geçer bizi :T

vadi 14 almış ab de 10.5 yine ağır totallikten kurtulamamış :)
kardeş payı ve arkadaşım hoşgeldin birbibrini yer o saatte
intikama nolmuş öyle 6 reyting :F
beni affet e de ayrı vışşşhh 😱

En büyük başarıyı Beni Affet sağlıyor.Dev bütçeli dizilere inat nerdeyse 5 gün boyunca ilk 5'de helal olsun valla :)

Kurtlar Vadisi Pusu iki grupta da zirvede tebrikler. :)

Arkadaşım Hoşgeldin iki grupta da takipte ama ufak bir düşüş yaşamış.

Kardeş Payı diğer Ahmet Kural, Murat Cemcir ve NTC Film dizilerinin aksine çok iyi başlamış. Bunda Düğün Dernek'in de etkisi var. Bence bu dizi İşler Güçler gibi olmayacak. Yani A/B'de en az 5 ile devam eder. Ama 22.45 olmak şartıyla. 22.15'te baya düşüş yaşar.

İntikam A/B'de çok iyi gitmiş. :)

Aramızda Kalsın, ZKFO başarılı yapımlardan.

3 kanal çılgın atarken FOX ve Show Perşembe gününü çok zor geçiriyorlar.

Beni Affet'in A/B'de 7 alması çok komik. Günlük dizi A/B olur mu Allah aşkına. Senelerdir hepsi Total dizileri ne oldu da bu sene A/B oldu. TNS denekleri işte. Denek değil Tenek olur artık bu sistemden. :)

°°°mobil mesaj°°°

4BENI AFFETSTAR TV17:39:2418:58:027,1126,0527,30

😱😱 Beni Affet yıkmış ortalığı.

Vadi zirvelerde yine tebrikler. :)

Kardeş Payı beklediğimden yüksek, çok iyi. :) Zaten 1 saat sürdü...

Kardeş Payı'nın gelmesiyle Arkadaşım Hoş. fena etkilenmiş. :)

Demek dizinin süresi daha uzun olsaymış A.h. dağılacakmış. :)

Bazıları da Kardeş Payı yüksek alınca telaş yapmış. :F

kvp geçen haftayla aynı oranı almış ab biraz yükselmiş ve 10.49 almış tebrikler
ah düşüş yaşamış total 6.61 ab 9.28 almış ama hala çok iyi tebrikler
kardeş payı ne yapmış öyle total 6.22 ab 7.86 ile başlamış helal olsun diziye ah yi baya zorlar gibi artık
beni affet total 6.1 ab 7.11 almış onada helal olsun büyük başarı gerçekten
ak total 5.81 ab 7.05 e yükselmiş dizi müthiş oranlar alıyo bravo gerçekten
star ana haber total 4.19 ab 5.11 alarak yine çok iyi gitmiş bu arada boşlukta sadece iyi gidiyo diyenlere güzel cevap oldu :)
intikam çok iyi bölümdü reytinglerde yükselme var total 3.73 ab 6.17 ye yükselmiş final geldi bakalım ne olacak :)

bu arada bazı arkadaşlara gülüyorum nedense çarşamba günü bi film veya dizi olsun farketmez yüksek reytingler alınca ne boş gün ya haftanın en boş günü oluyo ama perşembe alınca valla perşembe en dolu gün oluyo :D

Umutsuz Ev Kadınları Total olmuş @xBUGRAx :A

Dizi ne hale geldi reytinglerde. A/B`de 1`e kadar düştü. Oysa ben sabah bazen göz attığımda pek değişiklik göremedim dizi aynı dizi ama oranları çok düşük.

Umutsuz Ev Kadınları Total olmuş @xBUGRAx :A

Dizi ne hale geldi reytinglerde. A/B`de 1`e kadar düştü. Oysa ben sabah bazen göz attığımda pek değişiklik göremedim dizi aynı dizi ama oranları çok düşük.

Kalitesinden bir şey kaybetmedi zaten hatta daha da arttı direkt bir bölüm uyarlanıyor gereksiz boş sahneler eklemeler yok süresi kısa. Zaten yurt dışına satılıyor, yapımcısı kar ediyor zararı yok..

Kvp iyi totalde AB orta :D Kardeş payı müthiş başlamız AH süper gitmiş. Beni affet uçmuş yine.
İntikam ab çok iyi total vasat :(

Vadi totalde 14'ü geçmiş ab de ise 10 geçerek birinci olmuş. Özeti totalde tekrarı ikinci olmuş tebrikler.

AH totalde 6'yı geçmiş ab de ise 9 geçerek çok iyi gitmiş.

Kardeş payı ilk bölümün gazıyla iyi sonuçlar almış. Ancak AH'ne rakip olamaz :D

AK ve ZKFO iki grupta da iyi sonuçlar almışlar.

İntikam total berbat :( ab de iyi sonuçlar almış.

Günün sürprizini beni affet yapmış özellik ab de o ne reyting 😱😱

beni affet dizisinin gunduz kuşaginda 7 almasi AB de buyuk sorun var demek.
AB denekler gunduz kuşaginda 20 share ulaşilmaz her halde ABde olsa eve gelen yardimcilar izliyor.
mesela sbt de yardimci kadin seçengi olan denekler ayri tutulur ama tns de yok bu.

Kanal d alınca süper Beni affet alınca sorun oldu değil mi. :F Gayet de 20 share'e ulaşılır gündüz kuşağında. :):)

Totalde 0.51 düşmüş, Ab de 0.19 düşerek 9.28 almış. Fena etkilenmek bu mu? :)

Evet o. :F

Sizin club bugün çok telaş yapmış, üzülmeyin o kadar. :)

O değil de Beni Affet ve Kardeş Payı'nın coşmasını Kanal d fan club yedirememiş kendilerine. :A

Bu kadar telaş etmenize gerek yok yahu. :)