12 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 10 41.7%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 5 20.8%
  • Çok Güzel Hareketler Bunlar - Tekrar (Kanal D)

Oy: 1 4.2%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • M.U.C.K. (Show)

Oy: 4 16.7%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 4 16.7%
  • Koyu Kırmızı - Tekrar (Star)

• Fenerbahçe - Konya Torku Ş.S. Maçı (ATV)

Oy: 3 12.5%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 5 20.8%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 4.2%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
kardes bilip bilmeden konusuyorsun FGSN Vadi nin yoklugunda 13 reyting Aldi ondan önceki iki hafta 12 reytindeydi.
Ya siz anlamıyorsunuz. Ben Vadinin kötü bir dizi olduğunu söylemiyorum. Türkiyenin gelmiş geçmiş en ses getiren dizisi. Ama zamanında şimdi zamanı değil. Eskiden ola bilir. Şimdide iyi ama eskiye baktığımızda çok fark var ki 22-23 reyting nerede şimdi nerede

Vadi'nin birinci olacağını herkes biliyordu bu hafta.

Günün asıl kazananı Kazanmak İçin 1 Dakika bence. Gerçekten iyi oranlar almış.

Kanal D'de Yalan Dünya - Kazanmak İçin 1 Dakika - Beyaz Show kuşağı başarılı olacak gibi :)

Ya siz anlamıyorsunuz. Ben Vadinin kötü bir dizi olduğunu söylemiyorum. Türkiyenin gelmiş geçmiş en ses getiren dizisi. Ama zamanında şimdi zamanı değil. Eskiden ola bilir. Şimdide iyi ama eskiye baktığımızda çok fark var ki 22-23 reyting nerede şimdi nerede

haklisin kardes bu yazdiklarinin hepsi dogru buna bende katiliyorum ama FGSN 10 sezondur oynayan bir diziyi kil payi gecince bazilari yok ezdi gecti, yok vadi bitti gelan yazinca insan kiziyor

geçen hafta yazdım kurtlar vadisinin senaryosu atv ye göre düzeliyor. 2-3 haftaya kadar liderliği alır demiştim.. ggerçi fatoş gül yoktu. haftaya ciddi rakabet yaşancaktır. ardaki fark kapanacaktır. hatta haftaya birinci olursa kimse şaşırmasın diyorum.dünde yazmıştım fenerin kurtlar vadisine ragmen bjk ve gs ye göre en yüksek reytingi aalacagını bu sonuçta gayet normal bir durum.. yine geçen hafta yazmıştım muck çok dadik bir dizi bu kadar yüksek reyting almasına bakmayın bu reytingi koruyamaz diye , yine bu konuda muck bizi yanıltmadı.... ayrıca geçen hafta yazdım kalbim 4 mevsim iyi bir dizi oldugu günün yanlış oldugunu. fatoşgülün karşısında şansı yok demişti. fatoş gül olmayınca geçen haftaya göre yükselmiş. starın biraz aklı varsa dandik koyu kırmızı ve tmc ye kolarında kurtarıp bu diziyi pazartesiye alır. ama star tmc ye kolunubacagını kaptırmış birkere

Son düzenleme:
Vadi'nin birinci olacağını herkes biliyordu bu hafta.

Günün asıl kazananı Kazanmak İçin 1 Dakika bence. Gerçekten iyi oranlar almış.

Kanal D'de Yalan Dünya - Kazanmak İçin 1 Dakika - Beyaz Show kuşağı başarılı olacak gibi :)

Çok çok şaşırdım,ben Kanal D bu perşembe bu akışla 5 share'da kalır diyordum ama hem Kazanmak İçin Bir dakika hem de ÇGHB müthiş performans göstermiş. Ben ÇGHB'nin tüm bu programlar karşısında tam 21:20'da yani en zorlu saatte nasıl bu kadar izlendiğine şaşırıyorum. Prime-time'a alınmak için yazı beklemeye gerek yokmuş sanırım, Kanal D dizi yayınlamadığında ÇGHB ile rahatlıkla doldurabilir boşluğu. Kazanmak İçin Bir dakika 20:00'de 22:00'den daha başarılı oldu ama aslında 20:00 daha rahat bir saat, yine de beklenmeyen bir sonuç

KVP beklendigi gibi birinci oldu, izleyici alisti kanala, heran FGSN'yi gecebilir. KIBD bence FGSN'nin boslugunu doldurdu, kimseyi yaniltmasin bu reytingler, bu oranlar gercek oranlari degil. Muck bence basarisiz bir proje cok bunaldim izlerken, bencede basarili olamaz ve her hafta biraz daha gerilere dusecegini dusunuyorum. Kalbim 4 Mevsim'I begendim fakat gunu gercekten cok zor, bu gidisle yazik olacak diziye.

GeÇen hafta Vadi Fatmagülle karşılaşsa zirveyi alır diyorlardı ama Fatmagülün aldığı en düşük reytingi bile almamış. Fatmagül en az 13-14 reyting almıştı. Yani yine ben haklı çıktım.
MUCK güzel bir dizi. Ama görünen o ki reytinglerinde gözle görünür düşüş var.
Kalbim 4 Mevsim yükselmiş. Özellikle AB`de
Koyu Kırmızının tekrarı iyi gitmiş
Kazanmak İçin 1 Dakika Kanal D`yi sevindirmiş.

fatmagül vadi varken 12 reyting alıyordu :D şunuda belirtim fatmagülün olup olmamasının vadiyle hiçbir ilgisi yok hiç etkilememiş yine aynı :D

Fatmagül, Vadi'yi etkilemiyor. Vadi de Fatmagül'ü etkilemiyor. İzleyici kitleleri neredeyse tamamen ayrı. Bu iki haftayla bu da kanıtlanmış oldu bir bakıma :)

Son düzenleme:
gelelim yorumuma vadimizin 1.olmasına çok sevindim hakettiği yerde ve haftayada 1.olabilir.şu tablodan şunu çıkarttım vadi nin karşına ne gelirse gelsin reytingi kolay kolay düşmez.fatmagül olsaydı da bu reytingleri alıyordu zaten fatmagül izleyenler kazanmak için 1 dakika-kalbim 4 mevsim arasında dağılmış gibi gözüküyor vadi haftaya daha da yükselecek çünkü maç vadiyi ister istemez etkiliyor 7 reyting almış maç.7 reytingin en az 3 ü vadi izleyicisidir :D bide şu var fenerliler türkiye kupasına büyük önem veriyolar taraftar maça baya ilgi göstermiş :D yeni dizilerden bi cacık olmayacağıda anlaşıldı :D vadi fatmagülü geçebilir haftaya

umarım kanal d kazanmak için 1 dk programını 2-3 güne çıkarmaz yoksa sonu şanslı masa gibi olur...

Fatmagül, Vadi'yi etkilemiyor. Vadi de Fatmagül'ü etkilemiyor. İzleyici kitleleri neredeyse tamamen aynı. Bu iki haftayla bu da kanıtlanmış oldu bir bakıma :)

aynen vadi olmadığında fatmagülde aynı reytinglerini alıyordu :D

mucku izledim çok güzel bölümdü ama ratingleri düşmüş.... halbuki yükselir diye tahmin etmiştim... dünkü bölüm çok akıcıydı gerçekten ama bu düşmesi çok anlamsız...

Fatmagül'ün Suçu Ne? olsaydı kesinlikle izlerdim. Dün akşam Kazanmak İçin 1 Dakika ve Kim Milyoner Olmak İster?'i izledim.

kazanmak için 1 dakikayı izlemiştim.A/B de 2. olmuş tebrik ediyorum güzel bir yapım :)

KVP'nin 1. olacağı belliydi.

Kazanmak İçin Bir Dakika bir bakıma da FSN'nin etkisiyle yüksek oranlar almış. FSN başlayacak diye Kazanmak İçin Bir Dakika'yı izlemiş olanlar vardır. Ama yinede Kazanmak İçin Bir Dakika çok iyi oranlar almış.

BKM Mutfak tekrarlarıyla bile çok iyi oranlar almış. Kanal D'ye bu programın tekrarları yazın için çok iyi gider :)

M.U.C.K düşüş yaşamış, Kalbim 4 Mevsim yükseliş yapmış. :)

Kalbim 4 Mevsim'in yükseldigine sevindim, çünkü 2.bölüm 1.bölümden çok çok iyiydi.