12 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 10 41.7%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 5 20.8%
  • Çok Güzel Hareketler Bunlar - Tekrar (Kanal D)

Oy: 1 4.2%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • M.U.C.K. (Show)

Oy: 4 16.7%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 4 16.7%
  • Koyu Kırmızı - Tekrar (Star)

• Fenerbahçe - Konya Torku Ş.S. Maçı (ATV)

Oy: 3 12.5%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 5 20.8%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 4.2%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Fatmagül'ün Suçu Ne'nin yokluğunda reytinglerde neler oldu ?

Kurtlar Vadisi Pusu mu ? Fenerbahçe - Konya Torku maçı mı ? MUCK mu ? Kalbim 4 Mevsim mi ? Günün galibi hangisi oldu ?

Reyting sonuçları belli olduktan hemen sonra detaylı incelemeyle FavoriForumum'da olacak...

Sonuçlar belli oldu.

Fatmagül'ün Suçu Ne'nin yokluğunda Kurtlar Vadisi Pusu uzun bir aradan sonra zirveye oturdu. Dizi, iki grupta da rahat bir birincilik elde etti.

ATV'de yayınlanan Fenerbahçe - Konya Torku Şekerspor maçı totalde 2. A/B'de 3.olarak kanalını sevindirdi.

Kanal D'de ekrana gelen Kazanmak İçin Bir Dakika günün sürprizine imza atarak A/B'de günü ikinci bitirdi.

Uzun süre önce yayından kalkan Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın özel bölümü yine çok izlendi. A/B'de ilk 5'e girmeyi başardı!

Kim Milyoner Olmak İster de yine çok iyi iş çıkarıp A/B'de 4.oldu.

Show TV'nin yeni dizisi MUCK ilginç şekilde totalde çıkış, A/B'de büyük düşüş gösterdi. Geçen hafta A/B'de 3.olmayı başaran dizi bu hafta Fatmagül'ün Suçu Ne olmamasına rağmen ancak 15.olabildi.

Kalbim 4 Mevsim geçen haftaya göre biraz toparlandı ama yine de epey gerilerde...

Son düzenleme:
kurtlar vadisini izledim her zamanki gibi süperdi.asıl patlama diğer bölüm olacak.

kardes Fgsn nin yoklugunda muck kesinlikle yüksrlecektir ama Total de fark en az 3-4 reyting olur

vallaha acikcasi kesinde konusmak istemiorm cünki cok merakliyim nasl olck diye reytngler :))) ... fgsn nin izleyicileri hangi kanali secmislerdir merak konusu =)) ikimizinde beklemedigi seyler cikabilir xD

vallaha acikcasi kesinde konusmak istemiorm cünki cok merakliyim nasl olck diye reytngler :))) ... fgsn nin izleyicileri hangi kanali secmislerdir merak konusu =)) ikimizinde beklemedigi seyler cikabilir xD

bizim vadi hayranları 1.yapmaya yeter :D

haklisin bence kalbim dört mevsimde Karli cikabilir

GeÇen hafta Vadi Fatmagülle karşılaşsa zirveyi alır diyorlardı ama Fatmagülün aldığı en düşük reytingi bile almamış. Fatmagül en az 13-14 reyting almıştı. Yani yine ben haklı çıktım.
MUCK güzel bir dizi. Ama görünen o ki reytinglerinde gözle görünür düşüş var.
Kalbim 4 Mevsim yükselmiş. Özellikle AB`de
Koyu Kırmızının tekrarı iyi gitmiş
Kazanmak İçin 1 Dakika Kanal D`yi sevindirmiş.

Sonunda Kurtlar Vadisi iki grubtada zirvede FGSN nin yoklugunda Total dede 12 reytingin üstüne cikti ama asil heycan haftaya cünkü polat final sahnesinde vuruldu olanlar haftaya olacak. Tabiki FB macinin iyi izlenmesi Vadi yi etkilemistir.

Fenerbahce taraftari Maca ilgi göstetmis Mac iki grubtada 7 reyting alarak atv yi sevindirmis.

Muck dizisi bu hafta FGSN nin yoklugunda iki grubtada ciddi bir düsüs yasamis.

Kalbim dört mevsim bekledigim gibi FGSN nin yoklugunu en iyi kullanan Dizi oldu Dizi 2. Bölümü ile 3 reytingin üstüne cikmis.

Kim milyoner olmak ister her zamanki gibi süper

GeÇen hafta Vadi Fatmagülle karşılaşsa zirveyi alır diyorlardı ama Fatmagülün aldığı en düşük reytingi bile almamış. Fatmagül en az 13-14 reyting almıştı. Yani yine ben haklı çıktım.
MUCK güzel bir dizi. Ama görünen o ki reytinglerinde gözle görünür düşüş var.
Kalbim 4 Mevsim yükselmiş. Özellikle AB`de
Koyu Kırmızının tekrarı iyi gitmiş
Kazanmak İçin 1 Dakika Kanal D`yi sevindirmiş.

kardes bilip bilmeden konusuyorsun FGSN Vadi nin yoklugunda 13 reyting Aldi ondan önceki iki hafta 12 reytindeydi.