12 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 10 41.7%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 5 20.8%
  • Çok Güzel Hareketler Bunlar - Tekrar (Kanal D)

Oy: 1 4.2%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • M.U.C.K. (Show)

Oy: 4 16.7%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 4 16.7%
  • Koyu Kırmızı - Tekrar (Star)

• Fenerbahçe - Konya Torku Ş.S. Maçı (ATV)

Oy: 3 12.5%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 5 20.8%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 4.2%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisini izledim ve çok güzel bir bölümdü.

kurtlar vadisi pusu yu izledim iyi oranlar almış tnt nin tek izlenen yapımı kanal 1 daha başarılıydı ilk 100e baya yapım sokuyordu....

Kurtlar Vadisi Pusu ZIRVEDE

Kurtlar Vadisi Pusu 10.Yilina yeniden ZIRVEDE basladi. Fenerbahce maci Kurtlar Vadisi Pusu gercektende etkilemis. Dünkü mac baya yüksek bir Raiting almis. Demek ki dün Fenerbahce maci olmasaydi, bu hafta Raiting patlmasi yasanirdi... Fenerbahce'nin her iki gurupta aldigi 7 Raitingden, Kurtlar Vadisi Pusu aldigi 12 Raitingin üstüne en az 3 raiting daha alirdi.... Share ise tahminimce 35-40 felan olurdu...

Bu sonuc ile birlikte "Fatma Gül" Dizisi icin artik cok zor... Mac olmadigi sürece Kurtlar Vadisi Pusu artik fazla etkilenmez...

Kurtlar Vadisi Pusu ZIRVEDE

Kurtlar Vadisi Pusu 10.Yilina yeniden ZIRVEDE basladi. Fenerbahce maci Kurtlar Vadisi Pusu gercektende etkilemis. Dünkü mac baya yüksek bir Raiting almis. Demek ki dün Fenerbahce maci olmasaydi, bu hafta Raiting patlmasi yasanirdi... Fenerbahce'nin her iki gurupta aldigi 7 Raitingden, Kurtlar Vadisi Pusu aldigi 12 Raitingin üstüne en az 3 raiting daha alirdi.... Share ise tahminimce 35-40 felan olurdu...

Bu sonuc ile birlikte "Fatma Gül" Dizisi icin artik cok zor... Mac olmadigi sürece Kurtlar Vadisi Pusu artik fazla etkilenmez...
aynen kardeş.ben maç fazla etkilemez diye düşündüm ama fenerliler ilgi göstermişler tahminim maç olmasaydı en az 15 reyting :D