12 Mart 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çeyrek final maçları daha da uçar maç bölünseydi ikinci devre ne olurdu bilemiyorum. :D

AB bu oranı alacak başka bir yapım yok acayip izlenmiş totalciler herhalde kahvelerde seyretti maçı 18 çok düşük. :D

aga totalciler ne ya :kiki: halk desek daha doğru olacak halk maçı toplu izlemiş belli 19 nedir :D maçın gerçek reytingi en az 25 :D

Galatasaray maçı süper gitmiş.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki özetli başlayarak akıllılık yaptı. Özetsiz başlasaydı bu oranları alamazdı.

Seksenler biraz düşüş yaşamış.

Ekip 1 yükselişe geçmiş.

Galatasaray maçı süper gitmiş.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki özetli başlayarak akıllılık yaptı. Özetsiz başlasaydı bu oranları alamazdı.

Seksenler biraz düşüş yaşamış.

Ekip 1 yükselişe geçmiş.

yükselişe mi geçmiş aga düşmüş dünkü bölüm süper ötesiydi akifin vurulması da işe yaramadı haftaya artar

dünkü beklentiler tutadı 20 dk maç etkisiyle artar diyordum total 4 ab 5 i geçememiş :D
öbgz den baya düşüş bekliyrodum o da olmamış :)

20 Dakika'nin dün yayınlanan bölümü haftaya yayınlanmalıydı, çünkü fragman çok iyi gözüküyordu..

Dün akşamki bölümü ben hiç beğenmemiştim bence en durgun en vasat 20 Dakika bölümüydü.Ama maçın olduğu akşamlar yayına ara verilmesi lazım

Dün akşamki bölümü ben hiç beğenmemiştim bence en durgun en vasat 20 Dakika bölümüydü.Ama maçın olduğu akşamlar yayına ara verilmesi lazım

Beğenmedin mi gerçekten.. Fragman halbuki çok heyecanlı gözüküyordu, Ali'nin eve girmesi falan..

7.30 da dizi mi başlar zaten aldığı 3-4 reyting onu da heba edecekler

aynen dünkü bölüm çok sıkıcıydı kuzgun ali sahnelerı resmen baydı bide şu komıser olayı nekadar saçma sankı ılkokul çocukları gıbı alı ıle kuzgunun fotosunu çekip meleğe göstermesi.komiser rolümdekı adam çok yapmacık rol yapıyor rolünün hakkını veremıyor