12 Mart 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maç netmiş öyle :Drekorların tek sahibi gs gene fena :D
öbgz maça rağmen çok iyi gitmiş
b,ü çok az düşmüş
seksenler totalde fazla fark yok ama ab de en düşük oranlarındna birini aldı
20 dk den artık ümit kesilmeli ve pt 2 ye gitmeli gs maçına rağmen reytingleri çok kötü

- - - Ekleme - - -

bir de öbgz artıyor biü hemen hemen ayın nereden buldu gs maçı bu 19 reytinglik izleyiciyi :F en anlamsız kısım da burası tns kimse düşmeden 19 reytinglik maç geliyor :F tns de pek güvenilir değil gibi

gs maçı rakipsiz bir gecede baya iyi gitmiş...kalbur üstü yapımlar olunca ekranda izleyiciye başka bir alternatif doğmuyor alternatif olarak...bu tns nin ab grubunun sorunlu olduğu belli oluyor...bu 24 reyting neyin nesi anlayan varsa izahını etsin...:F:F:F:F:F.qu..qu..qu..qu..qu.:O:O:O:O:O[😉][😉][😉][😉][😉]

Şöyle izah edeyim:

3500 denek var. Yani 3500 televizyon. Bunun %8'ini A/B grubu oluşturuyor.

3500'ün %8'i 280 televizyon.

O 280 televizyonun %24'ü maçı izlemiş. Yani Yaklaşık 68 kişi maçı izlemiş reytingi ölçülen A/B grubundan. A/B grubu da böylesine güvenilir işte :mge:

Dün öbgzk'de metenin kaçış sahnesi çok iyiydi. Gerçi kaçamadıda. Bide filizde gitti diziden iyi oldu.. Carolin ve son derece sinir olduğum tuğrul yetiyor zaten.. :)

Şöyle izah edeyim:

3500 denek var. Yani 3500 televizyon. Bunun %8'ini A/B grubu oluşturuyor.

3500'ün %8'i 280 televizyon.

O 280 televizyonun %24'ü maçı izlemiş. Yani Yaklaşık 68 kişi maçı izlemiş reytingi ölçülen A/B grubundan. A/B grubu da böylesine güvenilir işte :mge:

aga ne %24 ü ya share %60 a yakın pay almış

- - - Ekleme - - -

senin dediğin gibi hesaplanmaz o iş

aga ne %24 ü ya share %60 a yakın pay almış

- - - Ekleme - - -

senin dediğin gibi hesaplanmaz o iş

Reytingle share'in arasındaki farkı bilmiyor musun?

Reyting izlenenni Açık kapalı bütün televizyonlara oranı. Yani 280 reyting cihazı olan televizyonlara oranı.

galatasaray maçı rekor kırmış total 18.88 ab 24.14 reyting almış bukadarını beklemiyodum hemde bölünmeden , öyle bir geçer zaman ki her 2. gruptada 8 reytingi geçerek çok iyi gitmiş , benim için üzülme total 7.29 ab 4.18 reyting alarak düşmüş ama akşam yine çok iyidi , seksenler total 4.39 ab 6.45 reyting almış

galatasaray maçı rekor kırmış total 18.88 ab 24.14 reyting almış bukadarını beklemiyodum hemde bölünmeden , öyle bir geçer zaman ki her 2. gruptada 8 reytingi geçerek çok iyi gitmiş , benim için üzülme total 7.29 ab 4.18 reyting alarak düşmüş ama akşam yine çok iyidi , seksenler total 4.39 ab 6.45 reyting almış

Hem Total, hem de A/B'de rekoru kırdı. :)

Benim Icin Uzulme haftaya reyting oranlarini arttirir bence :)

Sence gs'nin diğer maçı kaç alır? Totel 20 ,ab 25 alabilir tabı maçın performansına da bağlı.. :)

Her şey olabilir, rakip önemli ilk önce. :)

Bir de ilk maçı mı veya şimdiki gibi rövanş maçı mı yayınlanacak açık kanalda.

Rövanş maçı yayınlanır ve ilk maçtan kötü bir skor almazsa, A/B 25'i geçer, totalde 20'yi bulur.

İlk maç yayınlanırsa, şimdiki gibi bir reyting alır muhtemelen. :)

Her şey olabilir, rakip önemli ilk önce. :)

Bir de ilk maçı mı veya şimdiki gibi rövanş maçı mı yayınlanacak açık kanalda.

Rövanş maçı yayınlanır ve ilk maçtan kötü bir skor almazsa, A/B 25'i geçer, totalde 20'yi bulur.

İlk maç yayınlanırsa, şimdiki gibi bir reyting alır muhtemelen. :)

Takım da önemli.. Bencede ilk maç olursa şimdikileri alır. Ve gene salı olur :(

Barça real bayern gelirse 1nci maç yine çok rahat rekor kırar bu 3 rakibin 2 maçını verirse schalke maçı kadarda izlenmey

AB bu oranı alacak başka bir yapım yok acayip izlenmiş totalciler herhalde kahvelerde seyretti maçı 18 çok düşük. :D