sanki maç olmadığı zamanlar hepsi 15 üstü alıyo doğru diyo hızlı haftaya biü 8 öbgzk 7 alır en fazla
Tabi tabi öbgzk maça rağmen yükselmiş, biü ile arasında 1 reytinglik fark açmış
sanki maç olmadığı zamanlar hepsi 15 üstü alıyo doğru diyo hızlı haftaya biü 8 öbgzk 7 alır en fazla
dün ki yapımlar maçtan kaçmamışta allahtan 24 leri görmüş maç...bide kaçsalardı artık ne olcak tı bilmiyom...güçleri bu kadar...kaçsalar ne olur kaçmasalar ne olur..O kalbur dediğin diziler , maçla tam çakıştıkar. Ne böşüm uzattılar nede kısalttılar.. Çakı gibi dediklerini tam tersine maçlardan kaçıyor hep..
- - - Ekleme - - -
Evet belki o rakamları alabilirdi.
- - - Ekleme - - -
Biü dayanamamış baya düşmüş ama öbgZk tam tersşne yükselmiş. Yani günün en iyi dayananı öbgzk
dün ki yapımlar maçtan kaçmamışta allahtan 24 leri görmüş maç...bide kaçsalardı artık ne olcak tı bilmiyom...güçleri bu kadar...kaçsalar ne olur kaçmasalar ne olur..
kim kaçmış ben öyle bişey görmedimGüçleri var dediklerimiz 9 reytinglik maçtan kaçıyolar ona nediycen peki
maçtan kaçma diye birşey nasıl oluyor ....sahaya çıkmıyolar........Güçleri var dediklerimiz 9 reytinglik maçtan kaçıyolar ona nediycen peki
la dünkü dizilerin hemen hemen hepsi kadın dizileri maçtan fazla etkilenmezler zaten aldıkları reyting ne 7-8 en fazla
- - - Ekleme - - -
kim kaçmış ben öyle bişey görmedim
maçtan kaçma diye birşey nasıl oluyor ....sahaya çıkmıyolar........
Valla öyle tahminler çöp bugün benimOha soklardayim mac fena ucmus
yok.....vadi konuya karıştı bu kez...Yine konu Vadi'ye karışmış
Geçen hafta uzatmadı ama bi kaç öy önceki maçlarda uzattığını tek ben değil forum biliyor..
ben artık tartışmadan çıkıyom...hep aynı şeyler...
aga kanıtsız konuşuyo adam göster deyince lafı değiştiriyo ezberledim artık bunları hep aynı şeyler
ben bu sefer farkı literatürde yazdım.....sen bu öbgz yi ya gözünde fazla büyütüyon...yada feneri gözünde fazla küçültüyon....fenerin şampiyonlar ligi maçı olup salı oynasaydı öbgz nin durumu değişmezdi yine ...ş.ligi maçları zaten hep yüksek olurda salı geceside vadi gibi bir yapım olmayınca gs maçı fırladı tabii...alternatif yok maça...dizilerin pilleri bu kadar...can yok can...
öbgzk özeti kısa olabilir ama yeni bölüm her Zamankinden daha uzun olduğu için yine değişen bişey fark etmiyor
bende sana her yeni dizi başladığında öbgzk nin korkudan özetsiz başladığını maç varken 10 dk lık özet verdiğini bulurum koyarım kalırsın öyle vadi aslanlar gibi fb maçlarını geçiyo sıkıntı yok
sen diyosan öyledir panpa....no ofsayt..sen ilerleyen saatlerde burda olursunda biz olmayız gibi...Can yok can , diyosun ama can olmayan yerden dirençde çıkmaz. Can olan yerde direnç de çıkar.sen bu sözleri bi , canı var ve canı yok dediğin diZilerin yerine koy aradaki tezatlığı görüp asıl o zaman sen canı var yada canı yok dediklerini çok büyültüp veya küçültüğünü görüceksin.. Zaten tartışıyoruz yine aynı yere çıkıyotuz tartışma sonu o yüzden bırak.. Öbgzk gözümde büyüttüğüm yok, siz eğer kvp gibi bi diziyi aman aman yükseltiyosanız , öbgzk'nin uzaya kadar yükselmesi normalı..
biraz sonra derse gircem, ilerleyen saatlerde burda olurum..
haha bu yorumun harbiden güldürdü 10 yıldır zirvede olan kırmadığı rekor olmayan türkiye nin en büyük dizisini büyütmeyecez de neyi büyütecez oha
Hiç fener maçıyla galatasaray maçı bir olur mu Galatasaray her zaman zirvede.