12 Mart 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Oha oha oha Ab de 25 e dayanmış oha oha

Helal olsun öbgzk'ye! 24 reytinglik maça rağmen yükseliş yaşamış.. Eğer maç olmasaydı totelde 9 ab'de 10 alırdı rahat.. Vee korkuyo diyenlerede iyi cvp vermiş oldu.. Diğer diziler 9 reytinglik maçlar için özet uzatırken, öbgzk her zamanki saatinde bitti ve maçla full kapıştı. Birkez daha helal olsun tüm diziye..

maç adeta uçmuş, 18-24 nedir abi maşaallah..

biü çol düşmüş ve yine 3. Sırada totelde.
20 dk ab'de çok kötü bi düşüş yaşamış, seksenlerde o şekilde kötü gitmiş.. Gerilerde kalmışlar.

- - - Ekleme - - -

Dünkü dizilerden Öyle Bir Geçer Zaman ki'in iyi,20 Dakika'nın kötü,Benim İçin Üzülme'nin ise ortalama bir bölüm yayınladığı sosyal medyada konuşuldu akşam.

Öbgzk 24 reytinglik maça rağmen yükseldi. Maç olmasa ab'de 10'a çıkardı rahat.

Gs finale çıksa düşünemiyorum Total 25 Ab 30 olur en az. İnşallah o günleri görürüz.

Bu sene maçlar büyük önem kazandı televizyoncular için,maçlar altın çağını yaşıyor desek yalan olmaz.Hiç gol atılmayan uyduruk maçlar bile ilk 3'ten düşmedi.

Gs elenseydide , salı günleri daha büyük bi gelecek maçtan kurtulmuş olurduk

offfff o reyting ne öyle ya gs rekorları kırmaaya devam ediyor bölünmedi bi de bölünse nolurdu düşünemiyorum

Ohaaa...AB muthiş
Star'ın 3 günlük reytingini 1 gecede almiş

[TABLE="class: cms_table, width: 625"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]SCHALKE 04-GALATASARAY[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]12.03.2013[/TD]
[TD="align: center"]21:32:38[/TD]
[TD="align: center"]23:52:43[/TD]
[TD="align: center"]18,88[/TD]
[TD="align: center"]44,36[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table, width: 625"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]SCHALKE 04-GALATASARAY[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]12.03.2013[/TD]
[TD="align: center"]21:32:38[/TD]
[TD="align: center"]23:52:43[/TD]
[TD="align: center"]24,14[/TD]
[TD="align: center"]56,2[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu sene maçlar büyük önem kazandı televizyoncular için,maçlar altın çağını yaşıyor desek yalan olmaz.Hiç gol atılmayan uyduruk maçlar bile ilk 3'ten düşmedi.
Çünkü tns erkek ağırlıklı olduğu için vuruşma, çatışmalı sahnelere sahip olan diziler altın çağını yaşıyor.. Öesela arka sokaklar neden bu sene bu kadar yükseldi? Çünkü tns nin erkek ağırlıklı olduğu için denekleri.. Şuan dram dizileri , daha durgun dizilerde düşüşte..

Mac 24 reyting almayi basarmis. Bu kadar basarili gidecegini tahmin edemezdim..

Öbgzk, biü arasında 1 reytinglik fark var. Öbgzk arayı açıyor.

gs nin farkı budur işte helal olsun
öbgzk,biü gibi dizilerin kendi oranlarını alması çok normal %95 kadın dizileri normaldir
tns de bu oranları sadece ve sadece gs kırabilir inanılmaz oranlar

gs maçı rakipsiz bir gecede baya iyi gitmiş...kalbur üstü yapımlar olunca ekranda izleyiciye başka bir alternatif doğmuyor alternatif olarak...bu tns nin ab grubunun sorunlu olduğu belli oluyor...bu 24 reyting neyin nesi anlayan varsa izahını etsin...
.qu..qu..qu..qu..qu.:O:O:O:O:O[😉][😉][😉][😉][😉]

Dizileri de tebrik ederim tabii. Cok iyi dayandilar

muffin altın çağını falan yaşadığı yok normali budur zaten uyduruk şikeci agb denen ölçümde yaprak dökümü şl maçlarını özetiyle geçiyodu komedi resmen

bu reyting maça çok az dün türkiye nin %90 ı o maçı izledi herkes dün maçı konuşuyodu üstelik starda herkes izliyodu altın çağ falan hikaye yani fb nin avrupa maçı ilk 3 e giremeyecekse o işte sorun var demektir zaten o kadar taraftarı olan bi takım

- - - Ekleme - - -

bana total 19 uydurma geldi biraz gerçi tns ye göre süper ötesi ama çok daha yüksek olmalıydı yarı finalde 25 bekliyorum totalde

O kalbur dediğin diziler , maçla tam çakıştıkar. Ne böşüm uzattılar nede kısalttılar.. Çakı gibi dediklerini tam tersine maçlardan kaçıyor hep..

- - - Ekleme - - -

total 20 ab 26 olurdu heralde

Evet belki o rakamları alabilirdi.

- - - Ekleme - - -

Dizileri de tebrik ederim tabii. Cok iyi dayandilar

Biü dayanamamış baya düşmüş ama öbgZk tam tersşne yükselmiş. Yani günün en iyi dayananı öbgzk

sanki maç olmadığı zamanlar hepsi 15 üstü alıyo doğru diyo hızlı haftaya biü 8 öbgzk 7 alır en fazla

Off off maç abde ortalığı yıkmış resmen totalde muhteşem