12 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

1KURTLAR VADISI PUSUATV12.09.201320:41:1623:34:0010,7830,9834,78
2KURTLAR VADISI PUSU (OZET)ATV12.09.201319:59:5720:41:165,2317,7929,43
3ZENGIN KIZ FAKIR OGLANTRT 112.09.201320:48:0122:58:034,9314,0935,02
4INTIKAMKANAL D12.09.201320:59:3023:31:034,1111,8234,78
Sbt dün özetlemişti zaten durumu Vadi açık ara zirvede ZFKO intikamı geçmiş. :D :D

kendi mi tutamadım haci bu kadar kötüsünü ben bile beklemiyordum))) girişim de intikam yüzünden olmuştu acısını çıkarmak lazım ))
Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Anladım zaten onun için geldiğini. Kendini tutamayacaksan büyük de konuşma be hacı)))

aga sen izliyon mu diziyi var ya dehşet yapmışlar bu sezon bi günlük dizi ancak bu kadar güzel olabilir bizimkiler hiç kaçırmıyo her gün izliyolar bende izliyorum selim hoca sahrayla aliyi kurtarmak için suriye ye gitti on numara dizi ve reytingleri günlük dizi olmasına rağmen mükemmel
suriye sahnelerini çok güzel yapıyolar sanki suriye gerçekten :D
Ben şu an memleketteyim, burada Stv çekmiyor o nedenle izleyemiyorum. Yeni sezon başladığından beri 2 ya da 3 bölüm izledim. :) Pazartesiden itibaren takip edeceğim. Yarın yolculuk var inşallah. :)

Kurtlat Vadisi Zirvede her 2 gruptada özeti totalde 2'inci olmuş ama raiting anlamında düşük başlamış ilerliyen haftalarda artıcaktır. İntikam'ın bu kadar düşük alcağını tahmin etmezdim. Totalde Zkfo gerisine düşmüş.Ab^de ise 2'inci olmasına karşın rayting anlamında kötü almış ilerliyen haftlarda muhtemelen Ab 'de eski oranlarını yakalamaya çalışacaktır. Gecenin süprizine gelelim Zkfo olan büyük bir süpriz yaprak totalde intima geçmiş dizi takdiri hakediyor.

kendi mi tutamadım haci bu kadar kötüsünü ben bile beklemiyordum))) girişim de intikam yüzünden olmuştu acısını çıkarmak lazım ))
Geri dönüşler insanlar icin

Sen bunlarin yazdigina aldirma beyazsoy. Kendileri en az 40 defa söylediklerinin arkasinda durmadilar... Bu forum da kimse ben ter temizim diyemez! Hepimizin hatalari olmustur ve olacaktir! Senin yorumlarina ihtiyaci var bu forumun...

Vadi yine zirveye kazığını çaktı daha da zor iner helal. :D

O değil de intikam'a nolmuş öyle. :)) Bu gidişle güle güle intikam diyecez çünkü kanal d geçen sene kayıp şehir'e yaptıklarını intikam'a yapacak. :F

Vadi'nin özetini geçememesine alışmıştık da zkfo'ya da geçilmiş tebrikler zkfo. :)

İntikam'da belirgin bir düşüş var tartışmasız ama bu düşüşün yaşanmasındaki bir etken de gerçekten tanıtım azlığı oldu. Çünkü İntikam izleyen bir arkadaşıma dün İntikam'ı izlediniz mi deyince "Aaaa İntikam başladı mı?" deyip üzüldü. Gerçek reytingleri görmek için bir iki hafta beklemek lazım. Tahminim sezonu Totalde 5-7, AB'de ise 6-9 arası tamamlar İntikam. Kurtlar Vadisi de Totalde 12-14 AB'de ise 7-9 .

Ben şu an memleketteyim, burada Stv çekmiyor o nedenle izleyemiyorum. Yeni sezon başladığından beri 2 ya da 3 bölüm izledim. :) Pazartesiden itibaren takip edeceğim. Yarın yolculuk var inşallah. :)
hayırlı yolculuklar böyle devam ederse izlerim hep :D

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezona fark atarak başladı.
İntikam geçen senenin aksine geride kaldı özellikle Zengin Kız Fakir Oğlan'ın gerisinde kalmayı beklemiyorlardır herhalde.
Zengin Kız Fakir Oğlan çok iyi başladı ve her iki gruptada 3.oldu.
Unutsyz Ev Kadınları totalde 5.sırada yer alarak kanalını sevindirdi.
Diziler hariç en iyi giden program Müge Anlı oldu.

İntikam'da belirgin bir düşüş var tartışmasız ama bu düşüşün yaşanmasındaki bir etken de gerçekten tanıtım azlığı oldu. Çünkü İntikam izleyen bir arkadaşıma dün İntikam'ı izlediniz mi deyince "Aaaa İntikam başladı mı?" deyip üzüldü. Gerçek reytingleri görmek için bir iki hafta beklemek lazım. Tahminim sezonu Totalde 5-7, AB'de ise 6-9 arası tamamlar İntikam. Kurtlar Vadisi de Totalde 12-14 AB'de ise 7-9 .
vadi totalde de ab dede o kadar düşük almaz bu en düşük reytingi geçen senede tns de bu oranları almış ve sezon boyu en düşük reytingi olmuştu
iki haftaya total 13-16 ab 11-14 seviyesine çıkarız sonra 15 üstü gelir zaten

@rengarenk ya Allah aşkına taş devrinde mi kaldık internet tv herşey var insan ne zaman başlayacağını bilmeyecek mi zaplarken rastlar yani izleyen adam her türlü izler kaçırdım diye üzülecek kadar seviyosa ne zaman başlayacağını takip eder zaten

hayırlı yolculuklar böyle devam ederse izlerim hep :D
Bu sene senaryo Suriye üzerinden ilerliyor bu da diziye heyecan kattı zaten. Büyük ihtimalle yakında kimyasal silah olayını da ele alırlar. Yeni saati dizi adına iyi oldu. Hafta içi dizileri artık daha geç yayınlanacak. :):)

vadi totalde de ab dede o kadar düşük almaz bu en düşük reytingi geçen senede tns de bu oranları almış ve sezon boyu en düşük reytingi olmuştu

@rengarenk ya Allah aşkına taş devrinde mi kaldık internet tv herşey var insan ne zaman başlayacağını bilmeyecek mi zaplarken rastlar yani izleyen adam her türlü izler kaçırdım diye üzülecek kadar seviyosa ne zaman başlayacağını takip eder zaten

Aynen aga herkes öğrenir ne zaman başlayacağını. Hadi bilmiyordu ama zap yaparken görür ama anlıklarda hep 3 almış yükselememiş ki. :))

Bahane bunlar. :)

AB için 15'i geçebilir evet ama ben genelde alabileceği reyting olarak dedim. Atıyorum 40 bölümde 5 kere 15i geçerse bu dizinin reytinglerinin 15 üzerinde devamlı olduğunu göstermez. Yanılabilirim, belki dediğin gibi olur. Benimki sadece tahmin. AB için biraz düşük davranmış olabilirim 8-11 demek daha mantıklı ama 11-14 ne zaman aldı geçen sezon düzenli olarak? Ben göremedim onu.

İntikam konusunda haklısın. Diziyi gerçekten seven her türlü öğrenir. Fekat ananem nasıl öğrensin mesela? Dizileri izleyen kesimlerin arasında emekli ya da yaşlı yani internetten uzak insanlar da yok mu?

Ha bu arada ben İntikam'ı düzenli takip eden biri de değilim. Ve dün gayet sıkıcı buldum. Dizi tutarak yorum yapmıyorum. Sadece tahminlerimi söyledim. :)

Kurtlar Vadisi Pusu totalde açık ara zirvenin sahibi olmuş ancak aldığı oran yeterli değil. Zamanla yükselir. Ab'de ise aldığı oran iyi.
İntikam totalde 4 reytinge kadar düşmüş. Bu düşüşü tanıtım azlığına bağlıyorum. Ab'de ise iyi gitmiş. Zamanla artacaktır reytingleri.
Zengin Kız Fakir Oğlan iki grupta da iyi gitmiş. Totalde İntikam'ı geçmesi büyük başarı ama reytingleri zamanla düşüş yaşayacaktır. Sezonu erken açması avantaj olmuş diziye.
Umutsuz Ev Kadınları iyi giderek kanalını sevindirmiş.
Var Mısın Yok Musun'un ise yeniden başlaması hataydı. Show Tv'nin yanlış hamlelerinden bir tane daha. Yakın zamanda yayından kaldırılacaktır.

Vadi ilk 2',de, tebrikler :d
Oyuncu değişikliğinden Sonra İntikam'ın düşeceği belli bir şeydi, ama bu kadar beklemiyodum. Bence de birkaç bölüme artar.
ZKFO düşecektir ilerleyen haftalarda, İntikam'ı geçmesi geçici bir durum.

Aynen aga herkes öğrenir ne zaman başlayacağını. Hadi bilmiyordu ama zap yaparken görür ama anlıklarda hep 3 almış yükselememiş ki. :))

Bahane bunlar. :)

Herkes yazın tv izlemiyor ki zap yaparken görsün. Şahsen ben yazın nerdeyse hiç tv izlemedim. Bu düşüşün tek sebebi tanıtım demiyorum zaten ama mesela tanıtım daha fazla olsaydı 5'lerde olurdu hiç değilse reyting onu diyorum. Yani 10 alacakken böyle oldu demiyorum