12 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

oo bi de haftaya starın yeni dizisi başlıyo demi intikamın harbiden işi zor eğer ona da geçilirse yeni dizilerden biri gelir perşembeye

valla kardeş sapıtmazlar sa o dediğin oranlara yaklaşabilir ben 2 bölüm daha opsiyon hakkımı kullanıyorum vadi içim yeni yüzler yeni konsept bakalım neler olacak heyecan ve gizem şartoğlu şart

bir kanal kendi yapımını niye bu kadar önemsiz hale getirsin ki
Diğer yapımı için. Çünkü, İntikamda Beren Saat vardı tanıtıma fazla ihtiyacı olmadığını düşündü ama Kayıpı tutturmak için bu kadar tanıtımı yapmak zorunda. Sadece İntikam için demiyorum.

Ekranda ne AŞK, ne Fatih, ne Çalıkuşu, ne Merhamet, ne Arka Sokaklar ne de Güneşi Beklerken ve diğer yapımların fragmanı var. Varsa yoksa Kayıp.

oo bi de haftaya starın yeni dizisi başlıyo demi intikamın harbiden işi zor eğer ona da geçilirse yeni dizilerden biri gelir perşembeye
İNDHouse beceremediyse bu işi intikamı Perşembeden çekmeye güçleri yetmez. Kaç alırsa katlanmak zorundalar. Diğer yapımları tanıtırken düşüneceklerdi. Ay Yapım yapsa bu kadar sorun olmazdı.

Zengin Kiz fakir oglan cok guclu rakipleri karsisinda cok iyi reytingler almis..kurtlar vadisi pusu iyi reytingler almis ama daha da artacak gibi..intikam sezona ozerlikle totalde kotu baslamis ama oda artircak bence :)

Vadi yeni sezona da oldukça iyi başlamayı başarmış. Dizi ilerleyen haftalarda daha da yükselecektir.

Zengin Kız Fakir Oğlan herkesçe sürprizce karşılanan bir başarı göstererek 3. olmayı başarmış. Bence bu sürpriz değil çünkü dizide zengin kız ile fakir oğlan zor da olsa evlenmeyi başardı.

İntikam yeni sezona çok parlak başlamayı başaramamış. Fakat dizi ilerleyen haftalarda yükselişe geçecektir.

Umutsuz Ev Kadınları çarşamba akşamı gösterdiği başarısını perşembe akşamı da göstermeyi bildi ve kanalını sevindirdi.

İki Dünya Arasında yeni saatinde kanalına göre müthiş oranlar almaya devam ediyor. Dizi kanalına göre tek kelime ile şov yapıyor. Dizinin saati ile oynanmaması çok doğru olacaktır.

Hababam Sınıfı bu zorlu günde üst sıralarda yine yer almayı başardı.

Var Mısın Yok Musun pt-1 de iyi sayılabilecek oranlar almayı başardı.

@OzaN

Neyse, Vadiyi tebrik etmek düşer bize. Sezonun (dizi olarak) ilk çift rakamlarına ulaştı. Tebrikler.

İntikam da umarım gelecek hafta toparlanır ve eski düzenine geri döner. Beren Saatin ayrılmasını istedim diziden o denli. Yakışmıyor ona bu reytingler.

Neyse, Vadiyi tebrik etmek düşer bize. Sezonun (dizi olarak) ilk çift rakamlarına ulaştı. Tebrikler.

İntikam da umarım gelecek hafta toparlanır ve eski düzenine geri döner. Beren Saatin ayrılmasını istedim diziden o denli. Yakışmıyor ona bu reytingler.
bizde intikamı tebrik ederiz ama işi zor gerçekten starın dizisi geçerse yeni dizilerden biri gelecektir kanal d tahammül etmez pek

bizde intikamı tebrik ederiz ama işi zor gerçekten starın dizisi geçerse yeni dizilerden biri gelecektir kanal d tahammül etmez pek
Kanal D Beren Saati kaybetmek istemiyorsa çekemez Perşembeden. Bence gelecek hafta yükselir yeniden. Geçen sezon total ortalaması 7.44`tü. Hiç olmazsa bu sezon 7`nin üzerinde kalmasını beklerim.

İki Dünya Arasında yeni saatinde kanalına göre müthiş oranlar almaya devam ediyor. Dizi kanalına göre tek kelime ile şov yapıyor. Dizinin saati ile oynanmaması çok doğru olacaktır.

@OzaN
aga sen izliyon mu diziyi var ya dehşet yapmışlar bu sezon bi günlük dizi ancak bu kadar güzel olabilir bizimkiler hiç kaçırmıyo her gün izliyolar bende izliyorum selim hoca sahrayla aliyi kurtarmak için suriye ye gitti on numara dizi ve reytingleri günlük dizi olmasına rağmen mükemmel
suriye sahnelerini çok güzel yapıyolar sanki suriye gerçekten :D

Kanal D Beren Saati kaybetmek istemiyorsa çekemez Perşembeden. Bence gelecek hafta yükselir yeniden. Geçen sezon total ortalaması 7.44`tü. Hiç olmazsa bu sezon 7`nin üzerinde kalmasını beklerim.
totalde 7 çok zor revan bu düşüşün sinyalini siz alamadınız sezon finalinden. bir dizi sezon finalinde düşüyosa bu kötüye işarettir en kötü diziler bile sezon finalinde 0.001 bile olsa artar önceki bölümden intikam düşmüştü ben ordan anladım izleyicinin bıraktığını bu sonuçları bekliyodum 6-7 zor artık

aga sen izliyon mu diziyi var ya dehşet yapmışlar bu sezon bi günlük dizi ancak bu kadar güzel olabilir bizimkiler hiç kaçırmıyo her gün izliyolar bende izliyorum selim hoca sahrayla aliyi kurtarmak için suriye ye gitti on numara dizi ve reytingleri günlük dizi olmasına rağmen mükemmel
suriye sahnelerini çok güzel yapıyolar sanki suriye gerçekten :D

totalde 7 çok zor revan bu düşüşün sinyalini siz alamadınız sezon finalinden. bir dizi sezon finalinde düşüyosa bu kötüye işarettir en kötü diziler bile sezon finalinde 0.001 bile olsa artar önceki bölümden intikam düşmüştü ben ordan anladım izleyicinin bıraktığını bu sonuçları bekliyodum 6-7 zor artık
Sezon sonunda her dizi düşer ben normal baktım. 5.92 almıştı sezon finalinde.

Vadi sezona iyi reytinglerle başlamış ama bu reytingler bize yetmez daha da yükselmesi şart.

Zengin Kız Fakir Oğlan günün sürprizini yaparak İntikam`ı geçerek 3. olmuş. Ab grubunda ise 2. oluyormuş neredeyse.Bence ilerliyen haftalar da düşecektir.

İntikam sezona iyi başlıyamamış. Dizi bu kötü gidişini devam ettirirse gün değiştirecek gibi gözüküyor.

site orucumu bozmuş durumundayım artık kefareti neyse ödeyeceğiz. ne yapayım dünkü reytingler böyle cikmayaydi )))

intikam başladığından beri dizinin ezelin kötü bir türevi olduğunu uyarlama diziler orijinalinin gazıyla bir süre iyi gitse de sonra goctugunu berenin çok soğuk ve kötü bir oyunculuk sergilendiğini yazdım durdum. aslında beren bu kadar kötü oyuncu değildi dizinin orjinalide bu kadar kötü değil ama dedim ya uyarlamaları yapacak senaristler yetersiz olunca iste böyle nedugu bellirsiz şey ortaya çıkıyor.
haftaya az buz toparlanir ama bu çizgide gider orijinalinin gazi kaçtı dizi artık gerçek reytingini alacak. bu amerikan tarzı diziler turklestirilmedigi sürece hep bu kaderi yaşayacak.

kurtlar vadisi eski share ile geri gelmiş ama yeni oyuncuları kötü. hepsini toplasaniz bir kara etmez ama piyasada iyi oyuncu bırakmadılar. artık karadayidaki savcı kurtularak gelir de iyi oyuncu izleriz. kurtlar büyük hikaye anlattığı için oyunculuklarin inandırıcı olması lazım kötü oyuncularla kurtlar vadisi karikatüre kacabiliyor.

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Başta kvpye sevenlerinin deyimiyle efsane diziye tebrikler :):)
Ben intikamın kesinlikle haftaya artacağını düşünüyorum...ve eminim kanal d perşembede bırakacak diziyi...

site orucumu bozmuş durumundayım artık kefareti neyse ödeyeceğiz. ne yapayım dünkü reytingler böyle cikmayaydi )))

intikam başladığından beri dizinin ezelin kötü bir türevi olduğunu uyarlama diziler orijinalinin gazıyla bir süre iyi gitse de sonra goctugunu berenin çok soğuk ve kötü bir oyunculuk sergilendiğini yazdım durdum. aslında beren bu kadar kötü oyuncu değildi dizinin orjinalide bu kadar kötü değil ama dedim ya uyarlamaları yapacak senaristler yetersiz olunca iste böyle nedugu bellirsiz şey ortaya çıkıyor.
haftaya az buz toparlanir ama bu çizgide gider orijinalinin gazi kaçtı dizi artık gerçek reytingini alacak. bu amerikan tarzı diziler turklestirilmedigi sürece hep bu kaderi yaşayacak.

kurtlar vadisi eski share ile geri gelmiş ama yeni oyuncuları kötü. hepsini toplasaniz bir kara etmez ama piyasada iyi oyuncu bırakmadılar. artık karadayidaki savcı kurtularak gelir de iyi oyuncu izleriz. kurtlar büyük hikaye anlattığı için oyunculuklarin inandırıcı olması lazım kötü oyuncularla kurtlar vadisi karikatüre kacabiliyor.

Dizilerin düşüşlerini fırsat bilip, bir daha gelmem dediğin foruma 2. kez hoşgeldin beyazsoy.

Bu arada iki dünyadinda 2 hafta daha heyecanlı, @takas in sevdigi bölümler var sonra biraz daha normalesecek dizi

hoşgeldin tekrardan son paragrafına katılmıyorum yeni oyuncular başta gaye gürsel ve alper kut olmak üzere çok iyi oyuncular özellikle sarp rolünü oynayan adam çok iyi en iyisi hatta

Bu arada iki dünyadinda 2 hafta daha heyecanlı, @takas in sevdigi bölümler var sonra biraz daha normalesecek dizi

o zamanda düşer :D

Intikam maalesef bekledigimden daha düşük sonuçlar elde etmiş. .

Dizilerin düşüşlerini fırsat bilip, bir daha gelmem dediğin foruma 2. kez hoşgeldin beyazsoy.
kendi mi tutamadım haci bu kadar kötüsünü ben bile beklemiyordum))) girişim de intikam yüzünden olmuştu acısını çıkarmak lazım ))

İntikama ne olmuş ??
Aşırı düşmüş hele ki totelde.. İlerki haftalarda yükselir, ab si de düşük gelmiş en az 8 bekliyodum. Bu yAz hiç tv başında değildim, kanalın intikamın reklamını yaptığınıda görüp görmedim ama pek reklam yapılmamışa benziyor.

Zkfo kaç hafta önce başladı, tabi yüksek rakam alır. 2-3 haftaya düşer iyice bu dizide.
Sbt yine saçmalamakta sınır tanımamış.

Ho

Hosgeldin Beyazsoy özlettin kendini...