Diğer yapımı için. Çünkü, İntikamda Beren Saat vardı tanıtıma fazla ihtiyacı olmadığını düşündü ama Kayıpı tutturmak için bu kadar tanıtımı yapmak zorunda. Sadece İntikam için demiyorum.valla kardeş sapıtmazlar sa o dediğin oranlara yaklaşabilir ben 2 bölüm daha opsiyon hakkımı kullanıyorum vadi içim yeni yüzler yeni konsept bakalım neler olacak heyecan ve gizem şartoğlu şart
bir kanal kendi yapımını niye bu kadar önemsiz hale getirsin ki
İNDHouse beceremediyse bu işi intikamı Perşembeden çekmeye güçleri yetmez. Kaç alırsa katlanmak zorundalar. Diğer yapımları tanıtırken düşüneceklerdi. Ay Yapım yapsa bu kadar sorun olmazdı.oo bi de haftaya starın yeni dizisi başlıyo demi intikamın harbiden işi zor eğer ona da geçilirse yeni dizilerden biri gelir perşembeye
bizde intikamı tebrik ederiz ama işi zor gerçekten starın dizisi geçerse yeni dizilerden biri gelecektir kanal d tahammül etmez pekNeyse, Vadiyi tebrik etmek düşer bize. Sezonun (dizi olarak) ilk çift rakamlarına ulaştı. Tebrikler.
İntikam da umarım gelecek hafta toparlanır ve eski düzenine geri döner. Beren Saatin ayrılmasını istedim diziden o denli. Yakışmıyor ona bu reytingler.
Kanal D Beren Saati kaybetmek istemiyorsa çekemez Perşembeden. Bence gelecek hafta yükselir yeniden. Geçen sezon total ortalaması 7.44`tü. Hiç olmazsa bu sezon 7`nin üzerinde kalmasını beklerim.bizde intikamı tebrik ederiz ama işi zor gerçekten starın dizisi geçerse yeni dizilerden biri gelecektir kanal d tahammül etmez pek
aga sen izliyon mu diziyi var ya dehşet yapmışlar bu sezon bi günlük dizi ancak bu kadar güzel olabilir bizimkiler hiç kaçırmıyo her gün izliyolar bende izliyorum selim hoca sahrayla aliyi kurtarmak için suriye ye gitti on numara dizi ve reytingleri günlük dizi olmasına rağmen mükemmelİki Dünya Arasında yeni saatinde kanalına göre müthiş oranlar almaya devam ediyor. Dizi kanalına göre tek kelime ile şov yapıyor. Dizinin saati ile oynanmaması çok doğru olacaktır.
@OzaN
totalde 7 çok zor revan bu düşüşün sinyalini siz alamadınız sezon finalinden. bir dizi sezon finalinde düşüyosa bu kötüye işarettir en kötü diziler bile sezon finalinde 0.001 bile olsa artar önceki bölümden intikam düşmüştü ben ordan anladım izleyicinin bıraktığını bu sonuçları bekliyodum 6-7 zor artıkKanal D Beren Saati kaybetmek istemiyorsa çekemez Perşembeden. Bence gelecek hafta yükselir yeniden. Geçen sezon total ortalaması 7.44`tü. Hiç olmazsa bu sezon 7`nin üzerinde kalmasını beklerim.
Sezon sonunda her dizi düşer ben normal baktım. 5.92 almıştı sezon finalinde.aga sen izliyon mu diziyi var ya dehşet yapmışlar bu sezon bi günlük dizi ancak bu kadar güzel olabilir bizimkiler hiç kaçırmıyo her gün izliyolar bende izliyorum selim hoca sahrayla aliyi kurtarmak için suriye ye gitti on numara dizi ve reytingleri günlük dizi olmasına rağmen mükemmel
suriye sahnelerini çok güzel yapıyolar sanki suriye gerçekten
totalde 7 çok zor revan bu düşüşün sinyalini siz alamadınız sezon finalinden. bir dizi sezon finalinde düşüyosa bu kötüye işarettir en kötü diziler bile sezon finalinde 0.001 bile olsa artar önceki bölümden intikam düşmüştü ben ordan anladım izleyicinin bıraktığını bu sonuçları bekliyodum 6-7 zor artık
sezon sonu bakşa sezon finali başka vadide sezon sonu düştü ama sezon finalinde yükseldiSezon sonunda her dizi düşer ben normal baktım. 5.92 almıştı sezon finalinde.
Dizilerin düşüşlerini fırsat bilip, bir daha gelmem dediğin foruma 2. kez hoşgeldin beyazsoy.site orucumu bozmuş durumundayım artık kefareti neyse ödeyeceğiz. ne yapayım dünkü reytingler böyle cikmayaydi )))
intikam başladığından beri dizinin ezelin kötü bir türevi olduğunu uyarlama diziler orijinalinin gazıyla bir süre iyi gitse de sonra goctugunu berenin çok soğuk ve kötü bir oyunculuk sergilendiğini yazdım durdum. aslında beren bu kadar kötü oyuncu değildi dizinin orjinalide bu kadar kötü değil ama dedim ya uyarlamaları yapacak senaristler yetersiz olunca iste böyle nedugu bellirsiz şey ortaya çıkıyor.
haftaya az buz toparlanir ama bu çizgide gider orijinalinin gazi kaçtı dizi artık gerçek reytingini alacak. bu amerikan tarzı diziler turklestirilmedigi sürece hep bu kaderi yaşayacak.
kurtlar vadisi eski share ile geri gelmiş ama yeni oyuncuları kötü. hepsini toplasaniz bir kara etmez ama piyasada iyi oyuncu bırakmadılar. artık karadayidaki savcı kurtularak gelir de iyi oyuncu izleriz. kurtlar büyük hikaye anlattığı için oyunculuklarin inandırıcı olması lazım kötü oyuncularla kurtlar vadisi karikatüre kacabiliyor.
Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
hoşgeldin tekrardan son paragrafına katılmıyorum yeni oyuncular başta gaye gürsel ve alper kut olmak üzere çok iyi oyuncular özellikle sarp rolünü oynayan adam çok iyi en iyisi hattasite orucumu bozmuş durumundayım artık kefareti neyse ödeyeceğiz. ne yapayım dünkü reytingler böyle cikmayaydi )))
intikam başladığından beri dizinin ezelin kötü bir türevi olduğunu uyarlama diziler orijinalinin gazıyla bir süre iyi gitse de sonra goctugunu berenin çok soğuk ve kötü bir oyunculuk sergilendiğini yazdım durdum. aslında beren bu kadar kötü oyuncu değildi dizinin orjinalide bu kadar kötü değil ama dedim ya uyarlamaları yapacak senaristler yetersiz olunca iste böyle nedugu bellirsiz şey ortaya çıkıyor.
haftaya az buz toparlanir ama bu çizgide gider orijinalinin gazi kaçtı dizi artık gerçek reytingini alacak. bu amerikan tarzı diziler turklestirilmedigi sürece hep bu kaderi yaşayacak.
kurtlar vadisi eski share ile geri gelmiş ama yeni oyuncuları kötü. hepsini toplasaniz bir kara etmez ama piyasada iyi oyuncu bırakmadılar. artık karadayidaki savcı kurtularak gelir de iyi oyuncu izleriz. kurtlar büyük hikaye anlattığı için oyunculuklarin inandırıcı olması lazım kötü oyuncularla kurtlar vadisi karikatüre kacabiliyor.
o zamanda düşerBu arada iki dünyadinda 2 hafta daha heyecanlı, @takas in sevdigi bölümler var sonra biraz daha normalesecek dizi
kendi mi tutamadım haci bu kadar kötüsünü ben bile beklemiyordum))) girişim de intikam yüzünden olmuştu acısını çıkarmak lazım ))Dizilerin düşüşlerini fırsat bilip, bir daha gelmem dediğin foruma 2. kez hoşgeldin beyazsoy.
site orucumu bozmuş durumundayım artık kefareti neyse ödeyeceğiz. ne yapayım dünkü reytingler böyle cikmayaydi )))