beren in dövüş sahneleri,şahika nın geri dönüş sahnesi,dizide çalınan şarekıalr aklıma gelen ilk sahneler dediğmi gibi izlemeenlerin yorumu zaten fgsn de ilk bölüm tecavüz oldu 79 bölümü tecavüz diye etiketlediler bizim halkın genel huyuDizinin kaç ülkeye satılması önemli değil artık neredeyse tüm türk dizileri satılıyor.
Diğer yorumuna gelirsek beren aşkı memnu ile ününe ün kattı ve behlül ile sahneleri çok konuşuldu ardından fatmagül geldi ordada tecavüz çok konuşuldu İntikam'ı izlemiyorum ben ama dizinin oranlarıda ortada Beren'in bu dizide fazla cesur sahnelerinin olmadığını söylüyorsun o zaman bu durum Beren için daha kötü demek ki beren cesur sahneleri olan dizilerde iş yapıyor.İntikam'da Beren'in giydiği o cesur elbise ve Mert Fırat ile olan sahnesinin dışında çok konuşulan bir sahnesi olmadı
dediğin gibi intikamda zengin hayatı var (vetuttu buna rağmen) zenginler pek de klaisk elbiseler giymezler,ayrıca beren in dizideki karakterinin olduğu kanlıca daki yalıalr bölgesini araştır bir dizidekindenm kat kat daha esur şeyler var
artık tüm türk dizileri satılıyor ama hiçbiri intikam kadar hzılı satılmıyor my 3 yılda 48 ülke,öbgz daha 40 ı bulamadı ama intikam 22 bölümde 30 ülekyi geçti karadayı bile o kadar satılmadı
intikamda insanı cezbeden aşk hikayesi gören söylesin bana da bir ara20 Dakika'da insanı cezbeden ne bir aşk hikayesi nede başka bir senaryo vardı kaldı ki 20 Dakika ağır bir işti hapishanede geçti dizi bende Beren-Tuba kıyaslaması yapmak istemem ama 20 Dakika zamanında beren fanları bunu çok yapmıştı