12 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Dizinin kaç ülkeye satılması önemli değil artık neredeyse tüm türk dizileri satılıyor. :)
Diğer yorumuna gelirsek beren aşkı memnu ile ününe ün kattı ve behlül ile sahneleri çok konuşuldu ardından fatmagül geldi ordada tecavüz çok konuşuldu İntikam'ı izlemiyorum ben ama dizinin oranlarıda ortada Beren'in bu dizide fazla cesur sahnelerinin olmadığını söylüyorsun o zaman bu durum Beren için daha kötü demek ki beren cesur sahneleri olan dizilerde iş yapıyor.İntikam'da Beren'in giydiği o cesur elbise ve Mert Fırat ile olan sahnesinin dışında çok konuşulan bir sahnesi olmadı
beren in dövüş sahneleri,şahika nın geri dönüş sahnesi,dizide çalınan şarekıalr aklıma gelen ilk sahneler dediğmi gibi izlemeenlerin yorumu zaten :) fgsn de ilk bölüm tecavüz oldu 79 bölümü tecavüz diye etiketlediler bizim halkın genel huyu
dediğin gibi intikamda zengin hayatı var (vetuttu buna rağmen) zenginler pek de klaisk elbiseler giymezler,ayrıca beren in dizideki karakterinin olduğu kanlıca daki yalıalr bölgesini araştır bir dizidekindenm kat kat daha esur şeyler var :)

artık tüm türk dizileri satılıyor ama hiçbiri intikam kadar hzılı satılmıyor my 3 yılda 48 ülke,öbgz daha 40 ı bulamadı ama intikam 22 bölümde 30 ülekyi geçti :) karadayı bile o kadar satılmadı

20 Dakika'da insanı cezbeden ne bir aşk hikayesi nede başka bir senaryo vardı kaldı ki 20 Dakika ağır bir işti hapishanede geçti dizi bende Beren-Tuba kıyaslaması yapmak istemem ama 20 Dakika zamanında beren fanları bunu çok yapmıştı
intikamda insanı cezbeden aşk hikayesi gören söylesin bana da bir ara :)

Dizinin kaç ülkeye satılması önemli değil artık neredeyse tüm türk dizileri satılıyor. :)
Diğer yorumuna gelirsek beren aşkı memnu ile ününe ün kattı ve behlül ile sahneleri çok konuşuldu ardından fatmagül geldi ordada tecavüz çok konuşuldu İntikam'ı izlemiyorum ben ama dizinin oranlarıda ortada Beren'in bu dizide fazla cesur sahnelerinin olmadığını söylüyorsun o zaman bu durum Beren için daha kötü demek ki beren cesur sahneleri olan dizilerde iş yapıyor.İntikam'da Beren'in giydiği o cesur elbise ve Mert Fırat ile olan sahnesinin dışında çok konuşulan bir sahnesi olmadı
Dövüş sahneleride çok konuşuldu .
20 Dakika'da insanı cezbeden ne bir aşk hikayesi nede başka bir senaryo vardı kaldı ki 20 Dakika ağır bir işti hapishanede geçti dizi bende Beren-Tuba kıyaslaması yapmak istemem ama 20 Dakika zamanında beren fanları bunu çok yapmıştı
Ben 20 Dakika'nın bir kaç bölümünü meraktan izledim ama izlerken beynim çok yoruldu. İnsanın aklında bırakılan soru işaretleri bir türlü çözülemedi gitti. Bence seyirciyede aynısı oldu . Ve iki dizininde yüksek reyting almaması bence sezon ortasında başlamış olması oldu. Sonuçta seyirci izledikleri diziyi bırakıp başka bir diziye geçmeyi değilde o diziye devam etmeyi seçti.

Kimse bahane üretmesin İntikam beklenilenin altında kaldı onca abartıya rağmen Beren Saat reyting garantili onun dizileri hiç düşük reyting almaz dendi ama aldığını gördük 20 Dakika zamanında düşük reytingleri herkes Tuba'ya bağlamıştı ben dizinin zor bir dizi olduğunu söylediğimde herkes karşı çıkmıştı şimdi gelinen nokta ortada demek ki neymiş kimse reyting garantili değilmiş :)

Kimse bahane üretmesin İntikam beklenilenin altında kaldı onca abartıya rağmen Beren Saat reyting garantili onun dizileri hiç düşük reyting almaz dendi ama aldığını gördük 20 Dakika zamanında düşük reytingleri herkes Tuba'ya bağlamıştı ben dizinin zor bir dizi olduğunu söylediğimde herkes karşı çıkmıştı şimdi gelinen nokta ortada demek ki neymiş kimse reyting garantili değilmiş :)
20 dakika=tuba büyüküstün uçurum=selçuk yöntem suskunlar=murat yıldırım+aslı enver intikam=beren saat berenin daha fazla reyting alabildiği isimler varmış en azından :X

ayrıca hangi abartıdan bahsediyorsun forumdaki diziyi izleyen çoğu kişi eleştirdi forum dışında bir oaly gördüysen paylaş da görelim :)

20 dakika=tuba büyüküstün uçurum=selçuk yöntem suskunlar=murat yıldırım+aslı enver intikam=beren saat berenin daha fazla reyting alabildiği isimler varmış en azından :X

ayrıca hangi abartıdan bahsediyorsun forumdaki diziyi izleyen çoğu kişi eleştirdi forum dışında bir oaly gördüysen paylaş da görelim :)

Medyada dizinin tanıtımı fazlasıyla yapıldı herkes bu rolü berenden başkası oynayamaz dedi bunu kimse inkar edemez fanlar ikinci sezon tanıtımları az verilmiş diyorlarda eee beren saat reyting garantili değilmiydi fazla tanıtıma ne gerek var

Medyada dizinin tanıtımı fazlasıyla yapıldı herkes bu rolü berenden başkası oynayamaz dedi bunu kimse inkar edemez fanlar ikinci sezon tanıtımları az verilmiş diyorlarda eee beren saat reyting garantili değilmiydi fazla tanıtıma ne gerek var
Bilgisayarda çok fazla alakası olmayanlar için fazla tanıtıma gerek vardı bence🙂

tanıtımının az verilmesi başka bir oaly izleyenlerin haberi olmadan yayına girmesi farklı bir oaly twitter ı takip ettiysen dün akşam sostyal medyayı takip edenler bile haberi yokmuş diziden

ayrıca her yeni dizinin tanıtımı yapılıyor geçen sezon 20 dk-biü çıkıyordu her yerden şimdi medcezirr ve kayıp çıkıyor :)

Pardon bölümlerinde sayılarini da takip etmiyorum biliyorsun )) izledim hata var tabiki de es geçilebilir kan her yere yayilmaliydi
duymadın mı zengin dizisi bu öyle diyor anti berenciler adamalr kaliteli kumasş kullanmıştır kan bile yayılmıyor :D ayrıca ben denedim parmağım kesildiğinde peçeteye bile yayılmıyor kan :F

duymadın mı zengin dizisi bu öyle diyor anti berenciler adamalr kaliteli kumasş kullanmıştır kan bile yayılmıyor :D ayrıca ben denedim parmağım kesildiğinde peçeteye bile yayılmıyor kan :F
hocam sen bir doktoro gorunsen iyi olur kaninda problem olabilir ))) sen hiç kil bili izlemedim yada kurban kesilirken gözlemci olmadin. kan basıncıni biyolojide görmüş olman lazım ama aklın derseyken neredeydi bilemiyecegim))))

yanlış hatırlamıyorsam çekete yayılmış gomlege damla gelmemişti. demek ceketi eminonunden almışlar )))
gömleği görememiştik sanki neyse bitmiş gitmiş sahne ölen ölmüş ölüyü taşıyan taşımış ölüyü taşıyanı bayıltan bayıltmışl bayılanı taşıyan taşımış :)

Ben İntikam'ın gelecek haftalarda yavaş yavaş her iki grupta yükseleceğinden eminim :)

vışşhh reytinglere bak :F
ineklerin baskını zkfo yu coşturmuş kim demişti @Yakamoz-Asi @mrt-06 :F
intikam beklentimden düşük gelmiş kanal d köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın kayıp kayıp derken diğer dizileri kaybedecek :(
kvp poalt yaşıyor mu klasik sorusu varken 12-12.5 beklerdim sezon açılışını yeni karakterler de gelmişti
uek iyi gitmiş dün izledim biraz eski havası olmasa da güzel özellikle emel-yasemin diyologları
güneşi beklerken tekrarı iyi gitmiş
çd idare eder gidiyor umarım oranları korur eskisi gibi düşmez
Ben dedim. :X :X