vadinin total 16 yı geçtiği bölüm ab de de 13.5 almıştı total 14-15 ab 11-12 üstü gidiyodu sürekliAB için 15'i geçebilir evet ama ben genelde alabileceği reyting olarak dedim. Atıyorum 40 bölümde 5 kere 15i geçerse bu dizinin reytinglerinin 15 üzerinde devamlı olduğunu göstermez. Yanılabilirim, belki dediğin gibi olur. Benimki sadece tahmin. AB için biraz düşük davranmış olabilirim 8-11 demek daha mantıklı ama 11-14 ne zaman aldı geçen sezon düzenli olarak? Ben göremedim onu.
İntikam konusunda haklısın. Diziyi gerçekten seven her türlü öğrenir. Fekat ananem nasıl öğrensin mesela? Dizileri izleyen kesimlerin arasında emekli ya da yaşlı yani internetten uzak insanlar da yok mu?
Ha bu arada ben İntikam'ı düzenli takip eden biri de değilim. Ve dün gayet sıkıcı buldum. Dizi tutarak yorum yapmıyorum. Sadece tahminlerimi söyledim.
Kanal D youtube sayfasına bile hiç bir fragmanını koymadı intikamın . Merhameti koydu onu koymadı !Kanal D gene yaptı yapacağını.Bu yaz özellikle kanal d'yi çok izledim son 2 haftadır fakat intikamın tanıtımını sadece 2 kez gördüm nedense..Haftaya toparlanmasını umuyorum.Dizide ciddi anlamda değişiklikler olmuş.Bence geçen sezona göre kat kat daha iyi..Umarım reytingler düzelir.
Kanal D youtube sayfasına bile hiç bir fragmanını koymadı intikamın . Merhameti koydu onu koymadı !
Evet Fatmagül'de Aşkı Memnu'da hiç böyle yapmazdı.Evet bu çok büyük bir haksızlık.Geçen sene gösterdiği ilgiyi bu senede biraz gösterse harika olurdu.
vışşhh reytinglere bak
ineklerin baskını zkfo yu coşturmuş kim demişti @Yakamoz-Asi @mrt-06
intikam beklentimden düşük gelmiş kanal d köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın kayıp kayıp derken diğer dizileri kaybedecek
kvp poalt yaşıyor mu klasik sorusu varken 12-12.5 beklerdim sezon açılışını yeni karakterler de gelmişti
uek iyi gitmiş dün izledim biraz eski havası olmasa da güzel özellikle emel-yasemin diyologları
güneşi beklerken tekrarı iyi gitmiş
çd idare eder gidiyor umarım oranları korur eskisi gibi düşmez
öyle bi soru yoktu planını merak ediyoduk sadece daha 2 gün önce bahadır özdener 1 hafta öncede cüneyt aysan açıkladı polatla ilgili süprizlerimiz var diye hatta bahadır özdener ihtiyarlar başkanı olacak dedi söyledi resmen ki zaten bölüm sonu ortaya çıktı hemenvışşhh reytinglere bak
ineklerin baskını zkfo yu coşturmuş kim demişti @Yakamoz-Asi @mrt-06
intikam beklentimden düşük gelmiş kanal d köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın kayıp kayıp derken diğer dizileri kaybedecek
kvp poalt yaşıyor mu klasik sorusu varken 12-12.5 beklerdim sezon açılışını yeni karakterler de gelmişti
uek iyi gitmiş dün izledim biraz eski havası olmasa da güzel özellikle emel-yasemin diyologları
güneşi beklerken tekrarı iyi gitmiş
çd idare eder gidiyor umarım oranları korur eskisi gibi düşmez
herkes sosyal medyayı takip etmiyor panpa diziyi izleyen amcalar dedeler varöyle bi soru yoktu planını merak ediyoduk sadece daha 2 gün önce bahadır özdener 1 hafta öncede cüneyt aysan açıkladı polatla ilgili süprizlerimiz var diye hatta bahadır özdener ihtiyarlar başkanı olacak dedi söyledi resmen ki zaten bölüm sonu ortaya çıktı hemen
onlarda denek değil zaten şu cihazlar esnafta olsa vadi 20 den düşmezdi ama neyseherkes sosyal medyayı takip etmiyor panpa diziyi izleyen amcalar dedeler var
tövbe bismillah hoşgeldin panpa 15.bölümü izledin mi intikam ın?site orucumu bozmuş durumundayım artık kefareti neyse ödeyeceğiz. ne yapayım dünkü reytingler böyle cikmayaydi )))
intikam başladığından beri dizinin ezelin kötü bir türevi olduğunu uyarlama diziler orijinalinin gazıyla bir süre iyi gitse de sonra goctugunu berenin çok soğuk ve kötü bir oyunculuk sergilendiğini yazdım durdum. aslında beren bu kadar kötü oyuncu değildi dizinin orjinalide bu kadar kötü değil ama dedim ya uyarlamaları yapacak senaristler yetersiz olunca iste böyle nedugu bellirsiz şey ortaya çıkıyor.
haftaya az buz toparlanir ama bu çizgide gider orijinalinin gazi kaçtı dizi artık gerçek reytingini alacak. bu amerikan tarzı diziler turklestirilmedigi sürece hep bu kaderi yaşayacak.
kurtlar vadisi eski share ile geri gelmiş ama yeni oyuncuları kötü. hepsini toplasaniz bir kara etmez ama piyasada iyi oyuncu bırakmadılar. artık karadayidaki savcı kurtularak gelir de iyi oyuncu izleriz. kurtlar büyük hikaye anlattığı için oyunculuklarin inandırıcı olması lazım kötü oyuncularla kurtlar vadisi karikatüre kacabiliyor.
Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hacı nesini tebrik ediyon yakışmıyor ha sanabizde intikamı tebrik ederiz ama işi zor gerçekten starın dizisi geçerse yeni dizilerden biri gelecektir kanal d tahammül etmez pek
aga tebrik etsem nolur etmesem nolur hiçbişey sonucu değiştirmezİntikam 3-4 hafta böyle giderse saati değişir .
Kurtlar Vadisi Pusu oldukça düşük reyting almış tabi vadiye göre vadiyi 13'ten aşağı kesmemesi lazım haftaya dahada yükselecektir çünkü her sezon böyle açıyoruz sonra 13'ten bi başlıyoruz 16'a kadar
Hacı nesini tebrik ediyon yakışmıyor ha sana
Hacı o değil yapmacık mesajlar yakışmıyor ha .aga tebrik etsem nolur etmesem nolur hiçbişey sonucu değiştirmez