12 Eylül 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

12 Eylül 2012 Çarşamba Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Alemin Kıralı - Tekrar (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Dedemin Dolabı - Tekrar (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

Yetenek Sizisinizin 1 saati ile karßılaşacak, 1 Erkek 1 Kadın ( bu diziyi netten takip ediyorum), Sultan, En Buyuk Show, Lale Devri (Yeni Bolum) daha ne olsun?
En azından Salı gününden daha iyi gider... Mesela bak ben Lale Devrini internetten izlicem Tv'den Uçurumu izlicem :) Dizinin 1 bölümünü izle insan kolay kolay vazgeçemiyor

Beyler yayın akışı değişmiş KURTLAR VADİSİ PUSU 20.00 UÇURUM 23.30 buda ya özetli başlayacak ya bir daha verecek anlamına geliyor

aga çocuklar izliyo işte kuzey güney geçer

- - - Ekleme - - -

İnşallah vadi özet verir özet vermezsek 2 reyting oynar en az

ne oldu takas , öbgzk özetsiz verince bu lafları demiyodun..

- - - Ekleme - - -

takas çok şey yazasım geliyo sana ama ne fayda!
kaç kere yazdım yada kaç kişi yazmış geçmiş aylarda , haftalarda, günlerde ve bu günün geçmiş sayfaların da...
herkez çok güzel bi dille cevabını vermiş.. bu bi olgunluk değeridir ve her insanda olmalıdır, bu sana bi lüx gelmesin bu normal bi vazifen , insanlık adına normal!
ama sen nedense bu gerekli ve doğal olan vazifeyi dünyalara çıkardın yapmak için, yapma yakışmıyo. inan tebrik etmişsin ya muhteşemi , çok şaşırdım ; düşün o kadardır olgunca davranmamışsın ki , bi anda söyleyince insan şok oluyo.durum bu kadar vahim anlıycağın..
kryes sarkaç zaten bi göklere çıkarır , bi yerin dibine batırır ama sende o bile yok!!

bu arada muhteşemi izlemiyorum ama kaliteden de anlamıyo değilim,
umarım kvp muhteşemi geçemez çünkü muhteşem , kvp ya nazaran kesinlikle birinciliği hakediyor.

Diziler ikinci hafta hızlı bir yükselişe geçiyorlar bu hafta start veren dizilerin daha düşük oranlar alması normal