12 Eylül 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

12 Eylül 2012 Çarşamba Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Alemin Kıralı - Tekrar (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Dedemin Dolabı - Tekrar (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
MY total grubunda tahmin ettigime yakin sonuc elde etmis.

Muhtesem Yüzyil sezonu muhtesem bir sekilde acti ve iki grubtada zirveyi kimselere vermedi. Dizi su bugüne kadar yayina baslayan diziler arasinda iki grubtada en iyi acilisi yaparken su andada bu Haftalik listede iki grubtada zirvede.

MY den sonra yayinlanan Isler Gücler iki grubtada cok iyi gitmis hele AB de 5 Reytinge cikarak en yüksek reytingi almis ama bence bu Isler Gücler in basarisi degil, MY nin arkasina ne koyarsan koy 5 Reytingi görer.

Pis Yedili Total de cok iyi giderek 2. sirayi kapmis bu gercekten cok büyük bir basari ama ayni basariyi AB de gösteremeyerek cok uzakta kalmis.

Kuzey Güney cok büyük bir hayal kirikligi ile basladi

Dediğim gibi 11 i geçememiş
Takas , 11i geçememiş ama , baksana her 2.gruptada rakiplerine fark atmış , yani MY izlemiyosun diye hep şu reytingi geçemedi hep diyosun ama vadi geçemeyine şike var , ÖBGZK 8 almış , bı daha 10u zor görür diyosun , bir dizi dizi yeni sezona yeni başladı total 10 , ab 14 reyting aldı , diğeri maça rağmen yükseldi , ama sen haşa bir tebrik bile etmiyosun , KVPde 8-9-10 reytinglerde alır büyük ihtimal , sen çok güveniyosun 15 reyting alır diye ama bu dizilerde haftaya bak gör nolucak , izlemiyosun diye hep bunu göremedi diyosun bir tebrik bile etmiyosun , ama vadi 8-9larda alırsa hiç deme şike var , nedense bu dizilere demedin.

Son düzenleme:
3 Kağıtçı Alişan'ın Birleştirilmiş Reytingi

Total: 1,30
A/b: 1,29

Ne tebrik edecem sezon finaline göre 3 reyting düştü ikisi de neye seviniyon

- - - Ekleme - - -

Muhteşemyüzyıl yarın burda ol size süprizlerim olacak

Ne tebrik edecem sezon finaline göre 3 reyting düştü ikisi de neye seviniyon

- - - Ekleme - - -

Muhteşemyüzyıl yarın burda ol size süprizlerim olacak

takas haci beni sasırttın bir diziyi izlemeyebilrsin ama diger dizilerin baslangiç reytinglerine bakarak muhtesem digerlerine göre çok daha iyi basladigini görmeni bekliyordum

ayrica bugun vadi bence totalde 11 12 ab 11 12 alicak vadinin ciddi rakibi yok ama tkr da vermio atv baktım krem koymus tekrarını umarım iyi reyting aliriz ama revan eline ve anti vadicilerin eline malzeme veriyorsun vadi düsük baslarsa rakibi olmadigi halde bu haldeyse rakip gelince ne olur gibi yorumlar gelicegini biliyorum ayrica muhtesem yüzyıl haftaya artıs saglayacagindan %100000000 eminim çok iyi basladi diger dizilere oranla ayrica öbgz ilk hafta maç yoktu bekleneni veremedi ama diger hafta maça ragmen hafif yükseldi bu hafta totalde 11 ab 13 alir öbgz bence.. bugun mematinin mezar sahnesiyle baslicak bnce ayni a.f.k emirin yolunda oldugu gibi

Pis yedili totalle ab arasında uçurum kaliteli seyirci kendini belli etmiş hemen kuzey abde 3. yinede çok az reytingi

takas haci beni sasırttın bir diziyi izlemeyebilrsin ama diger dizilerin baslangiç reytinglerine bakarak muhtesem digerlerine göre çok daha iyi basladigini görmeni bekliyordum

ayrica bugun vadi bence totalde 11 12 ab 11 12 alicak vadinin ciddi rakibi yok ama tkr da vermio atv baktım krem koymus tekrarını umarım iyi reyting aliriz ama revan eline ve anti vadicilerin eline malzeme veriyorsun vadi düsük baslarsa rakibi olmadigi halde bu haldeyse rakip gelince ne olur gibi yorumlar gelicegini biliyorum ayrica muhtesem yüzyıl haftaya artıs saglayacagindan %100000000 eminim çok iyi basladi diger dizilere oranla ayrica öbgz ilk hafta maç yoktu bekleneni veremedi ama diger hafta maça ragmen hafif yükseldi bu hafta totalde 11 ab 13 alir öbgz bence.. bugun mematinin mezar sahnesiyle baslicak bnce ayni a.f.k emirin yolunda oldugu gibi

'revan eline ve anti vadicilerin eline malzeme veriyorsun' hariç her kelimene katılıyorum :)

Muhteşem Sezonu Totalde pek iyi açmasada Abde iyi açmış pis yedili totalde çok iyi gitmiş kuzey güney iki gruptada idare etmiş

Muhteşem Yüzyıl , sezon finaline göre totalde 2.5 reyting düşmüş ne var yani , hem de diğer diziler ilk bölümleri 2 haneli görmediler , ama MY gördü , ilk bölümğnden bu yana 10 reytingten aşağı almadı , 64.bölümün , 62.bölümünde zirvede yer aldı , bu dizi tebrik hakemiyor mu , haftaya yükseleceği de kesin.

Kendi gönlünden geçenleri bizim dilimizle söyledin kreys dikkat edersen

Biz kavga etmeyeceğiz dedik. Ama bu yorum yapmayacağız anlamına da gelmez. Ben vadiden maksimum 10 reyting bekliyorum. Takasın yaptığı da yanlış. İzlemediği dizi kaç alırsa ondan bir rakam yüskek söyleyip alamadı diyor. Mesela Vadi yarın 10 alsa, 11 alamadı diye yorumlar gelse kendisi de hiç hoş karşılamaz

haklısın aga ama my den beklenti daha fazlaydı