12 Eylül 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

12 Eylül 2012 Çarşamba Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Alemin Kıralı - Tekrar (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Dedemin Dolabı - Tekrar (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Program sıralamaları eklendi

Muhteşem Yüzyıl totalde 10.82 reyting , abde 14.86 reytingle en iyi başlangıcı yaptı , hele abde ilk 2yi kapattı.
Kuzey Güney totalde 5. reytingle pek iyi başlamadı gibi gözüküyo , abde yaklaşık 6 reytingle 3.sırada yer aldı.
Pis Yedili totalde 6buçuk reyting alarak , Kuzey Güneyi geçti , ama abde 3 reytingin altına kaldı.
İşler Güçler totalde 3.4 reytingle 7.sırada yer aldı , abde ise 5.73 reytingle 4.sırada yer aldı.
Büyük Risk bu akşam mütiş gitti totalde ortalama 2buçuk , abde ise ortlama 4 reyting üzeri aldı.

muhtesem yuzyil gercekten de guzel reytinglerle baslamis :)
pis yedilinin de orani o diziye gore iyi ama acikcasi hala kuzey guneyi gectigine inanamiyorum yada inanmak istemiyorum..
kuzey guney sezonu kotu acti ki bu boyle de gider. kuzey kesinlikle kanal d inin istedigini veremiyo. yapim ay yapimin olmasa kanal d gozunun yasina bakmaz ama ay yapim diye bisey demiyo nede olsa aski memnu ' yaprak dokumu ve fatmagul gibi dizilerin yapimcisi.. bence kuzeyin oacak gibi bitmesi lazim.. onun yerine daha iddaali bi dizi koyabilirler..

Tek diyebileceğim Alişan&Sevcan 4'e bölünmüş, yuh!! Star tv iyice raydan çıktı. Kimbilir Melek kaça bölünmüştür. :D

edit: Saba da 2'ye bölmüş. :D

Son düzenleme:
Öncelikle söylemeliyim ki, Çarşamba Akşamı Star Tv Gecesi !
Muhteşem Yüzyıl Totalde 10 reytingi aşarak zirvede yer alırken, AB`de yaklaşık 15 reytingle ilk ikiyi kapattı. Dizi büyük tebriği hakediyor. Gelecek hafta yükselmesi de kesin
Kuzey Güney Totalde pek güzel başlangıc yapamasa da AB`de yaklaşık 6 reytingle iyi gitmiş
Kalitesizlikte sınır tanımayan Pis Yedili Totalde güzel gitmiş. Ama AB`de çakılıvermiş. AB halkı genellikle kaliteden daha iyi anlıyor. Bu yüzden kaliteli diziler AB`de iyi reyting alıyor
İşler Güçler Muhteşem Yüzyıl gazıyla çok güzel gitmiş. Ama tam da Eyvah Düşüyorum kadar başarılı olamıyor. Eyvah Düşüyorum AB`de 9 reytingi bile görmüştü. İlerliyen haftalarda ne olur bilinmez tabii
Büyük Risk! Muhteşem Yüzyılı bekleyenlerin heyecanı ile iyi gitmiş. Muhteşem Yüzyıl başladı mı diye Star Tv`ye çevirenler Final kısmının reytinglerini arttırmış
Beni Affet kendine geldi. Özellikle bu sefer AB`de çok yükseldi

Muhteşem yüzyıl müthiş gitmiş Pis 7li kuzeyi geçmiş totalde tebrik ederim
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]59[/TD]
[TD]MELEK[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]10:53:35[/TD]
[TD]11:02:47[/TD]
[TD]00:09:12[/TD]
[TD]1,29[/TD]
[TD]7,28[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Daha fazla yükselmesi umuduyla MELEK :)

Pis Yedili totalde iyi abde kötü gitmiş,Kuzey Güney beklenilenin oldukça altında başlamış ilerleyen haftalarda toparlanacağını düşünüyorum,Canlı Para hayal kırıklığı yaratmış , Muhteşem Yüzyıl - Beni Affet - Büyük Risk -İşler Güçler kanalını oldukça sevindiriyor olmalılar.

muhteşem yüzyıl totalden daha fazla reyting almasını beklerdim.zaten absi muhteşem :D
işler güçler mynin arkasından tuttu. zaten mynin arkasındaki her iş tutar.
kuzey güney beklentilerin altında başladı. alinin çıkması diziyi kötü etkilemiş
pis 7li herkesi şaşırtarak çok iyi gitti ama abde çok kötü
abde my rahat bir şekilde 1. olur. totalde ise kvp geçebilir ama zor

İşler Güçler önümüzdeki haftalarda iyice açılır çünkü Eyvah Düşüyorum'da ilk yayınlandığı hafta aynı İşler Güçler gibi gitmişti ama sonra bir açıldı kimse tutamadı 🙂