süper fikir öyle olsa izlerim
Cumartesi 22.15 olacak büyük ihtimalle. Atv gerçekten anlamıyor bu işten. Salı bile daha fazla şansı vardı Son Yazın arkasından
süper fikir öyle olsa izlerim
Salı günü o saatte takip etmem zordu açıkçası ve Cumartesi süper oldu benim için ful izleye bileceğim
Cumartesi 22.15 olacak büyük ihtimalle. Atv gerçekten anlamıyor bu işten. Salı bile daha fazla şansı vardı Son Yazın arkasından
Salı günü o saatte takip etmem zordu açıkçası ve Cumartesi süper oldu benim için ful izleye bileceğim
Cumartesi pek rakibi yokki
İzleme açısından bana da iyi oldu. Mesele reytingi kötü olmasın. Yoksa bir daha izleyemeyiz
Cumartesi pek rakibi yokki
En azından Salı gününden daha iyi gider... Mesela bak ben Lale Devrini internetten izlicem Tv'den Uçurumu izlicem Dizinin 1 bölümünü izle insan kolay kolay vazgeçemiyor
Yetenek Sizisinizin 1 saati ile karßılaşacak, 1 Erkek 1 Kadın ( bu diziyi netten takip ediyorum), Sultan, En Buyuk Show, Lale Devri (Yeni Bolum) daha ne olsun?
Bir daha verse 00.30 da biter.Beyler yayın akışı değişmiş KURTLAR VADİSİ PUSU 20.00 UÇURUM 23.30 buda ya özetli başlayacak ya bir daha verecek anlamına geliyor
En azından Salı gününden daha iyi gider... Mesela bak ben Lale Devrini internetten izlicem Tv'den Uçurumu izlicem Dizinin 1 bölümünü izle insan kolay kolay vazgeçemiyor
22 Eylül çok geç aga ya
Zaten izliyorum ve vazgeçemiyorum
aga çocuklar izliyo işte kuzey güney geçer
- - - Ekleme - - -
İnşallah vadi özet verir özet vermezsek 2 reyting oynar en az
beni affet de eski formuna geri donuyor gibi