Ben de çok üzülmüştüm. Medyapımla devam etmesini bekliyordum.Kanayan yarama tuz basma. Gitmiş o Diriliş dene dizinin teklifini kabul etmiş, başrol olabilecekken hemde.
Özlendi...
Ben de çok üzülmüştüm. Medyapımla devam etmesini bekliyordum.Kanayan yarama tuz basma. Gitmiş o Diriliş dene dizinin teklifini kabul etmiş, başrol olabilecekken hemde.
Olur halederim. Reyting konularını açan arkadaşlarımada yeni güncel etiket listesini atarım😊Mümkünse etiket listesinden çıkarın beni.
Bu lakabı taktın, bende avatarıda ayarlayım bari dedim
Senide listeye eklemek lazım Süper Kahraman olarak benceBu lakabı taktın, bende avatarıda ayarlayım bari dedim
Ben en fazla bu karakter ile dahil olurum :Senide listeye eklemek lazım Süper Kahraman olarak bence
Şu smiley'i de kaldıralım.Olur halederim. Reyting konularını açan arkadaşlarımada yeni güncel etiket listesini atarım😊
Haydaaaaa aylar sonra yine miŞu smiley'i de kaldıralım.
Bu güzide karakter de gerçek bir SÜPER KAHRAMAN zaten...Ben en fazla bu karakter ile dahil olurum :
Trip atma emojisi bu. Başka birşey değil olamaz da.Haydaaaaa aylar sonra yine mi
Ya dün 100 küsür bildirimde ilk buna cevap verdim ve bir kaç gün ": A" reisi kullanmamıştım, haliyle ilk mesajlar bu ayarda oldu
Ben seviyorum onu ve taktınız ona