12 Ekim 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    23
Yasak Elma yükselmiş, gelecek hafta savaşlar başlıyor daha da artar. :Z

Sefirin Kızı AB'de şaşırtıcı bir şekilde 4 altına düşmüş ABC'de 6 almış saçmalık. :A Oranları yine de gayet iyi.

Uyanış ne uzar ne kısalır, sezon boyu bu oranlarda gider gelir.

İyi gel ortak bir dizi seç de izleyelim, @Aserat'ın gıcık kaptığı dizilerden olsun lütfen. :A
Masumlar Apartmanıyla kontenjanımı doldurdum :A Aslında sadakatsiz de izleyebilirim ama hikayesi çok dar gibi geliyor. Gidişata göre belki sonradan başlarım, bu aralar bir şeyler izlemeye pek vakit bulamıyorum zaten :(

• Güldürdün
Reactions: kerem
Masumlar Apartmanıyla kontenjanımı doldurdum :A Aslında sadakatsiz de izleyebilirim ama hikayesi çok dar gibi geliyor. Gidişata göre belki sonradan başlarım, bu aralar bir şeyler izlemeye pek vakit bulamıyorum zaten :(
Sadakatsiz'i bende izlemeyi düşünüyorum. Gidişata göre başlarım herhalde ama Kanal D'de olması beni korkutuyor. Yine de listeme alacağım gibi. :A

• Beğendim
Reactions: phoebebuffay
Sadakatsiz'i bende izlemeyi düşünüyorum. Gidişata göre başlarım herhalde ama Kanal D'de olması beni korkutuyor. Yine de listeme alacağım gibi. :A
İlk bölümden 7 reyting alan dizi için bile tereddüt ediyorsan Menajerimi Ara için boşa uğraşıyorum bu ne seçicilik be. :A

• Güldürdün
1-2 bölüm daha geçsin de fragmanlar ilgimi çekerse ve reytingler düşük olmazsa başlarım belki :D
Keşke Seray Kaya bu diziye gelseydi :(

• Üzücü
2. bölümüyle çakıldı dedikten sonra malzeme çıkmayacağını anlayınca 7 ay sonra başka günde yayınlanan bölümle kıyaslamaya çalışıyorsun ama yemezler. :A
Haticeye değil neticeye bakıyoruz sonuçta, dibe çakıldı mı çakıldı. Nokta(.) :A