Yakışır Cansu Queen'e.Sadakatsiz'in dün yayınlanan tekrar reytingleri:
Total'de 1,90
AB'de 1,86
ABC'de 2,07
Bu hafta +10 gelir mi acaba?
Yakışır Cansu Queen'e.Sadakatsiz'in dün yayınlanan tekrar reytingleri:
Total'de 1,90
AB'de 1,86
ABC'de 2,07
Bu hafta +10 gelir mi acaba?
Fox un dizisi 4 aldı eski oranlarını alamaz bu hafta düşer bile7 8 cıvarı alır..kuruluş ve foxun dizisi
foxun dizisi düşer atv ve kanald daha yuksek aldı..Fox un dizisi 4 aldı eski oranlarını alamaz bu hafta düşer bile
Aynenfoxun dizisi düşer atv ve kanald daha yuksek aldı..
İyi gel ortak bir dizi seç de izleyelim, @Aserat'ın gıcık kaptığı dizilerden olsun lütfen.Bu sezon biraz tatsız başladı ama düzeleceğini temenni ediyorum, izlemeye devam
Masumlar Apartmanıyla kontenjanımı doldurdum Aslında sadakatsiz de izleyebilirim ama hikayesi çok dar gibi geliyor. Gidişata göre belki sonradan başlarım, bu aralar bir şeyler izlemeye pek vakit bulamıyorum zatenİyi gel ortak bir dizi seç de izleyelim, @Aserat'ın gıcık kaptığı dizilerden olsun lütfen.
Sadakatsiz'i bende izlemeyi düşünüyorum. Gidişata göre başlarım herhalde ama Kanal D'de olması beni korkutuyor. Yine de listeme alacağım gibi.Masumlar Apartmanıyla kontenjanımı doldurdum Aslında sadakatsiz de izleyebilirim ama hikayesi çok dar gibi geliyor. Gidişata göre belki sonradan başlarım, bu aralar bir şeyler izlemeye pek vakit bulamıyorum zaten
İlk bölümden 7 reyting alan dizi için bile tereddüt ediyorsan Menajerimi Ara için boşa uğraşıyorum bu ne seçicilik be.Sadakatsiz'i bende izlemeyi düşünüyorum. Gidişata göre başlarım herhalde ama Kanal D'de olması beni korkutuyor. Yine de listeme alacağım gibi.
2. bölümde dibe çakılan çok dizi oldu geçen sezon, misal Ürütmen.İlk bölümden 7 reyting alan dizi için bile tereddüt ediyorsan Menajerimi Ara için boşa uğraşıyorum bu ne seçicilik be.
10'dan 8-9'a düşerek bayağı çakılmıştı haklısın.2. bölümde dibe çakılan çok dizi oldu geçen sezon, misal Ürütmen.
Off kanıtları getirtme şimdi önüme, arada 2-3 reyting fark vardı.10'dan 8-9'a düşerek bayağı çakılmıştı haklısın.
E tamam işte 10'dan 8'e düşmüştü ama reytingleri hala taş gibiydi o yüzden shut up pls.Off kanıtları getirtme şimdi önüme, arada 2-3 reyting fark vardı.
Evet doğru, 8'den 3'e düştü ama hala taş gibi haklısın.E tamam işte 10'dan 8'e düşmüştü ama reytingleri hala taş gibiydi o yüzden shut up pls.
1-2 bölüm daha geçsin de fragmanlar ilgimi çekerse ve reytingler düşük olmazsa başlarım belkiSadakatsiz'i bende izlemeyi düşünüyorum. Gidişata göre başlarım herhalde ama Kanal D'de olması beni korkutuyor. Yine de listeme alacağım gibi.
2. bölümüyle çakıldı dedikten sonra malzeme çıkmayacağını anlayınca 7 ay sonra başka günde yayınlanan bölümle kıyaslamaya çalışıyorsun ama yemezler.Evet doğru, 8'den 3'e düştü ama hala taş gibi haklısın.
Kanayan yarama tuz basma. Gitmiş o Diriliş dene dizinin teklifini kabul etmiş, başrol olabilecekken hemde.1-2 bölüm daha geçsin de fragmanlar ilgimi çekerse ve reytingler düşük olmazsa başlarım belki
Keşke Seray Kaya bu diziye gelseydi
Haticeye değil neticeye bakıyoruz sonuçta, dibe çakıldı mı çakıldı. Nokta(.)2. bölümüyle çakıldı dedikten sonra malzeme çıkmayacağını anlayınca 7 ay sonra başka günde yayınlanan bölümle kıyaslamaya çalışıyorsun ama yemezler.
Hala ilk 10'da olmaya çakılma diyorsan git bir gözlük tak.Haticeye değil neticeye bakıyoruz sonuçta, dibe çakıldı mı çakıldı. Nokta(.)
Boş günde yayınlandığı için ilk 10'a bir zahmet girsin ki sıralamanın değil oranların önemli olduğunu benden çok daha iyi biliyorsun.Hala ilk 10'da olmaya çakılma diyorsan git bir gözlük tak.