Ben de çok üzülmüştüm. Medyapımla devam etmesini bekliyordum.Kanayan yarama tuz basma. Gitmiş o Diriliş dene dizinin teklifini kabul etmiş, başrol olabilecekken hemde.![]()
Özlendi...
Ben de çok üzülmüştüm. Medyapımla devam etmesini bekliyordum.Kanayan yarama tuz basma. Gitmiş o Diriliş dene dizinin teklifini kabul etmiş, başrol olabilecekken hemde.![]()
Olur halederim. Reyting konularını açan arkadaşlarımada yeni güncel etiket listesini atarım😊Mümkünse etiket listesinden çıkarın beni.![]()
Bu lakabı taktın, bende avatarıda ayarlayım bari dedim
Senide listeye eklemek lazım Süper Kahraman olarak benceBu lakabı taktın, bende avatarıda ayarlayım bari dedim![]()
Ben en fazla bu karakter ile dahil olurumSenide listeye eklemek lazım Süper Kahraman olarak bence![]()
Şu smiley'i de kaldıralım.Olur halederim. Reyting konularını açan arkadaşlarımada yeni güncel etiket listesini atarım😊
Haydaaaaa aylar sonra yine miŞu smiley'i de kaldıralım.![]()
Bu güzide karakter de gerçek bir SÜPER KAHRAMAN zaten...Ben en fazla bu karakter ile dahil olurum:
Trip atma emojisi bu. Başka birşey değil olamaz da.Haydaaaaa aylar sonra yine mi
Ya dün 100 küsür bildirimde ilk buna cevap verdim ve bir kaç gün ": A" reisi kullanmamıştım, haliyle ilk mesajlar bu ayarda oldu
Ben seviyorum onu ve taktınız ona![]()