Ben Okan'a artar demiştim geçen hafta hem konukları hem de içerik bakımından çok sıkıcıydı düşün ben yıllardır Okan izliyorum ilk kere sıkıldığımı hissetmiştim.Dünde Okani izlerken dedim okan bu hafta daha iyi. Sanirim okan geçen haftanın hezimetini atlatmak için çok calismis. Performansı çok iyiydi ne zaman 3 adama dönem geri kaçtım.. Okan Şu saçma sapan araya giren videolar yerine harbi eğlenceli bişeler yapsa 3 adamı rahat geçer. 3adam bu haftaki skecleri dayanılmaz di. Hala yılmaz Vural üzerinden espri üretilmesine boooo geldi.. Acun gazıyla yukarda çıkıyor yavaş yavaş düşecek. Acunun çiftliğinde tek cikarmadigi Atalay Demirci kaldı)) ' ondan sonra reyting alması zor
Samanyolunu birinci olma planı pek tutmamis gözüküyor Şefkat Tepe aşağı yukarı geçen hafta reytingini almış.
Fatih Harbiye için baştan beri diyorum. Dizinin sürükleyici konusu yok ileride düşecek diye nereye kadar iki adam arasında kalan hikayesi sürer ki.. üstelik bu hafta bayağı geç bitti buna rağmen ab de bayagi düşmüş.
Atv velihatta nasıl dayanir bilmem çocuk sarki Yarışması ki o bile yarışma değil ondan daha heyecanlıydı. Velihatta yarışma yok aile içinde sohbet gibi herkes yakınını göstermeye gelmiş o kadar
Bu hafta artmış beklediğim gibi yine dediğim gibi konuklar iyi olursa daha da artacaktır.