12 Ekim 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dünde Okani izlerken dedim okan bu hafta daha iyi. Sanirim okan geçen haftanın hezimetini atlatmak için çok calismis. Performansı çok iyiydi ne zaman 3 adama dönem geri kaçtım.. Okan Şu saçma sapan araya giren videolar yerine harbi eğlenceli bişeler yapsa 3 adamı rahat geçer. 3adam bu haftaki skecleri dayanılmaz di. Hala yılmaz Vural üzerinden espri üretilmesine boooo geldi.. Acun gazıyla yukarda çıkıyor yavaş yavaş düşecek. Acunun çiftliğinde tek cikarmadigi Atalay Demirci kaldı)) ' ondan sonra reyting alması zor
Samanyolunu birinci olma planı pek tutmamis gözüküyor Şefkat Tepe aşağı yukarı geçen hafta reytingini almış.

Fatih Harbiye için baştan beri diyorum. Dizinin sürükleyici konusu yok ileride düşecek diye nereye kadar iki adam arasında kalan hikayesi sürer ki.. üstelik bu hafta bayağı geç bitti buna rağmen ab de bayagi düşmüş.

Atv velihatta nasıl dayanir bilmem çocuk sarki Yarışması ki o bile yarışma değil ondan daha heyecanlıydı. Velihatta yarışma yok aile içinde sohbet gibi herkes yakınını göstermeye gelmiş o kadar
Ben Okan'a artar demiştim geçen hafta hem konukları hem de içerik bakımından çok sıkıcıydı düşün ben yıllardır Okan izliyorum ilk kere sıkıldığımı hissetmiştim. :)

Bu hafta artmış beklediğim gibi yine dediğim gibi konuklar iyi olursa daha da artacaktır. :)

Veliaht'tan daha yüksek sonuçlar bekliyordum açıkcası :)

acunun bir sürü adamı var aref falan da çıkartacaktır

ama bu hafta atalay gelse mütiş olur hem yetenege hem 3 adama gelsin nedir nedeğildie geldiginde ucmustu program

okan 3 adam bu hafta kotu olmasına ragmen asırı fark yemiş ab iki kati totalde 4 katı fark atmıs acun okana daha iyi konuklar geldikce yükselecektir

Gece Show Acun Medya Farkını Koymus Daha İyi Konuklarla iyice çoşacaktır Yılmaz Hoca Tek Basına Hem Total Hem Ab 20 Share Almıs Helal Olsun Okan Total 5 Ab 11 Share alarak yine hayal kırıklıgı yaratmış

Makina kafa hızla yükselmeye başlamış dahada yükselecekdir :) ama bebek işi çok kötü gitmiş :T:
Şefkat tepe hep bu saatde başlasaydı şimdi belki 9+ falan alırdı :T:
Yetenek sizsiniz ve Fatih harbiye iyi gitmişler :Z
3 adam reyting kaybı yaşamaya başlamış :T:
osmanlı tokadıda diğer trt1 dizileri gibi bu sezon çok gerilerde kalıyor 😕

fatih harbiye süreyi uzatınca reyting artıracagını sanmış ama yine düsmüs üstelik özetleri geçememiş 3 adam yarım reyting fazla alsaymıs abde star ilk 3 sırayı alacaktı haftaya bomba konuklarla ilk üç sırayı almak mümkün

Yetenek Sizsiniz rahat bir şekilde zirvede yer almış yine. Dünkü anlıklardan sonra totalde biraz çekişme beklerdim açıkçası.

Şefkat Tepe süresinin uzamasıyla birlikte yükselerek çok iyi gitmiş.

Fatih Harbiye de her zamanki oranlarını koruyarak başarılı gitmeyi sürdürmüş.

Arka Sokaklar iyi gitmiş ama başka bir günde çok daha iyi oranlar alır çünkü Cumartesi çok total dizisi var ve as de boşluk dizisi olduğu için daha fazla yükselemiyor. Arka Sokaklar yeni yetme Fatih Harbiye'yi geçemiyorsa kimse bana boşluk dizisi olmadığını savunmasın.

3 Adam düşüş yaşamış. Nedeni belli bölüm iyi değildi. Skeç hayal kırıklığıydı.

Bebek İşi dip yapmış. Zaten kaldırılmak için Cumartesi'ye atıldığı belli.

Makine Kafa ab'de gayet iyi gitmiş.

Veliaht ab'de iyice düşmüş. Yakında yayından kaldırılır.

sbt açıklanmadaki nerden bilion :D kafana göre yazmıssın yst ort 8.97 sefkat tepe 8.32 sbt de

STV Murat Keskin yazmış:

BWcV6PUCcAAQGJU.png

Sbt'de isterse 20 reytingle 1.olsun Şefkat Tepe hiçbir önemi yok. :)

3 Adam buram buram Acun Ilıcalı kokuyor,bu da rahatsızlık verici,yeni stüdyo ve konsept gideni aratmış,3+1'i tercih ederim.

Arka Sokaklar bu oranlarla devam ederse KVP ile hangimiz daha fazla bölüm çektik gibisinden yarışa girebilir. :A

Show TV Bebek İşi dizisini PT2'de yayınlaması gerek artık. Kanal hep reytinglerde bekleneni veremeyen yapımları Cumartesi ve Pazar'a koyuyor ve daha sonra bitiriyor. Bunun en basit örnekleri Suskunlar, Ustura Kemal, Her Şey Yolunda, Aşk Emek İster ve şimdi de sırada bu dizi mi var? Tek temennim Allah'tan bölüm sayısının belli olması ve bu yüzden bitirilmeyecek olması İnş...

Fatih Harbiye cumartesi günü yayınlanan tek dram dizisi olduğu için reytinglerinin iyi olması normal. Atv veya Show TV ilerleyen zamanlarda yeni dizilerini o güne koyarlarsa Fatih Harbiye'nin işi daha da zorlaşacaktır.

Yetenek Sizsiniz yine her zamanki formunda...