12 Ekim 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben söylüyim Şevkat tepe ve acun hükümetin desteklediği program TNS ve SBT oyüzden yüksek gösteriyor onları ikiside hükümetin reyting şirketi Bence AGB iyiydi Arka sokakların 206 bölümünden bir gün sonra reyting şikesi operasyonu düzenlenirmi Arka sokakları yok etmek için başbakanın planı bu AGB nin basılmasına sebep olan bölüm aşağıdaki link @Bully
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=T9LY1LcN-YQ

3 adam bu kez kötü okan daha eğlenceli ama yeteneksiz yüzünden 3 adam yüksek çıkıyor. sbt de seyirciler biraz agır kanlı bir süre aynı kanalda kalıyor değiştirmiyorlar))))

Evet Okan şuan daha iyi gibi(b) 3 Adam skeçi geçen haftakinden kötü gibi(b)

Ben söylüyim Şevkat tepe ve acun hükümetin desteklediği program TNS ve SBT oyüzden yüksek gösteriyor onları ikiside hükümetin reyting şirketi Bence AGB iyiydi Arka sokakların 206 bölümünden bir gün sonra reyting şikesi operasyonu düzenlenirmi Arka sokakları yok etmek için başbakanın planı bu
pompy fazla uçuyon güneşi gördümdemide hükümet destekliyor. bak karadayında hem kenan hem bergüzar geziye gitti reytingleri çok iyi.. kaçaktaki gürkan uygunda geziye gitti oda iyi reyting alıyor. muhteşem yuzyıl gezide uyudu oda iyi reyting alıyor.

3 adam berbat bir skeç var ben oturdugum yerden milleti daha fazla eglendirim vallahi )))

3 Adam skecinde hiç iş yok. :( Ç.G.H.B'dan aynı alıp yapmışlar.

pompy fazla uçuyon güneşi gördümdemide hükümet destekliyor. bak karadayında hem kenan hem bergüzar geziye gitti reytingleri çok iyi.. kaçaktaki gürkan uygunda geziye gitti oda iyi reyting alıyor. muhteşem yuzyıl gezide uyudu oda iyi reyting alıyor.

3 adam berbat bir skeç var ben oturdugum yerden milleti daha fazla eglendirim vallahi )))
Atv basbakanın damadının kanalı olduğu için düşürmüyor yoksa anlarlar okadar şaşkın bir şirket değil muhteşem yüzyıl boşluk olduğu için seyrediliyor @Bully @beyazsoy

Son düzenleme:
3 Adam çok iyi gidiyor kötü skece rağmen. Acun farkı resmen yok böyle bir şey ya. :D

Okan'da Serdar Ortaç şarkı sözü tartişması başlasaydı keşke:( Tam kahkaya dalıyordum ne güzel:X

Arka Sokaklar'ın SBT anlıklarına baktımda YST ve ŞT yayındayken 6 reytinglere çıkmış hakikatten tam bir boşluk dizisiymiş mübarek böyle boşluk dizine can kurban. :)

Şefkat Tepe'yi bende sevmeye başladım şu telefon gelse bende oturup izleyeceğim Allah'ın izniyle :D
Kordon Celil kendisini dövecek olan adamı beğenmiyordu Kara gelsin saniyesi saniyesine konuşturur :F:F @takas
bende izlerken aynısını demiştim kara öttürürdü kordonu :kiki: işkence yapmayı bilmiyolar :D

şefkat tepe arka sokakları fark ata ata geçiyo anlıklarda arka tam bir boşluk dizisi boş bir dizi olduğu için boşlukta izleniyor anca :)
kordonlu bi bölüm süperdi şefkat tepe. şt uzayınca acunda coşamamış yarın zirve gelir inşallah