12 Ekim 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
acun ab de yine düşük çıkmış iyi iyi )
as 5.5 u grçmiş dizi içinyeterli bence zaten kanal d nin çok iyi giden dizisi yok 7 yılın hatrına bu sene sonunun rahat görür as
şefkat tepe napmış öyle karanlık urul nedir (b) @emreemreu geçen sene acun ve fox yapardı bu taktikleri
fatih harbiye sezonun sürprizi olmaya devam ediyor
3 adam iyi gitmiş diyebiliriz acunun arkasına acun programı geldiği için biraz daha yüksek bekelrdim
okanın programı iyi gitmiyor
bbeb neden devam ediyor anlamak güç o saate dizi tekrarı ya da film koysalar aynı reytingi alırlar

Acun yine show yapmış.:)Şevkat tepe'de Küçük Gelin'de uzun sürdü erken bitmedi yine Acun açık ara zirvede.:)
Fatih harbiye baya uzun gitti ama düşüş yaşamış.Dizi ilk kan kaybedişini yaşadı.Bakalım devamı gelecek mi.?

Beyaz Show Cumartesi'ye sarkan kısmıyla da yine süper gitmiş.:DHelal Sana Beyaz.:D

Son düzenleme:
Fatih Harbiye'nin haftaya düşeceğini bekleyenler daha çok beklerler. Dizi haftaya daha da artacak çok heyecanlı bir bölümle ekrana gelecek. Ayrıca dizi dün çok iyi reytingler almış, sadece biraz düşmüş abartmayın! Düşmesi de normal çünkü herkesi bayram telaşı sardı.

Şefkat Tepe çok iyi gitmiş ama zirveyi ele geçirebilmesi için Acun'un düşmesi gerek. :)

şefkat tepe napmış öyle karanlık urul nedir (b) @emreemreu

Karanlık Kurul Türkiye gündeminde olan konuları konuşuyor. Adından da anlaşılacağı üzerine karanlık bir oda da yüzleri görünmeyen kötü şahıslar Türkiye'ye yapacakları planları anlatıyor. :)

Bu hafta bölmüşler Karanlık Kurulu totalde iyi gitmiş. :)

Şefkat Tepe çok iyi gitmiş ama zirveyi ele geçirebilmesi için Acun'un düşmesi gerek. :)

Karanlık Kurul Türkiye gündeminde olan konuları konuşuyor. Adından da anlaşılacağı üzerine karanlık bir oda da yüzleri görünmeyen kötü şahıslar Türkiye'ye yapacakları planları anlatıyor. :)

Bu hafta bölmüşler Karanlık Kurulu totalde iyi gitmiş. :)
tek türkiyede de aynısı vardı galiba (b)

Şefkat Tepe iyi gitmiş bomba bir bölüm yayınlasalar Acun'u geçer :)
Yetenek Sizsiniz yine zirvede :)
Şefkat Tepe Karanlık Kurul da üst sıralara yer almayı bilmiş :)
12SEFKAT TEPEKARANLIK KURULSAMANYOLU TV12.10.201323:06:1523:14:462,717,69

Kordon farkıyla Şefkat Tepe uçmuş :D bu kadar oran beklemiyordum ama acun la aynı saatte başladığı için acunu geçeceğini düşündüm ama geçememiş.
Şefkat Tepenin oranının artması saat değişikliğinden değil bölümün neredeyse tamamında olan Kordonun sayesindedir. birde Kordonu diziden göndereceklerdi.

Ben de en başından beri diyorum konukları ve içeriği biraz daha iyi tutsun artacaktır diye. :) @Forumdash dün izledin mi panpa. :)
Evet bu hafta izledim :X Bitene kadar.Okan yavaş yavaş oturacak inş:) Studyo biraz daha büyük olup seyirci bol tutulsa en ufak espride bile syirciyi ateşleyecek ama işte minnacık studyo içine tıkmişlar adami:T:

Okan'ın reytingler artmiş:gangnam: 3 Herif dün akşamki programı bildğin Acun'un Oses ve YST'sinin özeti gibi ibşeydi. Ayda bi taraftan diğer taraftan sihirbazci 😕 Bildiğin acun programlarindan birisi:T:

Veliaht kötü gitmiş.Oysaki geçen hafta daha beterdi:T: Murat iyi gelmiş programa ayrıca. Canlı olsa program daha iyi olurdu ya neyse:T:

Son düzenleme:
evet şt'ciler acun boşluktan yararlanıyo şt uzasa fark atar,geçer diyenler n'oldu 2 reyting'ten fazla fark yemiş özetle arasında 1 reyting var😎
yst süper oranlar almış helal total 9.43 reytingle rahat zirvede😎ab 8.40 alarak ilk ikiyi kapatmış
şt total 7.26 ab 3.72'ye yükselmiş
yst özet total 6.42 ab 6.10 alarak uçuyo😎

Son düzenleme:
91SOFRAMIZ (TKR)STAR TV12.10.201304:57:5905:42:400,3822,741,69
74MELEK (TKR)STAR TV12.10.201303:30:2004:55:270,5119,422,63
67ASKIN BEDELI (TKR-GECE)STAR TV12.10.201302:40:2003:27:430,5612,254,56
arkadaşlar 1 ay kanal birinciliği rtg sonuçlarına göremi yoksa stage yemi bakılarak hesaplanıyor?

şefkat tepe güzel bölümdü kordonun dönmesiyle kordon şefkat tepenin mematisi gibi hareketleri falan aynı :D
bu arada karamlık kurul tek türkiyedekinin tıpatıp aynısı olmuş ama güzel olmuş gizemli bi hava veriyo :D