Aaa yap şu Japon adamı at artık![]()
![]()
Forumdashın hosuna gitmeyen tek şey Faruk![]()
![]()
![]()
İlla beni ifşalayacaksınız dimiO zaman bir Faruk resmi bulmalıyız![]()
![]()
Onun soyadı kuruçay
Seni bulduk zaten artık bu resim daha iyi olduİlla beni ifşalayacaksınız dimi
off yaaa arasanız googleda cıkıyorum oysa
Seni bulduk zaten artık bu resim daha iyi oldu![]()
![]()
Hahah Aaa bu hal ne öyle boynu yok gibi kafası vucuduyla birleşmişİlla beni ifşalayacaksınız dimi
off yaaa arasanız googleda cıkıyorum oysa
Bizim resim en iyisi onu kullanırız artıkHahah Aaa bu hal ne öyle boynu yok gibi kafası vucuduyla birleşmiş![]()
![]()
![]()
Üstsüzüm o resimde. Kaslı kollarımla boynumu dolamiştim üşüdüğüm içinHahah Aaa bu hal ne öyle boynu yok gibi kafası vucuduyla birleşmiş![]()
![]()
![]()
Üstsüzüm o resimde. Kaslı kollarımla boynumu dolamiştim üşüdüğüm içinHeryerimi görmenize gerek yok gözlerim yetiyor
@eskici
destere i geçtin bu sallama konusunda ayollBizim resim en iyisi onu kullanırız artık![]()
![]()
Ben @destere ye inanıyorumdestere i geçtin bu sallama konusunda ayoll![]()
![]()
Oda Brad Pitbull um ben diyordu
![]()
Beni karıştırma
İyi dedin bakar o kuytu köşelerden
Yakalandın susBeni karıştırma![]()
![]()
Bunu benden uzak tut bacım
Hhahah @eskici ile maziniz zaten iyi değildi bence de uzak dur buna foto göstermeİyi dedin bakar o kuytu köşelerdenBen de diyorum bi ürperti geldi nedir bu
Yakalandın sus
Bunu benden uzak tut bacım![]()
Kimseye baktığım yok uydurmayınİyi dedin bakar o kuytu köşelerdenBen de diyorum bi ürperti geldi nedir bu
Yakalandın sus
Bunu benden uzak tut bacım![]()
Aaa afferim arkadaşına kötü gözle bakmıyorsunKimseye baktığım yok uydurmayın![]()
![]()
Senin de bir dediğin diğerini tutmuyor heeAaa afferim arkadaşına kötü gözle bakmıyorsun@Forumdash Yanında soyunup dökünebilirsin bile bu oğlandan zarar çıkmaz
![]()
![]()
![]()
Hahah Ayy işte gelen cevaba göre ayarlıyoruzSenin de bir dediğin diğerini tutmuyor hee![]()
![]()
Hayır işte önce öyle şimdi böyle deyince şaşırdımHahah Ayy işte gelen cevaba göre ayarlıyoruz![]()
Ama bir şeyi dikkat ettim @Forumdash a kötü gözle bakıyorsun derken ses etmiyordun ancak eskicinin sana zararı yok diyince bir hoşuna gitmedi![]()
![]()
@Forumdash
Ben kimsenin yanında soyunmamAaa afferim arkadaşına kötü gözle bakmıyorsun@Forumdash Yanında soyunup dökünebilirsin bile bu oğlandan zarar çıkmaz
![]()
![]()
![]()