Hala üsteliyorsun benim işimi benden daha iyi mi biliyorsunBiri seni kandırmış yanı![]()
![]()
![]()
Hala üsteliyorsun benim işimi benden daha iyi mi biliyorsunBiri seni kandırmış yanı![]()
![]()
![]()
Busun işte @Forumdash da geçenlerde diyorduHala üsteliyorsun benim işimi benden daha iyi mi biliyorsun![]()
![]()
Şu adamı karşıma çıkarıp durmayınEvet @gözlemci yi tuttum fotograflasın kanıtlasın diye inanmıyorsanız ona sorun![]()
Ayy bu adam için Çukur a başlıyorsun hemenŞu adamı karşıma çıkarıp durmayın![]()
![]()
Aynaya bakmıyorsun bari resimlerde gör ne halde oldugunuŞu adamı karşıma çıkarıp durmayın![]()
![]()
Ahahaaah o gelsin benden ders alsın asıl
Ben be halde olduğumu biliyorum zaten siz alakasız şeyler çıkartıyorsunuz karşımaAynaya bakmıyorsun bari resimlerde gör ne halde oldugunu![]()
Ben be halde olduğumu biliyorum zaten siz alakasız şeyler çıkartıyorsunuz karşıma![]()
![]()
eskicinin hayalinde sandığı eskicilik böyle bir şeyAynaya bakmıyorsun bari resimlerde gör ne halde oldugunu![]()
Bundan daha iyi bizim işeskicinin hayalinde sandığı eskicilik böyle bir şey![]()
![]()
![]()
![]()
her gece kafasını üşütuyor tabi denize karşieskicinin hayalinde sandığı eskicilik böyle bir şey![]()
![]()
![]()
![]()
her gece kafasını üşütuyor tabi denize karşi![]()
Hhahah Aaa onunda gıcık olduğu bir foto bulduk sonundaÜfff yeter da![]()
![]()
Daha kaç kere atacaksın bu fotoyuHhahah Aaa onunda gıcık olduğu bir foto bulduk sonunda![]()
![]()
![]()
@S.G.A.T. sana anlatsın kaç defa daha atıyorum gıcık kapılan fotoları oda iyi bilir ayollDaha kaç kere atacaksın bu fotoyu![]()
![]()
Aaa hayır @xemrexxx iftira atıyor tabi Faruk bey hariç o tutan tek algısı
Faruk beye sataşmadan duramayız tabiAaa hayır @xemrexxx iftira atıyor tabi Faruk bey hariç o tutan tek algısı![]()
![]()
@Forumdash a geldi yine konu döndü dolandı
![]()