Hala üsteliyorsun benim işimi benden daha iyi mi biliyorsunBiri seni kandırmış yanı
Hala üsteliyorsun benim işimi benden daha iyi mi biliyorsunBiri seni kandırmış yanı
Busun işte @Forumdash da geçenlerde diyorduHala üsteliyorsun benim işimi benden daha iyi mi biliyorsun
Şu adamı karşıma çıkarıp durmayınEvet @gözlemci yi tuttum fotograflasın kanıtlasın diye inanmıyorsanız ona sorun
Ayy bu adam için Çukur a başlıyorsun hemen Sana eskicilik taktikleri verir @ForumdashŞu adamı karşıma çıkarıp durmayın
Aynaya bakmıyorsun bari resimlerde gör ne halde oldugunuŞu adamı karşıma çıkarıp durmayın
Ahahaaah o gelsin benden ders alsın asıl
Ben be halde olduğumu biliyorum zaten siz alakasız şeyler çıkartıyorsunuz karşımaAynaya bakmıyorsun bari resimlerde gör ne halde oldugunu
Ben be halde olduğumu biliyorum zaten siz alakasız şeyler çıkartıyorsunuz karşıma
eskicinin hayalinde sandığı eskicilik böyle bir şeyAynaya bakmıyorsun bari resimlerde gör ne halde oldugunu
Bundan daha iyi bizim işeskicinin hayalinde sandığı eskicilik böyle bir şey
her gece kafasını üşütuyor tabi denize karşieskicinin hayalinde sandığı eskicilik böyle bir şey
her gece kafasını üşütuyor tabi denize karşi
Hhahah Aaa onunda gıcık olduğu bir foto bulduk sonundaÜfff yeter da
Daha kaç kere atacaksın bu fotoyuHhahah Aaa onunda gıcık olduğu bir foto bulduk sonunda
@S.G.A.T. sana anlatsın kaç defa daha atıyorum gıcık kapılan fotoları oda iyi bilir ayollDaha kaç kere atacaksın bu fotoyu
Aaa hayır @xemrexxx iftira atıyor tabi Faruk bey hariç o tutan tek algısı @Forumdash a geldi yine konu döndü dolandıAlgı yapmakta @xemrexxx e meydan okuyorsun şu an
Faruk beye sataşmadan duramayız tabi @ForumdashAaa hayır @xemrexxx iftira atıyor tabi Faruk bey hariç o tutan tek algısı @Forumdash a geldi yine konu döndü dolandı